It´s alive

Min dator har mystiskt nog inte gått att få igång under hela helgen, men då jag försökte en sista gång idag denna söndagmorgon lyckades jag få liv i den - lättnad!

Kommentarer
Postat av: Emmah's Closet

skum dator ;p Ha en bra dag!

Postat av: M.

Trodde du skulle bli lite mer personlig här i bloggen, vilket jag tyckte lät intressant. Det ger mig mer att läsa om livsöden och ämnen som berör, än om dina bruncher och rosa slickepottar. Men det var flera veckor sedan du skrev att du skulle lägga upp något mer personligt inlägg, "senast till helgen". Nu börjar man fundera på om det var endast för att locka/behålla läsare som du skrev så? För det kommer ju aldrig upp något.. Tycker man borde hålla vad man lovar!

2009-12-13
Postat av: Kelly

Är ledsen att inte inlägget kommit upp, men det har med att göra med tidsbrist + att jag måste hem till mina föräldrar för att finna vissa fotografier. Att jag skulle skriva något sånt för att behålla läsare är absurt, vad tror bloggläsare om en egentligen? Tanken var att göra inlägget snabbare (det är en speciell insamling jag tänker starta i samabete med cancerfonden) men tyvärr har det inte gått. Jag gör så gott jag kan i min takt som det går.

2009-12-13
URL: http://kellybiddle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback