Same same

Jag är inget stort fan av Nelly på sistone, då de strulat med mina senaste 2 beställningar, men det kanske är endast trosor de inte kan skicka rätt färg på?

I alla fall...kommer ni ihåg mina Carrie-skor med en lite tjockare klack än "orginalet"?

De säljer nämligen exakt likadana från samma märke hos Nelly för 399 kr (438 kr inkl. frakt). Mina från Gojane kostade 355 kr inkl. frakt men då fick man vänta 2 veckor - tyvärr är de slutsålda där för tillfället.



Många är ni som undrat som storleken - man ska ta sin normala storlek man har i vanliga skor. Jag som är en 37/38 tog en 38a och de satt perfekt!


Kommentarer
Postat av: linnea

så snygga :)

Postat av: Angel

ögongodis

2009-01-09
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: hannnad

Åh! Jag har haft dom där skorna i min blogg hur länge som helst. Först fanns dom bara i brunt och jag satt och skrev att jag önskade att dom skulle komma i svart.. så nu har dom äntligen gjort de :D Dock slut i storlekar, men bevakar dom väl ;)

2009-01-09
URL: http://hannnad.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag köpte också dem från GoJane, men då hade jag tur och fick en snabb leverans. De är grymt sköna att gå i, trots att de är så pass höga!

2009-01-09
Postat av: n i k a

jag har kollat in de på nelly, ville beställa de men mami övertala, hon sa att de inte kommer sitta så fint vid vristen, stämmer de? det hon menar är att "skinnet" kommer gå ut på sidorna, liksom hänga, vad tycker du kelly? vore tacksam för svar :D

Postat av: Madde

Om du (lr nån av dina läsare) kommer till USA så säljer dom EXAKT samma skor som gojane har på charlotterusse (www.charlotterusse). Dom skickar inte internationellt tror ja, men om du kommer över hit nån ggn så är det ett tips :)

Postat av: ..:Sarah:..

men jag förstår dig!

jag är inte heller nått fan av dom.. strular som bara den och sen har dom till och med glömt en retur jag gjorde så de kom inkassobrev. gissa om jag blev arg..! dom har väl blivit för stora för snabbt nu. hade aldrig problem förr.. trist för dom har snygga saker!



KRAM

Postat av: Josefine

Jag fick ett par bruna i julklapp, så snygga & sköna på foten :)

2009-01-10
URL: http://xjosefinex.blogg.se/
Postat av: anita

Skit snygga !!

2009-01-12
URL: http://anitica.blogg.se/
Postat av: robyn

heeej! hur är det är beställa ifrån gojane?

blir man tvungne att betala tull, och vad ligger frakten på? vore jättejätte tacksam för svar! tack för en bra blogg. pus&kram

2009-01-13
URL: http://delightz.blogg.se/
Postat av: Marilena

Hej först vill jag säga att din blogg är grym ! sen är de nämligen så att jag har hittat ett par snygga skor i gojane för 29$ men undrar hur mycket frakten kostar? jag kollade på shipping alltså frakten men förstår inte riktigt. Skulle uppskatta ditt svar :)

2009-01-13
URL: http://marilena.blogg.se/
Postat av: Andrea

Åh så fubbigt. Jag har kollat in dom där skorna, dom bruna också.. är såååå sugen på dom, så sjukt snygga. Men tyvärr så är min storlek slut på båda. Riktigt snyggt!! :)

Postat av: Linn

Så snygga skor! Gojane har skit snygga skor och det är billigt där, men jag förstår inte hur man beställer? Skulle du kunna hjälpa mig med det? :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback