Kärlekstävling

Nu är våren äntligen här och även tiden då "vårhormonorna" dyker fram, då man som singel flörtar lite extra och som par beger sig ut på romantiska äventyr som picknicks i solen m.m.

I och med detta drar jag igång en tävling i samarbete med http://www.funkymariedesign.se/. Vinsten är ett handtillverkat silverarmband från http://www.suh925.se/ värde 800 kr. Armbandet är reglerbart och passar alla handleder.





Tävlingsuppgiften är att berätta om ert mest romantiska minne. Spead the love! <3

VINNAREN ÄR UTSEDD!

Kommentarer
Postat av: SandraW

Mitt mest romantiska minne är när min pojkvän kom hem från Afghanistan efter att ha varit borta i tre månader. Den känslan, att vara blyg inför den man varit tillsammans med så länge, var helt fantastisk. Att vara så glad och lycklig att man börjar fnissa bara man tittar på varandra.

2009-04-28
URL: http://walliis.blogg.se/
Postat av: Jonna

sötsak, ja läste att du va sjuk. typiskt:/ men duuu, ja kommer upp igen den 8 maj, då ses vi ju på bloggfesten:) puss söt krya!

2009-04-28
URL: http://jonnaa.se
Postat av: Alexandra

åh vilket fint!

2009-04-28
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: mikaela

mitt mest romantiska minne är när jag och min pojkvän var på festival i somras och skulle se på kent. Men vi hade missat när de började spela så vi sprang från campingen till festivalområdet för att precis hinna till vår låt. Där stod vi tillsammans, i sommarnatten och han höll om mig. Kändes som att det bara var vi där trots alla tusen människor runt om. Det var så mysigt och romantiskt, ler bara jag tänker på det :)

2009-04-28
URL: http://mbris.blogg.se/
Postat av: Beyond the sun

Det var en vårvinter för några år sedan och jag var JÄTTEJÄTTEJÄTTESJUK och skulle ha en dejt med en kille.. Vi bestämde först att vi skulle ses en tid, men sköt upp den flera gånger av olika anledningar (sömnbrist, jobbdeadline and so on).. Sen bestämde vi oss slutligen för kl 16:00 samma dag vid Slussen. Jag försov mig kraftigt, tack vare förkylningen.. När jag väl kom dit hade han släpat med sig en varm filt och varm choklad till mig, som var så sjuk.. :) Det är en av de mysigaste dejterna jag varit på!

2009-04-28
URL: http://fifteenminutes.se
Postat av: Victoria

Mitt mest romantiska minne är när jag och min kille Daniel blev "ett par" på riktigt.

Det började med att han ringde mig och fråga om vi skulle ses, och en kvart senare stog jag utanför hans lägenhetsdörr och ringde på. Han öppnade dörren och gav mig en kram och en puss, sedan tog han min hand och vi gick upp på taket. Där hade han tänt säkert 1000 ljus, lagt ut en filt och många kuddar. Jag blev ju helt stum, och solen hade precis börjat gått ner och det var så himmla vackert. Men vi la oss där på kuddarna iaf, vi började mysa och lite sådär. Sen så säger han - Victoria, jag måste berätta en sak för dig. FICK PANIK!!! hahaha, men iaf han fortsätte med att säga saker som att jag har gjort hans liv så bra, att han är glad över att jag finns osv. Sen kollar han rakt i mina ögon och säger - Jag älskar dig, är helt förälskad i dig, det är du som jag vill vara med resten av mitt liv. Och sen dess har vi vart oskiljaktiga, och det är snart 11 månader sen dess. Det var mitt livs bästa dag

2009-04-28
Postat av: gussie

mitt mest romantiska minne är när min nuvarande sambo bjöd hem mig till honom för första gången. han är en ganska "tuff" kille, eller ger den uppfattningen iallafall, lite hård och oåtkomlig. vi hade bara träffats på fester tidigare, men nu bjöd han hem mig. när jag kom upp i lägenheten var alla lampor släckta, och det var fullt med värmeljus överallt! hela bordet var fullt med värmeljus, och han bjöd på ost, kex, vindruvor och vin. det var en underbar kväll, och vi har hållit ihop i 2,5 år.

2009-04-28
URL: http://gussie.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag bestämde mig för att överraska min Stefan efter att ha vart bortrest i tre månader i Asien. Så jag bestämde hemresedatum utan att han visste och åkte hem. Så den 11 april, 5 på morgonen var klockan, stod jag utanför hans dörr o knackade på. Han kom upp söming o invirad i täcket o öppnade dörren. Han blev så chockad! vi kramades, grät o pussades om vart annat. Sen myste & kramades vi hela morgonen tillsammans i sängen!

2009-04-28
Postat av: Sandra

Mest romantiska är med en kille jag träffade lite grann under gymnasiet. Vi var ute i Västra hamnen i Malmö, jättevacker utsikt med havet, bron, solnedgång.. Vi hade suttit på en av musikkullarna (c-formade kullar med jättestora högtalare i!!) och skulle till att gå, då han drog in mig i sin famn och började sakta sakta dansa med mig. Hela stämningen var så underbar och det var verkligen bara vi två där, musiken och utsikten..

Postat av: bitte

Åh vad fin skulle gärna bära det och visa min kärlek till min underbara älskling.



Mitt mest romantiska minne var när jag och min kille blev ihop. Innan har jag blivit väldigt väldigt sårad när det tog slut med mitt ex han typ träffade sin nya direkt efter.



Mådde skit dåligt jättelänge. Träffade sen på Fredrik på en fest och blev lite nyfiken.



Men vår dejting tid tog så lång tid var osäker och rädd för att bli sårad igen. Så rädd att jag till och med tänkte sluta träffa honom.



Men på en fest den 8e december kändes det så självklart att det skulle vara vi. Så det var den dag vi blev ihop och jag ångrar det inte för en sekund.



Han är det bästa som hänt mig så kär.

2009-04-28
URL: http://lovemercury.se
Postat av: Angelica

Min första kyss som jag fick 16:e februari, den kommer jag alltid att minnas. Det var med H. Vi hade setts i somras och blivit jättebra vänner sedan hade detta utvecklats till en mer "kärleksrelation".

Kvällen när det hände så skulle jag gå på toa och när jag kom ut från toan så lyfte H upp mig i famnen och kysste mig. Det var som en film och en helt underbar kyss.. <3

2009-04-28
Postat av: Liza

Mitt mest romantiska minne är faktiskt något jag själv gjort för min pojkvän :) Min pojkvän och min stora kärlek bor i Turkiet, Istanbul. Vi träffas inte så ofta pga av just avståendet :( Dock pratar vi 4 timmar varje kväll i telefon och på msn, men det är ju inte sak samma. Iaf, I januari månad fyllde han 25 år och jag ville så gärna överraska honom. Jag köpte en biljett i smyg och flög tvärs över jordklotet för honom. Vi hade inte träffats på 2 månader då. Det är inte många i Turkiet som kan engleska så färden dit blev lång och knagglig dåj jag skulle ta båt och tunnelbana för att komma till hans hus. Var riktigt nervös kan jag säga, Istanbul är en stor och farlig stad som ensam tjej. Dock väl framme smög jag in i hans lägenhet (hans bror öppnade för mig i smyg) med blommor, tårta och present i famnen och fann honom sovandes i sängen. Jag smög fram till sängen, satte mig på huk och pussade honom på munnen. Han öppnade sakta ögonen och fick en chock. Han trodde att han drömde, fick inte fram ett ord, bara tittade på mig. 1 minut senare började han gråta och kramade mig som om att jag skulle springa iväg igen. Det är nog det mest romantiska jag gjort.. Flugit tvärsöver halva jordklotet för mig kärlek.



Kram Liza

2009-04-28
Postat av: Vanessa

Mitt mest romantiska minne var när min pojkvän tänt ljus i hela trädgården, lagt ut massa kuddar o filtar o lagat världens mysigaste o godaste middag. Perfekt!

2009-04-28
Postat av: Ciccie

Mitt mest romantiska minne måste vara nyårsafton 08-09, dvs nyårsafton som var :)

Jag och min pojkvän var på nyårsfest hos våra vänner. Det var trerätters middag, god dricka, härlig musik och underbara vänner. Vid tolvslaget stod vi ute på balkongen för att skåla in det nya året med champagne. Då går min fina pojkvän ner på knä och friar till mig, under himlen som är fylld av raketer samt i sällskap med våra fina vänner. Det måste varit den bästa dagen i mitt liv! Dagen då jag blev blivande fru Wikström :)

Kram

2009-04-28
URL: http://ciccie.blogg.se/
Postat av: BeccyBrown

Det första jag kommer att tänka på var när jag och min sambo var 15 respektive 19 då vi var nykära.(Har nu varit ett par i 6,5 år) Vi tillbringade en sommar ensamma i hans föräldrars hem och hade varken pengar eller mat. En kväll tog han hans sista snuspengar och köpte en påse frysta räkor. Så när jag kom dit hade han dukat på altanen med duk, ljus, vin glas med karaff innehållande vatten :) och en skål med frysta räkor! Haha det var så gulligt tycker jag att mitt hjärta fortfarande slår dubbelslag när jag tänker på det!

2009-04-28
Postat av: BeccyBrown

Det första jag kommer att tänka på var när jag och min sambo var 15 respektive 19 då vi var nykära.(Har nu varit ett par i 6,5 år) Vi tillbringade en sommar ensamma i hans föräldrars hem och hade varken pengar eller mat. En kväll tog han hans sista snuspengar och köpte en påse frysta räkor. Så när jag kom dit hade han dukat på altanen med duk, ljus, vin glas med karaff innehållande vatten :) och en skål med frysta räkor! Haha det var så gulligt tycker jag att mitt hjärta fortfarande slår dubbelslag när jag tänker på det!

2009-04-28
Postat av: J.CARLSSON

När jag och killen var på gran canaria och myste precis vid havet =)

2009-04-28
Postat av: annelie

jag och min sambo va för några år sedan i cypern på semester och en kväll så drog han med mig på en promenad på stranden. Och när vi går där och håller varandra i handen, små pratar och hör havet brusa så kommer vi fram till en brygga och där ligger det en filt, en massa vackra tända ljus i kvälls mörkret och en picknik korg fylld med frukter och champange! Och den var till oss! Tydligen hade min sambo gjort upp det här i smyg med hotell receptionen och total överaskat mig! Där satt vi halva natten och bara hade en romantisk picknik på tu man hand i den varma sommar natten! Det är det mest romantiska någon gjort för mig och i sommar firar vi 7 år ihop! :)

2009-04-28
URL: http://almondine.blogg.se/
Postat av: Matilda

Allt började för lite mer än ett halvår sedan då jag och min nuvarande pojkvänn befann oss på samma fest. Vi kände varande bara till utseendet då, men hade snackat lite grann några gånger. I alla fall så slumpade det sig så att jag och den här killen går ut ungefär sammtidigt från lokalen, får syn på varandra och börjar snacka. Samtalsämnet blir efter ett litet tag stjärnor, och det visar sig att båda två har en speciell kärlek till just detta. Eftersom detta var en stjärnklar kväll bestämmer vi oss för att gå sätta oss någon stans och titta på stjärnhimlen. Där på en gräsmatta med musiken i bakgrunden och under ett stort hav av stjärnon kyss vi för första gången. Nu, ett halvår senare när vi firade ett halvår var det också just en sådan här stjärnklar kväll och vi bestämmde oss för att gå ner till stranden för att återuppleva denna kväll. Sedan sitter vi där hand i hand på stranden och kollar upp på stjärnhimlen, hör vågorna slå in mot stranden och känner sig som de enda personerna i hela världen. Det är något magiskt det där med att sitta under stjärnorna en vindstilla kväll och utan ett ord känna att man så självklart hör ihop med varandra. Det är en stund jag aldrig kommer att glömma. :)

2009-04-28
URL: http://lbm.blogg.se/
Postat av: julia

Mitt mest romantiska minne har faktiskt inte med mej att göra utan när jag mamma och pappa var i tyskland förra året och jag satt där och pratade med mamma och pappa, hur dom båda va i ett förhållande när dom träffades och mamma hade tillochmed ett barn med den personen ! men dom offrade ganska mycket och det gjorde dom rätt i för nu 20 år senare så är dom fortfarande som nykära och dom har verkligen gett mej hopp på kärleken ! att se att dom får det där pirret när dom kollar på varandra fortfarande, så underbart

2009-04-28
Postat av: Anonym

jag har inget romantiskt minne än... men i sommar när jag ska på festival så kanske nåt händer i mitt liv =)

2009-04-28
Postat av: Paulina

Vårt mest romantiska minne är från i somras då mitt Hjärta bjöd mig på en SPAhelg nere på YstadSaltsjöbad. Det var en studentpresent från honom och det var verkligen helt underbart! Superfint hotell precis vid den vita strandkanten, olika massage-behandlingar, relax-avdelning, god 3-rätters middag, mysig shopping inne i den lilla staden och såklart världens bästa sällskap! Han är allt för mig!

Postat av: Malin

Mitt största romantiska minne är när jag bjöd hem min pojkvän första gången, då vi precis blivit tillsammans :) Lagade mat och tittade på film tillsammans gjorde vi och allt slutade med att jag somnade i hans armar. Det är det mest romantiska minnet jag har :) <3

2009-04-28
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Lina

jag tänker inte dra en lång historia om någon mysig resa, jag tycker att endast en blick eller ett leende kan ge så mycket kärlek så det jag kommer och tänka på var när jag och en kille jag tycker om jätte mycket träffades för typ andra gången, dom där första kramarna bara gjorde så det bubblade i hela kroppen och man känner sig så himla glad. Riktig kärlek är ju trots allt den som gör en riktigt lycklig!

Nu hoppas jag verkligen att jag har en chans för de där var nog det finaste armbandet jag har sett, och det skulle framför allt symbolisera 4 i min släkt som gick bort i tsunamin och kärleken man har kvar till dem.

2009-04-28
URL: http://lslf.blogg.se/
Postat av: Sandra

Mest romantiska? Hmm.. det är mycket som har varit romantiskt i mitt nuvarande förhållande så det blir svårt.. jag tycker iaf om att bara ligga i sängen och kramas/hålla om varandra, vara helt tysta och bara lyssna på varandras hjärtljud. Det är det mest romantiska jag vet, och så brukar vi göra ofta :)

2009-04-28
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Pauline

underbart armband!

Mitt mest romantiska minne måste vara då jag såg mitt första stjärnfall!

Jag låg vid havet med en kille jag var på g med, vi låg nära och höll varandra i handen och låg och kolla upp i himlen och helt plötsligt ser jag ett underbart stjärnfall! Kommer aldrig glömma den kvällen..! det var helt magiskt.

Postat av: Ida

Minns en sommar när jag var en 16 år. Var någon fest hos en kompis och jag träffade en kille som var från Finland (jag kan inte finska, han kunde inte svenska), och vi föll för varann... Engelskan var väl inte heller den bästa på den tiden, men åh, så härligt vi hade det. Tog en lång promenad längs stranden bara vi två... Kändes som vi förtod varandra utan att ens behöva prata.

Och är nog ett så underbart minne just för att det slutade där. Något jag fortfarande tänker på ibland och ler...

Postat av: Yasse

Jag och mina kusiner var i en simhall i marocko, och där träffade jag en kille jag var kär i sen länge. Han tog mig åt sidan och viskade en massa snälla kommentarer, men jag går inte på såna raggrepliker. Men han sa hejdå åt sina vänner och jag sa hejdå till mina kusiner, fast jag inte viste vart vi skulle. Han tog mig till ett ställe där det bara var skog, jag kände ju honom så jag var inte rädd eller något. Men sen såg jag en massa ljus lysa när vi gick längre in. Han satte på mig ögonbinde och ledde mig längre in. Jag kände doften av sötsaker och mat. Han tog bort ögonbinden och då såg jag det vackraste jag någonsin sett. Det var ett vit tält med en massssssa ljus överallt. Och från tältet kom det fiolister och började spela. Han tryckte mig mot honom och började dansa. Haha jag minns fortsarande orden han sa:

- Du är kär i mig va?

- ''Hoste...(jag)

- Du behöver inte svara, jag älskar dig mer än något annat i denna världen.

- (JAG) Hur ska jag veta att du verkligen gör det...(haha minns att jag försökte spela svårtfångd, fast igentligen brann jag inom mig av glädje.

Han tog min hand och la den på sitt hjärta.

-Tror du mig nu? (han)

Jag kände hans hjärta slå så fort att det inte var sant. Och sen kysste vi varan och snackade. Det var sååå romantiskt!!:D:D

Vi är fortfarande ihop och jag ÄÄÄÄLLLSAR HONOM.

2009-04-28
URL: http://bamode.blogg.se/
Postat av: angelica

mitt romantiska minne måste vara när jag och min K firade ett år tillsammans. Han hade hela dagen gått och sagt att jag skulle få en överraskning. Klockan gick och vi gick till vår favoritrestaurang och åt en god middag. När vi kom hem så var klockan typ 21.30. Och jag började bli otålig och undrade när den där överraskningen skulle komma, till slut frågade jag honom när klockan var 22.30 om det verkligen fanns någon överraskning och han bara log och sa att den kommer. När klockan blev 23.09 (exakt den tidpunkten vi blev ett par året innan) så tog han upp en present som han hade gömt under soffan. När jag nästan hade slitit av allt papper och öppnade och såg att det var en ring så sa min älskade K "vill du förlova dig med mig?". Mina kinder blev fyllda av glädjetårar. Jag kunde inte sluta le! :) Vi är fortfarande tillsammans och vi firade precis 4 år tillsammans. Det är mitt finaste kärleksminne!

2009-04-28
URL: http://wippzi.blogg.se/
Postat av: AnnaIda

Jag har många romantiska minnen och kommer att få massa fler men det mest romantiska som hänt mig måste vara min förlovning.





Jag och min pojkvän började närma oss våran fem årsdag tillsammans och tyckte att det var dags för en förlovning. Efter att ha hållt ihop i fem så kände vi att det var varandra vi ville leva med resten av livet.



Vi bestämde oss för att på femårsdagen skulle det ske. Vi berättade inte till någon utan höll det hemligt i flera månader, kollade noga efter ringar som skulle kännas bra.



Tanken var från början att vi skulle gravera in "du är värd att dö för" i varandras ringar men vi beslutade oss för att vara traditionella och istället gravera in datum och varandras namn. (Anna 28/11-07 i hans ring och & Marcus 28/11-07 i min).



Helgen innan våran dag så bokade vi in en hotellvistelse i Göteborg och samtidigt bokade biljetter till kents konsert som skulle hållas den 24/11.

"Du är värd att dör för" kommer ifrån just en text av kent så vi bestämde att eftersom vi inte skrev det i ringarna så skulle vi byta ringar just vid det tillfälle då kent sjöng dem raderna.



Det var så himla vackert, som om det bara var vi där och som att kent spelade den just för oss, trots att det är 1½ år sedan snart så känns det som att det var igår, minnena är så himla väl bevarade från den dagen.



Hela den helgen i Göteborg hade vi ringarna på oss och det kändes så spännande och pirrigt, men när det var dags att åka hem så plockade vi ned ringarna i asken igen.

Ingen visste ju om det och vi hade beställt annonsen till dagstdningarna som skulle in vårat datum, på så vis skulle alla få läsa om det.

Så vi fortsatte hålla oss hemliga.



Men, själva dagen blev inte riktigt som tänkt.

Marcus hamnade på sjukhus i en annan stad och jag var bara där en timme för att hälsa på den dagen.

Vi berättade för sjukskökterskorna att det egentligen var den dagen vi skulle förlova oss och alla på sjukhuset var fantastiska mot oss.



Våra föräldrar tyckte synd om oss att dagen blev som den blev men vi var nöjda ändå.



Vi insåg då, mer än någonsin att det verkligen är menat att vara vi.

Trots alla motgånger vi haft så tar vi oss bara längre fram.

Tack vare att vi fuskade med förlovningen ett par dagar innan så kändes det bara helt fantastiskt timeat.

Inget kunde någonsin ha gått bättre.



Nu ser jag fram emot att få gifta mig med den kille som för snart 6½ år sedan stal mitt hjärta och att tillsammans forma ännu fler romantiska minnen.

Tänk att man kan träffa sitt livs kärlek vid sexton års ålder och bara växa mer och mer tillsammans.

2009-04-28
URL: http://annaida.blogg.se/
Postat av: Sandra

Mitt mest romantiska minne var faktiskt när jag träffade min sambo, som av en ren slump.



Allt började med att jag obbade på gina och bestämde med några kompisar att vi skulle gå på hocokey på kvällen, jag blev sen till matchen så vi fick ta de platser vi kunde (Ståplats) . Det visade sig att vi hamnade bredvid ett killgäng. Och helt plötsligt kommer en vakt och ska tränga sig emellan oss. Då händer det, det som inte får hända...



Jag råkar trampa en av killarna på foten och sen på den vägen är det, nu har vi precis köpt vårt radhus och jag är lyckligare än någonsin!



kram

Postat av: Anna

Mitt mest romantiska minne är från ett nyår uppe i Sälen. Jag satt och deppade över att vara ensam och övergiven eftersom att pojkvännen inte kunde komma upp... Vips så dök ett sms upp "hej jag är i Sälen". Gissa om jag fick vart på fossingarna :o)!

Postat av: amanda

när jag och min pojkvän nydligen var i thailand, gick på de vackra stränderna hand i hand, pussades kramades, och man värkligen kände hur mycket man tycker om varandra!

2009-04-28
URL: http://amlot.blogg.se/
Postat av: Sarah

Ojdå, jag som bara är 15 bast har knappt hunnit titta på killar! ;p

Men någonting har man ju varit med om. Men de här är lite små barnsligt...

Det var i mellan stadiet en kille som heter Marwin, hade plockat rosor till mig på lunch rasten i skolans rosen heckar, och han kom fram med en helbukett rosor och gav dom till mig. Men sen när jag tittade på hans händer var det helt sorliga och jag frågade varför, och han sa för att han inte hade andvänt sax. Så jag tog med honom till toan och tvättade hans händer och vi pratade lite.



Det tycker jag var lite gulligt, när man var så liten och allt...

Armbandet var väldigt sött!

2009-04-28
URL: http://tana94.blogg.se/
Postat av: Paulina

Mitt mest romantiska minne är utan tvekan natten då jag träffade min nuvarande pojkvän och fästman. Det var våren då jag skulle ta studenten, och en gammal barndomsvän till mig hade kommit för att hälsa på mig. Vi var på ett black and white-party tillsammans med hundratals andra studenter och stämningen var på topp.



På festen träffade jag och min vän S några av hennes gamla klasskompisar från låg- och mellanstadiet. Vi har varit bästa vänner länge och redan då, i mellanstadiet, brukade vi stå och hänga vid avbytarbåset och spana på killarna från hennes klass då de hade hockeyträningar. Åter till festen! S sprang fram till sina gamla vänner med mig i släptåg. Vi hälsade och helt plötsligt var det som om hela krogen försvann. Som om alla studenter var någon annanstans, musiken var av och tiden stannat.



"Hej Paulina", sa den snyggaste killen jag någonsin sett i hela mitt liv. Han log varmt, det mörkbruna håret stod i kontrast till de alldeles ljusgröna ögonen. "Hej T", svarade jag, helt häpen över att jag mindes vad han henne. Jag och min vän gick till baren för att köpa en drink och jag fullkomligen tjöt när jag berättade att T mindes mitt namn och dessutom hade blivit så-jäkla-snygg. På något vis stämde han exakt in med bilden jag alltid haft av "the one".



Någon halvtimme senare stod vi och dansade, och jag fick syn på T en bit bort. Jag dansade mig diskret närmare, och det dröjde inte länge förrän vi stod tätt omslingrade på dansgolvet. Jag minns att han undrade varför vi aldrig stött på varandra tidigare. "Det spelar ingen roll. Det enda som spelar någon roll är att du är här nu", svarade jag i ett sms (musiken var för hög för att prata). Vi dansade och kysstes och bara tittade på varandra, som om det inte fanns någon morgondag. Helt plötsligt pickade någon oss på axeln, och vi tittade upp. Lamporna var tända, musiken avstängd och krogen HELT tom! Vakten var T's gamla tränare, och vi hade därför fått stå kvar en stund extra.



Det låter som världens mest påhittade story, men det är sant. Det var mitt livs mest overkligaste kväll, samtidigt som ingenting förut känts så självklart. Han sov över hos mig, och idag är vi förlovade och bor ihop. Han är fortfarande den vackraste människan jag mött- både inuti och utanpå. Varje dag med honom är ett litet mirakel!

2009-04-28
URL: http://paulinat.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jättefint armband :-)! Mitt mest romantiska minne är när jag och min pojkvän träffades. Han åt lunch på en resataurang där jag jobbade. Han kom dit tre dagar i sträck o tredje dagen kom han fram till mig och bjöd ut mig :-). Nu bor vi ihop och han e det bästa som har hänt mig! Vilken tur att han vågade fråga om en dejt :-).

2009-04-28
Postat av: M08

Jag har så många då jag har världens finaste pojke, men det gäller att uppskatta allt framför allt de små sakerna.



Men ett väldigt fint minne var när vi precis blivit tillsammans och vi sov med varandra... Solen lyste in från fönstret och så känner jag en puss i nacken och någon som kryper närmre in. Så viskade han "jag älskar dig", så underbart mysigt och bästa sättet att vakna på.

2009-04-28
Postat av: Empa

Det var nog när jag var tillsammans med min förre pojkvän, han var/är inte kanske den mest romantiska. Det var alla hjärtans dag och jag förväntade mig inget alls av honom. Men när jag kom hem till honom så insisterade han att jag skulle komma direkt ut i köket, jag fick knappt ta av mig jacka och skor. På köksbordet stod en bukett med rosor och en present! Då blev jag helt paff och alldeles överlycklig. Jag älskar överraskningar! Han bjöd mig även på en riktigt god middag! En alldeles perfekt dag.



Hoppas att du hade roligt på bloggpartyt i lördags! Du verkar jättetrevlig!

KRAM

2009-04-28
URL: http://eempaa.blogg.se/
Postat av: Malin Wallin.

Hoho mitt absolut roligaste och romantiska minne är från när jag kom hem från en utlandssemester och åkte till skolan enbart för att hälsa på killen jag lääänge varit kär i. Han smet ut från sin lektion och så åkte vi till en lokal pizzeria, vi var inte tillsammans eller så men vi var så glada över att se varandra att vi pussades och kramades av bara farten. Sen bar han in mig på pizzerian och vi pussades och skrattade ännu mera... haha tillslut kom vi på att vi faktiskt hade glömt att beställa pizza.



Vi blev inte ihop vid det tillfället, men vi är numera ihop och bor tillsammans. Det här hände för kanske 4 år sedan.

2009-04-28
URL: http://www.malinwallin.se
Postat av: Aurora

mitt mest romantiske opplevelse hadde jeg for to år siden i Oslo. Det var begynt å bli høst, bladene var gule/orange og det var mørkt, det var kun lys fra fra de orange gatelysene. Jeg og min kjæreste gikk til en kafe, der satt vi oss ute i en deilig sofa, pakket oss inn i pledd. så der satt vi under varmelampene og spiste muffins, drakk kaffe mens vi kunne høre vinden blåse i trærne og fuglene kvitre. Det var en deilig følelse.

2009-04-28
Postat av: Anonym

mitt mest romantiska minne var från skolavaslutningen i 9:an då jag var både glad o ledsen för att sluta och lämna högstadiet och mina gamla klass. men iaf så visste jag att min kille skulle komma och kolla på mig eftersom jag skulle uppträda och jag var jättenervös men allt gick jättebra och efterråt så skulle vi samlas i klassrummen då kom min pojkvän med en jättestor buket rosor och kysste mig och sa att jag var världen finaste flickvän :) det var jättegulligt tyckte jag, vi är tyvärr inte tsm idag men vi är bästa vänner ist :)

2009-04-28
URL: http://eiiinaa.blogg.se/
Postat av: sara jarhage

Mitt romantiska minne var när jag skulle möta upp en kille jag hade pratat med under en period. Vi hade pratat i telefon, sms och msn med microfon och webcam.

Vi var båda nervösa och jag kommer ihåg vilka fjärilar jag hade i magen. Det var en molnig/solig sommar dag men det var jätte varmt. Jag ville vara så fin och göra ett bra första intryck. Även om vi kände varandra in och utantill ville jag vara fin. Jag hade en söt klänning och var så socker söt jag bara kunde. Men så kommer det stora "Men"et.

Jag har haft problem med mitt blodsocker under åren och har lätt för att svimma bara sådär, jag hade varit nervös hela dagen att jag hade glömt äta och dricka. Så när jag stod där och väntade på honom svimmade jag av. När jag vaknade låg jag i hans famn och han sa till alla att allt var okey. vi satte oss vid vattnet medan han satte mig på gräset och köpte en läsk till mig. Han såg till att jag mådde bra och vi satt där och pratade hela dagen och såg solen gå ner senare på dagen då han gav mig en mjuk romantisk kyss. Ett minne jag inte sagt till någon, tuvär blev det bara under sommaren men det är mitt mest romantiska minne, som taget ur en film.

Puss Sara

Postat av: Sara

Mitt mest romantiska minne var det här året på alla hjärtans dag när jag fick en ros av en helt underbar kille (som nu är min pojkvän), på lappen som satt fast på rosen stod det "Den dagen då denna ros vissnar, kommer jag att sluta älska dig" och saken var den att det var en plastros! Det var så fint och något som jag aldrig kommer glömma.

2009-04-28
Postat av: Alex

jag träffade en kille när jag började sjuan, jag var då kär i honom i smyg medans an var kär i mig i smyg, men vi visste så klart inte om det då, det mest romatiska var när vi började dejta på riktigt, en kväll ringer han o säger att ja måste komma hem till honom, ja skyndar mig för att komma dit, när jag kommer dit har han släckt ner hela huset tagit tänt massor av ljus, dukat fram o lagat middag, skit sött av honom, inte nog med det, som efterrätt blev det bubbel bad med massa ljus och rosenblad.

2009-04-28
Postat av: Jenny

Det mest romantiska som hänt mig var med mitt ex för tre år sedan.

Vi hade träffats kvällen före på en nattklubb och då hade jag först varit intresserad av hans kompis, men han var överallt förutom vid mig, till skillnad från Han som stod vid mig. Senare på kvällen började det regna och Han höll en hand över mitt huvud som paraply. Dagen efter messade jag med pirriga och darriga händer "jag behöver ett paraply, det regnar ute..." och han föreslog en promenad i regnet på kvällen, han tog med paraplyet. Efter vår promenad kom vi tillbaka till mig där vi stod blygt utanför dörren ett tag tills han kysste mig, mitt i regnet. Senare sa han att han hade tänkt vänta, men jag var så fin så han kunde inte låta bli att kyssa mig...

Än idag pirrar det i magen och jag rodnar och ler när jag tänker på det!

2009-04-28
Postat av: Vilja

Åh så fiint! Helt underbart :) Är en riktig armbandsfantast och detta skulle passa så bra nu till studenten.



Oj, mitt mest romantiska minne.. Har för att vara ärlig inte riktigt haft någon seriös pojkvän än (usch skämms ju) tyvärr, men jag kan nämna något annat. en underbar dag i mitt liv var när jag efter flera års tjat äntligen fick sätta mig i bilen och tillsammans med familjen åka till gävle för att hämta en vit liten hundvalp. Jag var så lycklig så det sprattlade i hela kroppen,

äntligen en hund! Så som jag hade tjatat fram och tillbaka, klippt ut annonser och visat bilder för mina päron.



Jag trodde inte jag kunde bli gladare, men när den lilla valpen sådär klumpigt kom fram tassandes till mig och tittade in i mina ögon var jag fast, det var kärlek vid första ögonkastet. Ett djur säger så mycket utan ord, och ibland behövs det faktiskt inte.



Hoppas jag får vara med och tävla även om det inte handlade om ljus, kyssar och romantiska promenader på stranden.. Kram :)

Postat av: Vilja

Åh så fiint! Helt underbart :) Är en riktig armbandsfantast och detta skulle passa så bra nu till studenten.



Oj, mitt mest romantiska minne.. Har för att vara ärlig inte riktigt haft någon seriös pojkvän än (usch skämms ju nästan) tyvärr, men jag kan nämna något annat. en underbar dag i mitt liv var när jag efter flera års tjat äntligen fick sätta mig i bilen och tillsammans med familjen åka till gävle för att hämta en vit liten hundvalp. Jag var så lycklig så det sprattlade i hela kroppen,

äntligen en hund! Så som jag hade tjatat fram och tillbaka, klippt ut annonser och visat bilder för mina päron.



Jag trodde inte jag kunde bli gladare, men när den lilla valpen sådär klumpigt kom fram tassandes till migo hc tittade in i mina ögon var jag fast, det var kärlek vid första ögonkastet. Ett djur säger så mycket utan ord, och ibland behövs det faktiskt inte.



Hoppas jag får vara med och tävla även om det inte handlade om ljus, kyssar och romantiska promenader på stranden.. Kram :)

Postat av: Tojjy Bui

Mitt romnatiska minne ä en väldigt enkel & kort, men samtidigt väldigt romantiskt. :)

Jag & min pojkvän var med ett gäng vänner & vi smög ifrån dom en vacker höst (det var fortfarande lite varmt. men regnade och blåsigt klart..)



Vi tog en cykel och började cykla runt i olika vägar samtidigt som jag fick hålla om honom när jag satt på pakethållaren, vi gick till en väldigt fin kulle, en kille md grästrappor och gräs gropar.. det är lite privat där & folk smo gårförbi kan inte se oss.



Vi satte oss ner på en av grästrappoarna och började at hålla om varandraoch berättade hur söta vi var, vad vi kände för varandra.

Till slut ledde det till en kyss och ett :" jag älskar dig, jag villvara din föralltid ".. den dagen blev vi tillsammans & vi la oss ner i gräset och kollade på moln, jag låg i hans armar & solen börjde komm fram, kylan och blåset försvann.. där låg vi under solen & molnen synts väldigt tydigt och tankrna blåste iväg, allt jag tänkte på var honom. Kunde inte vrit lyckligare! Känns som vädret och stället var planerat.



Vi har distansförhållande och klarat oss i nästan 8 måander snart, även om jag tvekar.. så visar han mig att han är stark och kan åka de jävla timmarna för mig & visa att vi kan klara detta. Han visar att äkta kärlek verkligen finns.. ♥

2009-04-28
URL: http://missbui.blogg.se/
Postat av: TESS

Åh, vad sött armband! Mitt mest romantiska minne är när jag och min pojkvän satt vid en sjö mitt i natten och bara höll om varandra. Det var även första gången vi sade att vi älskade varandra.

Postat av: Hanna

Det mest romantiska jag varit med om låter precis som om det är taget ur en film.

Jag och min dåvarande pojkvän hade haft världens största bråk om en egentligen ganska onödig grej. Det spöregnade ute och jag grät under hela bråket. Där stod vi, bråkandes vid en busshållplats tills jag hör mig själv skrika "dra åt helvete" och han svarar att jag det ska han minsann göra. Jag springer därifrån medans 1000 olika tankar far igenom mitt huvud, jag som verkligen älskat honom av hela mitt hjärta. Klyschigt, men sant. Jag har hunnit ca 100 meter innan jag kommer på mig själv att vad fan gör jag? Jag stannar och vänder mig om, och får se min pojkvän komma springandes bakom mig. Jag fortsätter gråta men springer mot honom igen. I en kyss som säger allt, som säger förlåt & som början på något nytt. Just det ögonblicket skulle jag gärna vilja uppleva igen. Det var det mest romantiska jag varit med om :-)

2009-04-28
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Det absolut mest romantiska som har hänt mig var när jag efter en sen utekväll, lite småpackad, skickade ett sms till min kille och sa att jag saknade honom. Eftersom han aldrig någonsin hade pengar på sin mobil förväntade jag mig inget svar, utan stängde av mobilen och gick och lade mig att sova gott. Min pojkvän däremot hade vaknat av sms:et och försökt ringa mig, men inte fått något svar. Han visste att jag hade varit ute och blev lite orolig över att något hade hänt när jag inte svarade. Eftersom han inte hade körkort kastade han sig på cykeln och cyklade en och en halv mil (klockan 4 på natten) hem till mig. Eftersom det var låst överallt bestämde han sig för att kasta sten på mitt fönster för att väcka mig...bara det att han kastade sten på min mammas fönster istället! Så jag vaknar av att min (inte alltför glada) mamma kommer in i mitt rum strax innan fem på morgonen och säger att min pojkvän är där för att träffa mig... Det var så himla gulligt och jag blir alldeles varm bara av att tänka på det! Tilläggas bör att han knappt vågade komma hem till mig på flera veckor eftersom han tyckte att hela grejen var så oerhört pinsam. Gulligt, va?!

2009-04-28
URL: http://skimmer.blogg.se/
Postat av: Martina

Mitt romantiska minne var när jag och min sambo precis hade börjat träffas, allt var nytt och spännande. (Vi jobbade på samma jobb och fick smyga med det! Vi försov oss en dag och kom försent till jobb, alla fattade efter det. pinsamt!) men åter till rom. minne.. han skulle åka utomlands och skulle vara bort två nätter, natten till de dagen han skulle åka sov han hos mig, och fick ge sig iväg jättetidigt! och dagen han skulle komma hem beswtämde vi att vi skulle träffas efter jag slutat jobbat, som jag längtade efter honom. På morgon vid 6 tiden (dagen han kom hem) stog jag och fixade mig inför jobb, då fick jag ett sms att jag skulle titta ut.. och där stod han! jag blev skakig och fick en massa fjärilar i magen.. jag har aldrig någonsin blivit så glad i hela mitt liv. gissa om jag var sugen på att sjuka mig!

2009-04-28
URL: http://marnelia.blogg.se/
Postat av: a-k

tänker faktiskt ta och berätta om hur jag och min pojkvän träffades,för det tycker jag är romantiskt,och de känns lite som att de va ödet :-)



Vi började prata med varandra på lunarstorm för över 6 år sen. Efter några veckor började vi prata på msn osv. Vi visste hela tiden att vi bodde i samma stad.

Döm om vår förvåning när vi upptäckte efter en tids intensiv internet-flört att vi bodde i samma trappuppgång. Är inte de ödet så säg?

Nu över sex år senare,har vi 2 fina pojkar tillsammans och bor i hus :-)

Känns som att ödet hjälpte till lite på travet där,och de tycker jag e romantiskt ;-)

Kram

Postat av: katie.

Jag skulle flyga hem till Stockholm till min 20-årsdag och bad min nuvarande pojkvän -som då inte var någonting annat än min bästa vän- att skjutsa mig till flygplatsen. På vägen dit var jag sur på honom och vägrade prata med honom, så när vi kom fram tog jag min väska och sa till honom att åka till jobbet. Jag gick in på flygplatsen, checkade in, gick upp till security control, och ställer mig i kön. Efter någon minut känner jag att någon försiktigt kramar mig om axeln; när jag vänder mig om ser jag honom stå där med sina fina bruna ögon. Jag frågade honom varför han kom tillbaka, och han sa att han glömt någonting. Då kramade han om mig jättehårt och sa I love you och kysste mig.

Needless to say kände jag mig som om jag vore i en Hollywood film :) Sedan dess har han varit världens finaste pojkvän - i födelsedagspresent fick jag en stor, fin hattask fylld med grejer jag tycker om så som böcker, filmer.. Till julen fick jag bla en stor rosbukett levererad med bud. När jag är ledsen ligger han bredvid och håller mig i handen. Världens finaste pojke helt enkelt :)

Postat av: annika

Mitt romantiska minne är när min Älkling friade till mig.

Han jobbar som köksmästare på ett jättefint wärdshus och jag åkte dit för att hämta honom när han sluta jobba.

Jag satt på en bänk i köket där och han lät mig smaka på massa smaskiga desserter han hade gjort.

Han ger mig en öm kyss, tittar mig djupt i ögonen, och säger: "Vill du förlova dig med mig? Jag vet att om jag aldrig skulle hitta nån så underbar som du om jag så skulle leta hela livet"

Jag började skratta och gråta av lycka!

Den kärlek jag kände i det ögonblicket är svår att beskriva med ord!

På vägen hem fastnade vi i en bilkö och vi bara satt där och fnissade och pussades och var alldeles bubbliga av lycka =)

Så nu sitter jag här med en vacker ring på mitt finger =)

Vi har redan bestämt att bröllopsfesten kommer hållas på wärdshuset där han friade =)

Postat av: Ebba

Det är egentligen inte så mycket, men just där och då var det stort. Det var första gången jag sov hos min dåvarande pojkvän. Jag var lite ledsen och han låg hela natten och viskade underbart fina saker i mitt öra tills jag somnade. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det :)

2009-04-28
URL: http://ebbawiola.blogg.se/
Postat av: melle

som student är man inte rik. men med små medel kommer man långt...och det är något som min älskade visat mig.

under den tid jag pluggade bodde jag och sambon i en liten lya i uppsala och pendlade varje dag till sthlm och skolan. en specifik kväll har etsat sig fast i minnet.. den här kvällen kom jag hem till dukat bord och vinglas fyllda med cider! middagen bestod av bacon och vita bönor!

romantik för mig är att se hur väl den jag älskar känner mig, hur han vet att en sådan till synes liten sak kan få mig att må så underbart bra!

Postat av: emilia

Mitt mest romantiska minne är när jag för några år sedan var utomlands en månad och såååklart träffade jag en riktigt snygg och snäll kille. Vi umgicks varje dag och blev helt kära i varandra. Han brukade alltid stå utanför min balkong och vänta på mig medan han smsade fina dikter. När vi umgicks så gick vi där på gatorna och han sjöng de mest fina låtarna för mig. När jag skulle åka hem så forsade tårarna ner och det var oerhört jobbigt. Han åkte flera mil till flygplatsen för att säga hejdå. Han fick en dikt av mig och ett år efter att vi sagt hejdå så camar vi och han visar att han fortfarande har dikten i sin plånbok...

2009-04-29
URL: http://lovenhate.blogg.se/
Postat av: trasselsudden

Åh, vilken mysig tävling!

Mitt mest romantiska minne är första kyssen efter första dejten med min nuvarande sambo. Efter den roligaste och mest känslosamma dejt jag någonsin varit på, skjutsade han mig till busshållplatsen. På parkeringen sa jag att jag inte mådde så bra och han undrade om jag hade feber. Med sina läppar kände han sedan på min panna om jag var varm. Vi sa ingenting, utan bara tittade varandra djupt i ögonen. Sedan lutade han sig lite försiktigt fram mot mig igen..fast då kunde jag inte vänta längre utan slängde mig över honom! Långt efteråt berättade han att jag hade kysst honom så intensivt att han inte hade fått luft. Fast det gjorde visst inget. :)

2009-04-29
Postat av: Erika-mode-pyssel-m.m.

Det var nog när jag och min första pojkvän låg i ett vindskydd och hånglade för första gången. Vi hade åkt ut till vindskyddet som ligger uppe på ett litet berg precis vid en sjö. Mina kompisar skulle oxå komma dit. Vi är lite tidiga och sitter nere vid vattnet en stund. Sådär lagom nervösa och blyga. Senare på kvällen ligger vi inne i vindskyddet och hånglar.

Postat av: Linda

Mitt mest romantiska minne är för nästan exakt två veckor sedan på min och min killes sexårsdag. Jag och min sambo skulle ut och springa så jag var stressad och skulle bara byta om när jag kom hem efter jobbet. När jag kommer in genom dörren så är det en massa ljuslägenheten och det spelas lugn musik. Sen kommer M och möter mig i hallen och han är inte alls träningsklädd :) Jag får ta av mig ytterkläderna och sedan öppna upp dubbeldörrarna till sovrummet! Där är det tända ljus överallt och jag får sätta mig ner på sängkanten och så fick jag en massa fina rosor och sen så gick han ner på knä. Jag var lite chockad så jag minns inte allt han sa men jag svarade ja i alla fall! På torsdag kommer våra ringar hem!! Det känns så bra!!

2009-04-29
Postat av: nattvinge

Mitt mest romantiska minne är när jag kommer hem från en kurs i Sthlm och min då väldigt nybakade pojkvän (numera make) möter mig på flygplatsen med en jättebukett med röda långstjälkade rosor. När vi kommer ut till bilen så ligger ytterligare en jättebukett rosor i bilen - men rosa. Hans kommentar "jag visste inte vilken färg du gillade bäst...". Han är den mest romantiska jag träffat och jag skulle kunna skriva en roman om alla romantiska saker han gjort, jag är nog rätt lyckligt lottad :-)

/Nattvinge

2009-04-29
URL: http://nattvinge.blogg.se/
Postat av: Amanda

Mitt mest romantiska minne är faktiskt för vår sons förlossning. Sonen var sjuk när han föddes ooch jag blev panikslagen när dom bara sprang iväg med honom men hans far som blev medbjuden att rusa efter tog sig ändå tid att gå fram till mig. Pussa mig på kinden och säga. Jag fixar det här gumman. Du kan bara ligga här och vila så får vi mysa hela familjen sen.

Och han hade så rätt. fast det skulle ta hela åtta månader innan vi kom hem från sjukhuset.

2009-04-29
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Melissa

Det romantiska som jag kommer på var när vi väntade barn och min kille kände och lyssnade på barnet i magen. En annan romantisk sak var när vi alla myste tillsammans sen när vår son äntligen kom. Även om det tog nån vecka efter förlossningen.. (Han kom 8 veckor förtidigt.)

Postat av: Fanny

Jag skulle åka utomlands med mina föräldrar i två veckor förra sommaren. Innan jag skulle åka iväg var jag hemma hos min pojkvän. Han gav mig en ipod och hade lagt in alla "våra" låtar, samt byt namn på varenda låt. Istället för namn på artist och låt så stod det små söta meningar som: "jag älskar dig. Jag saknar dig redan. Du är mitt allt" m.m

Så när jag satt där på flyget ifrån arlanda så började jag storgråta och ville bara att flyget skulle vända tillbaka till sverige igen. Varje dag i två veckor fick jag ett gulligt sms. Saknade honom som tusan. När jag väl kom hem från semestern så kommer jag in i min lägenhet. Då har han varit där och köpt säkert 100 rosor som han hade placerat ut i hela lägenheten. Dagen efter när vi väl träffades igen så sa han dom tre orden "jag älskar dig"



Inte dåligt för en karl som aldrig varit den romantiska typen.

2009-04-29
Postat av: emelie

mitt mest romantiska minne är kanske inte så romantiskt, men ett minne för livet som jag aldrig kommer glömma. för cirka 2½ år sedan träffade jag en kille,första dejten.. vi klickade direkt , så fort jag såg honom kliva av tåget så pirra det till från lilltån och uppåt. Vi spenderade alla vakna timmar tillsammans, på morgonen ville vi inte skiljas åt så han frågade mig om jag ville åka med till hans hemstad, svaret blev direkt JA. Impulsivt och väldigt mysigt, tågfrukost lunch filmhyrning fika med hans vänner, han bjöd på allt. När vi sedan låg ner och kysstes så blev jag bokstavligt talat knäsvag, när jag LÅG ner. Den känslan har jag aldrig varit med om förr.

Men det är ett minne jag kommer bära med mig livet ut.

2009-04-29
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Linda - She with the colors

Hmm.. Mitt romantiska minne var när jag var yngre xD Heheh.

Det var så att jag gillade en kille då och vågade inte säga det till honom. Men en dag så lekte vi ute och alla jagade typ varandra och så. Då jagade jag honom och så fick jag fast honom. Jag blev så glad att jag fick tag i honom att jag pussade honom på kinden, och så sprang jag iväg.

HEHE, detta hände typ i dagis xD



LÄNK; http://lindadoosbloggtavlingar.blogg.se/2009/april/tavling-karleksarmband.html#trackback

2009-04-29
URL: http://lindadoos.blogg.se/
Postat av: Linas inredning

Vilket ljuvligt armband! Jag har turen att ha en väldigt romantisk pojkvän sedan sex år tillbaka och han överaskar mig ständigt. Mitt mest romantiska minne är nog när han låg i lumpen och de hade "muckarhelg" dit alla flickvänner var inbjudna. Jag hade köpt tjusig klänning och fina skor med klack. Efter festen på kvällen hade jag världens skoskav och kunde knappt gå, så i sin uniform lyfte han upp mig och bar mig hela vägen till kasernen där han sedan plåstrade om mina stackars tår och sedan låg vi och trängdes i en 80 cm bred säng hela natten på hans logement, där han låg på sidan för att jag skulle kunna sträcka ut mig. Han är bäst helt enkelt och nästa år ska jag bli hans fru.

Postat av: Emilie

När jag träffa mannen som har kommit att bli min make, bodde vi 40 mil ifrån varandra pga av att jag studerade, men nyförälskade som vi var så kunde han överraska med att efter han slutat arbetet på lördag (13.00) sätta sig i bilen, åka 40 mil för att dagen därpå behöva åka hem igen. Det är kärlek och en riktig surprise det!

2009-04-29
Postat av: Martina

Åhh vilket underbart armand!!

Mitt mest romantiska minne var när jag och killen var på semester i Thailand. Kan inte säga just nå speciellt tillfälle för hela resan var så underbar!

Bästa resan och den är ett minne för livet :)

Kram Martina

Postat av: My

2009-04-29
URL: http://myzaan.devote.se
Postat av: My

Mitt mest romantiska minne, måste vara när jag och min dåvarande kille hade bråkat... vi hade lämnat varandra mitt inne stan..

Arg som jag var satte jag mej på bussen hem & var fast beslutten om att nu fick det räcka...

På bussen ringde min mobil och det var han , han bad mej komma till pilldamsparken..

efter mycket tjat tog jag till sisst bussen tillbacka in i stan. resan gick endå på en haltimme .så jag har åkt buss cirka en timme så jag hade hunnit tänka mycket...När jag kommer fram till parken hade han dukat fram med picknik ochgrejer han hade köppt jordgubbar ..

Han sa förlåt och vi blev vänner igen..

saken var den att även om vi hade bråkat mycket hela dagen så kom vi varandra nära det var mycket tidigt ivår förhållande och bråket & att vi sen fick sitta och prata om dej i några timmar gjorde attt vikomm varandra SÅ nära :))

2009-04-29
URL: http://myzaan.devote.se
Postat av: Marit

Ojoj, vad många fina berättelser! Jag kan ju iallafall bidra med min:



Det var på min födelsedagsfest då jag var ute med mina vänner. Jag får syn på en jättefin kille på dansgolvet, oj säger jag bara! Jag tänkte: Honom ska jag ha! Min kompis känner honom så hon presenterar oss. Vi pratar länge, dansar och kysser varann, sen pratar vi om allt hela natten. Två dagar senare flyttar han in i min lägenhet! =) Vi firar nu vår 2-årsdag på tisdag nästa vecka! Jag är fortfarande lika jäkla kär som när jag såg honom första gången!

Postat av: jenny

när vi som små 16 åringar smsflörtat en tid stöter på varandra på stranden en varmsommarnatt och det räcker att vi bara ser varandra så kommer den första kyssen. det är nu snart 8 år sedan och jag är kärar än någonsin... och varje år är vi på stranden och firar vår kärlek

2009-04-29
URL: http://caniche.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag var femton år, väldigt kär, väldigt nervös och så där väldigt som man är när man är femton år. Han som mitt hjärta tillhörde då tyckte att jag skulle följa med honom till ett speciellt ställe. Det var klockan nio på kvällen, och vi tog oss dit, till toppen av en slalombacke. Det var på den toppen, med en stjärnklar natt och med utsikt över hela Jönköpings lampbelysta stad, inklusive dess spegelbild i Vättern som jag fick min, och vår, första kyss.

2009-04-29
URL: http://jayeye.blogg.se/
Postat av: Anna

För snart fem år sedan, närmare bestämt den 25 maj så träffade jag den person som räddade mig ur mitt mörker. Halvåret innan jag träffade honom så hade min vän blivit mördad och jag befann mig i ett stadium där ingenting betydde något, ingenting kändes viktigt, och jag ifrågasatte gång på gång varför jag levde och inte min vän.

Så kom den dagen då jag mötte Johannes.

Jag och några tjejkompisar åkte utomlands innan stundenten, och den första kvällen där nere så gick vi ut. Vi kom till ett stort dansställe, och det var otroligt mycket folk där. Plötsligt får jag syn på den vackraste människan jag sett. Och just som jag får syn på honom, så är det som om hela världen stannar upp, och jag minns inte att det fanns några andra människor på dansgolvet förutom vi två. Vi närmar oss varandra och sedan den kvällen har det varit vi. Den kvällen vandrade vi gator upp och gator ner och pratade om livet och han höll om mig, så som ingen annan någon sin gjort. Det var fantastiskt. Idag har vi har snart funnits för vanadra i fem års tid. Han räddade mig från mitt mörker, och han hjälpte mig att inse att livet var otroligt fint och att det finns massor av saker att leva för, trots alla motgångar och sorgligheter. Han är guld värd. Min fina J.

Kram Anna

2009-04-29
URL: http://molnpuss.blogg.se/
Postat av: Anna

För snart fem år sedan, närmare bestämt den 25 maj så träffade jag den person som räddade mig ur mitt mörker. Halvåret innan jag träffade honom så hade min vän blivit mördad och jag befann mig i ett stadium där ingenting betydde något, ingenting kändes viktigt, och jag ifrågasatte gång på gång varför jag levde och inte min vän.

Så kom den dagen då jag mötte Johannes.

Jag och några tjejkompisar åkte utomlands innan stundenten, och den första kvällen där nere så gick vi ut. Vi kom till ett stort dansställe, och det var otroligt mycket folk där. Plötsligt får jag syn på den vackraste människan jag sett. Och just som jag får syn på honom, så är det som om hela världen stannar upp, och jag minns inte att det fanns några andra människor på dansgolvet förutom vi två. Vi närmar oss varandra och sedan den kvällen har det varit vi. Den kvällen vandrade vi gator upp och gator ner och pratade om livet och han höll om mig, så som ingen annan någon sin gjort. Det var fantastiskt. Idag har vi har snart funnits för vanadra i fem års tid. Han räddade mig från mitt mörker, och han hjälpte mig att inse att livet var otroligt fint och att det finns massor av saker att leva för, trots alla motgångar och sorgligheter. Han är guld värd. Min fina J.

Kram Anna

2009-04-29
URL: http://molnpuss.blogg.se/
Postat av: Ida Linnéa karlsson

Mitt romantiska minne är nog när min underbara pojkvän gjorde den 14e februari 09 till den mest romantiska allahjärtans dag man kan tänka sig.Först gjorde han fin frukost med rosservetter och hallon i youghurten i form av hjärtan. Därefter gick vi på en lång promenad runt strömmen och solen sken. Till kvällen körde han i väg mig nån timma och när jag kom tillbaka hade han gjort det så mysigt och tänt ljus i hela lägenheten och mysig musik och mysig trerätters middag med romantisk dukning. Rosor och hjärtan överallt. Var inte det romantik så vet jag inte vad som skulle vara det.



Länken nedan leder till bilderna från mitt romantiska minne. :)



http://idalinnea.webblogg.se/2009/february/utkast-4.html#comment

Postat av: carolina

mitt mest romantiska minne är för några år sedan så jag var lite smått intresserad av en kille men jag visste inte om han var intresserad av mig. Vi hade samma kompisar och en dag då vi och några kompisar skulle gå ifrån en lägenhet så hamnade vi efter de andra. När vi kommit ner ifrån sista trappan så knuffar/sliter han in mig i ett hörn och jag får den mest romantiska kyss jag någonsin upplevt! Det är svårt att beskriva hur det var men jag måste säga att det var helt fantastiskt och underbart ;)

2009-04-29
URL: http://caarr.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Mitt mest romantiska minne måste nog vara vår bröllopsdag förra sommaren med en efterföljande underbar semester i Rom.

Postat av: SweetSophie

mitt romantiska minne:

när jag gick i lågstadiet så hade jag en liten ''puppylove'' med en kille i samma klass som mig. vi var ihop och var jätte kära ivarandra. hehe. sen så flyttade jag därifrån och nu 12år senare så hörde han av sig via Facebook.

vi pratade några veckor och sedan bestämde vi träff och den dagen var otroligt underbar. vi båda två kännde typ samma sak, att vi blev lite förälskade i varandra. det känndes lioxm rätt.

den dagen var förmig den mest romantiskadagen jag varit med om, han fick mig att bli så knäsvag och känna det där riktiga pirret i magen.

och nu går det inte en dag utan att vi pratar med varandra och båda saknar varandra, vi bor långt ifrån varandra och det är det ända hindret för att vi skulle kunna vara tillsammans, än så länge!

det här kanske inte riktigt är ett sånt minne som du ville ha men för mig var hela den dagen en riktigt romantisk dag.

Postat av: Madde

Mitt romantiska minne är hur jag träffade min man. Är en lång historia.. men i korta drag så är han amerikan och vi träffades på semester i grekland. Var en semester-flört för mig och raderade nummer o email när ja lämnade grekland. Ångrade mig några dar senare o hade sån tur att han hörde av sig. Han mötte upp mig i berlin och vi hade 3 helt underbara dagar tillsammans :) Kom hem till sthlm kär <3 Några dar senare åkte vi till london tillsammans o han frågade om ja ville va hans dejt på hans brors bröllop i las vegas nåra veckor senare. Visst sa ja om du betalar biljetten. Dan efter hade ja biljetten i handen. Ja bjöd upp honom till sverige o han spenderade 3v hos mig. Ja kunde inte få semester fr jobbet så ja sa upp mig, hyrde ut lägenheten o åkte med honom till los angeles. Skulle stannat 3mån. Men nu sitter jag här 4år senare och är gift o har en dotter som fyllde 1år igår :)

Postat av: Lillawii

Jag vaknade en morgon av att telefonen ringde. Det var Marcus (min pojkvän). Han berättade att i lådan i skrivbordet fanns något till mig och sa att han ringer mig sen och la på.

Jag gick upp ur sängen, gick till skrivbordet och öppnade lådan.

Där låg ett paket. Där det stod "Till Caroline".

Jag öppnade och hittade ett dvd-fodral där det stod "play me".



Nyfiket satte jag i dvdn och satte mig framför tvn med täcket runt mig.

En mysig låt startade, ett bildspel visades på massor vi varit med om tillsammans. Och därimellan massa fina kommentarer och vackra ord.

Det var bilder från våran resa till tunisien från förra sommaren och han berättade hur mycket han älskade mig och hur mycket jag betyder.

Låten var en riktig smör-låt. Så jag kunde inte riktigt hålla tårarna inne.

När den började ta slut, kom något jag aldrig någonsin vågat hoppas på. Där stod det:



"Vill du gifta dig med mig?"

Tårarna strömmade och jag ringde honom och sa "JA!"



Vi har ännu inte gift oss, men ringarna har vi och vi får barn om några dagar tillsammans. Bröllopet sker nog i sommar och jag har aldrig någonsin varit lyckligare. Han är bäst.

Det var det mest romantiska jag någonsin varit med om.

2009-04-30
URL: http://lillawii.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Romantiskt før mig ær det att veta att varje gång jag ser in i HANS øgon vet jag att detta ær på riktigt. Jag vet att han fångar mig nær jag faller och lyfter mig till skyarna.



www.dennadag.blogg.se

2009-04-30
URL: http://dennadag.blogg.se/
Postat av: Angelica - geckon tävlar

Mitt absolut romantiska minne är nog fyra stycken på snarlika vis. Vad kan då tänkas vara mina romantiska super duper upplevelser? Jo när familjen har utökats med ett, två, tre och fyra barn. Finns absolut inget mer romantiskt än att få skapa nytt liv ihop <3



har även länkat på min tävlingsblogg här: http://geckotavlar.blogg.se/2009/april/snyggt-armband-kelly.html

Postat av: Hanna

mitt mest romaniska minne handlar egentligen inte om mig. det handlar om en kompis till mig och hennes sambo.

jag hade sovit kvar där en natt och på morgonen gav han mig frukost på sängen för dom äter alltid de på helgen. jag blev så chockad och jätteglad för jag har aldrig fått frukost på sängen. han är verkligen toppen.

nu ligger han tyvärr på sjukhus och behandlas för leukemi och min kompis kör honom fram och tillbaka dom få timmarna har får hemma ibland och ställer upp till 100% och jag tycker att det är så romantiskt. jag hoppas verkligen att han klarar det!



om jag skulle vinna detta armband så skulle min kompis få de för att hon kämpar så bra och för att hon har en sån romantiskt man :)



2009-04-30
URL: http://hanybanany.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag vill nominera en tjej.Hennes story hör VERKLIGEN hemma här!

Läs om hennes förlovning här: http://camillatommy.weddingannouncer.com/ klicka på frieriet i vänster kant.Vilken kille alltså!

2009-05-01
Postat av: Carola L

Jag är med och tävlar!

Länk till tävlingen finns i min tävlingsblogg: http://mammamuh.blogg.se/tavla



Vårt bröllop ;-) utan tvekan

2009-05-01
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Marianne

Hej Kelly



Min sambo är mitt livs stora kärlek. Vi träffades när jag precis börjat min praktik i butiken där han jobbar. Några veckor hade gått och känslorna spirade men vi försökte nog både förneka dem. En dag hade jag tagit med mig några varor till lagret eftersom streckkoderna ramlat av. Min sambo kom in strax efter och erbjöd sig att hjälpa mig. Varorna såg väldigt lika ut så vi behövde sortera dem i högar så att de skulle få rätt streckkod. Men varje gång vi tittade upp och såg varandra i ögonen så glömde vi allt annat. Så vi fick börja om med sorteringen. Gång på gång! Jag vet inte hur länge vi stod där och kämpade med denna annars rätt enkla uppgift. Tankarna bara flög ut ur huvudet när jag såg hans ögon.



Efter den händelsen var det inte längre möjligt att förneka känslorna vi hade för varandra. Det är den mäktigaste händelsen jag varit med om, där känslorna totalt slagit ut allt annat.



Några månader efter det ramade jag in en av varorna och gav honom på Alla Hjärtans Dag. Den hänger nu på väggen i vårt gemensamma hem och får alla gäster att höja på ögonbrynen.

2009-05-01
Postat av: Johanna

Mitt mest romantiska minne är min & min pojkväns (fästmans?) förlovning :) Det var på min födelsedag, uppe i ett torn på ett berg här i hälsingland, högt över trädtopparna. Detta skedde förra året, och nu planerar vi giftermål till nästa år! Jag är så otroligt kär, och det känns så fantastiskt att jag hittat mannen jag ska leva med i hela min framtid!

Postat av: Nina

Jag har inte så många romantiska minnen än, men ett är alla hjärtans dag förra året. Min vecka hade varit urkass, men när jag kom hem från skolan så hade det kommit ett guldigt paket hem till mig, med väldens gulligatse kort... från en "hemlig beundrare". Hihi, men det var rätt lätt att lista ut från vem det var ^^,

Det var ett så kärleksfyllt kort! Hela jag sken upp!

2009-05-02
URL: http://mynina.blogg.se/
Postat av: Lina

åh i want it so badly! Vackraste armbandet jag sett.



Mitt mest romantiska minne... Hm, jag kan ju berätta att "vårhormonerna" verkligen är i full gång hos mig. Kärlek kan vara så mycket mer än ljus, rosblad och så vidare för mig. En blick kan säga så mycket, och det har det just gjort för mig. jag är så himla kär så jag inte vet vart jag ska ta vägen... Det där pirrande i kroppen och längtan om att han ska hålla om en. Så mitt minne är precis den dagen för mindre än en vecka sen när vi satt ute på en trång bänk riktigt nära varandra och han kollade rakt in i mina ögon och la handen om mig.

2009-05-03
Postat av: Jessica

Mitt romantiska minne är faktiskt från igår, då min pojkvän kom över till mig och var helt fantastisk. Jag har nyligen förlorat min farmor <3 så han kom över och tröstade mig och höll om mig. Sedan sa han så fina ord till mig: "Jag älskar dig Jessica, kommer alltid att göra det, jag längtar tills vi flyttar ihop och kan föralltid vakna upp med varandra". Det värmde så himla mycket och jag blev både rörd och verkligen på bättre humör.

2009-05-03
Postat av: Amanda

Det romantiskaste minnet jag har är när jag var lite yngre (kanske sexan eller något)då jag var kär i en kille, och varje gång jag såg honom så bultade hjärtat fortare och det var en gång som han och jag började prata lite, även om jag stammade fram orden och så, tycker jag att det är ett av de bästa minnen jag har som handlar om kärlek, för jag tycker fortfarande om honom några år senare...

2009-05-03
Postat av: Kajsa

När min första pojkvän, bjöd mig på middag, gav mig blommor och choklad och behandlade mig som världens finaste på jorden. Vår första Alla hjärtans dag!

Även om vi inte är tillsammans längre, så är det fortfarande mitt mest romantiska minne!

2009-05-03
Postat av: Jenny

när jag tänker efter är mitt mest romantiska minne första gången jag och min pojkvän träffades. lite kul är att det var på alla hjärtansdag. kände redan då att det klickade. vi hade det jättetrevligt och mysigt. nu är jag mer kär än någonsin :)

2009-05-03
URL: http://zipzo.blogg.se/
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Mitt mest romantiska minne är lite konstigt. Det är så att min kille som jag är tillsammans med nu & jag varit tillsammans tidigare i tre år, men gjorde slut under ett år. under det året träffade vi andra men vi drogs hela tiden mot varandra. mitt minne är från en dag då jag fortfarande var tillsammans med en annan kille men skulle åka med min nuvarande kille & köpa brädor. Det var den första dagen vi träffades ordentligt & vi var som två magneter mot varandra, men vi viste att vi inte fick göra något eftersom jag hade en annan kille då. När vi åkte till affären körde han & jag satt fram, samt att det satt en kompis till killen jag var tillsammans med då i baksätet. Så fort Alex växlade och kom närmare mig med sin hand så var det som blixtar mellan oss. vi ville bara slänga oss om varandra och kyssas, gosa och kramas hur länge som hellst - men vi fick inte! Det var den dagen jag kände ordentligt att våra känslor inte gick att få stopp på & en tid efter det gjorde jag slut med killen jag var tillsammans med då för att bli tillsammans med Alex igen. Nu har vi varit tillsammans i över 5 år om man räknar ihop våra år tillsammans :)

Postat av: ida

Mitt mest romantiska minne var när jag och min pojkvän fick hem våra ringar vi hade beställt med varandras namn på. Och satte på oss dom nere vid sjön vid solnedgången :) (kolla här http://id4h.blogg.se/2009/april/3.html#comment)

Det var så romantiskt att man nästan fick gås hud hihi :)

2009-05-04
URL: http://id4h.blogg.se/
Postat av: Maria

Mitt mest romantiska minne är .

När min sambo tog med mej upp till hans stuga första gången ,vi grillade på kvällen sen tände han en massa ljus och tände en brasa i öppna spisen eftersom de ej finns nån el där.

och drog fram fotöljen nära elden och satt och höll om mej och berättade hur mycke han tyckte om mej :)

Postat av: Nina

Mitt absolut mest romantiska minne är nästan exakt 3 år gammalt. Det ägde rum 24 maj 2006 på en sommarstuga i blåsten och regnet men med enn otrolig värme inomhus. Kan inte med få ord beskriva denna dag så jag refererar till texten jag skrev om dagen :)



http://niini.blogg.se/2007/october/resultat-och-karlek.html#



Tror det enda som kan slå denna dag är dagen vi gifter oss, 24 maj 2011 längtar

2009-05-04
URL: http://niini.blogg.se/
Postat av: Carola

Vi har många bra minnen då vi försöker att inte bara skapa vardag tillsammans. Det bästa är nog ändå när min man friade. Vi var på ett ursnyggt hotell (barnlediga)och hade precis ätit och druckit gott och satt i badet när han frågade om jag ville gifta mig med honom. Det kom som en chock då jag trodde det skulle dröja flera år. Det var ingen tvekan i mitt JA.

2009-05-04
Postat av: Rövarmamman

Mitt romantiska minne är när min fästman hämtade mig från jobbet, och tog mig till Paris och väl på hotellet gick han ner på knä vid sängen och sa att han älskar mig, och frågade om jag ville gifta mig med honom... givetvis kom ett tårfyllt ja. Nu är det en månad kvar tills vi ska gifta oss och vi fick en dotter i dec 08- för mig är nu alla dar romantiska- bara jag är med min fästman och min vackra dotter!

2009-05-04
URL: http://roxenmo.se
Postat av: maria

mitt mest romantiska minne var när jag bodde i Kairo. Min pojkvän som är Pilot var just då i Frankrike och samtidigt som han var där skulle mina vänner flytta till Kanada i ett år. Jag var jätteledsen och grät i flera veckor innan dom åkte, för att dom var min familj där. Min pojkvän ringde mig precis när dom hade åkt iväg och jag grät så mycket att jag inte hörde att han bara lade på luren. Jag blev snopen men tänkte inte på det.

8 timmar senare fick jag ett sms om att jag skulle möta honom på flygplatsen. När samtalet hade brutits hade han hade avbokat alla sina flighter och åkt hela vägen från Frankrike till Egypten för att vara med mig. Han hade bokat sviten på Four Seasons precis framför Nilen och det hela var taget som ur en film. Jag får fortfarande fjärilar bara jag tänker på det.

Det är det mest romantiska någon någonsin har gjort för mig!

2009-05-05
Postat av: Emelie

Det mest romantiska jag avrit med om.. Hm. Va svårt. Men jag tror det får bli när jag och en kille, vi hade kännt varandra i tre år, var på stan och vi hade börjat fatta tycke för den andre. Vi tog en fika och hade allmänt trevligt, men plötsligt försvinner han iväg fort och hittade på en dålig ursäkt. Jag satt där som ett fån och fatta ingetning, men sen efter ca 5 minuter kom det en hel orkester fram och började sjunga och spela. Dom ställde sig framför alla stolar och bord riktade mot mig (ute servering). Sen kommer den här killen, ställer sig framför orkestern och börjar sjunga. haha, han hade gjort en låt till mig och det var hur gulligt som helst! ^^

2009-05-05
URL: http://tinydance.devote.se
Postat av: Sanna

Det gulligaste jag varit med om, var för ca 1 år sen. Jag och min pojkvän hade varit ihop ca 6månader, men jag beslude sedan för att ta uppehåll, av mycket dåliga skäl. Han blev jätteledsen. Efter 2 veckor blev jag jättesjuk, halsont. Jag hade även en blogg då, så jag skrev där hur sjuk jag var. Andra dagen jag var sjuk, så plingade det på dörren, där stor mitt ex som kom med honung och gjorde honungsvatten till mig och han hade även med sig en film som vi låg och titta på. Han pysslade om mig hela dagen!



Kan ju bara säga, att efter då.. Förståg jag att jag verkligen var nära på att förlora min riktiga kärlek! Vi blev tillsammans igen någon vecka efter det, och vi är tillsammans fortfarande och nu sambos. Jag är lyckligare än någonsin!

Postat av: M

Såg att det fortfarande var chans att vara med och tävla. Sitter inne på min flickväns dator och gick in på "favoriter" och såg just länken till din blogg!=) Jag och min flickvän har varit tillsammans i snat tre år och vi går nu i tvåan på gymnasiet båda två, Elina som min tjej heter fyller också år snart så det vore jätte kul att ge som present i både födelsedags och "vår dag" present. Vårt spciella minne tillsammans måste vara när vi var två veckor tillsammmans i Thailand. Det var väldigt mysigt att få tillbringa hela dagarna med varandra eftersom vi båda två bor hemma fortfrande så blir dte ju inte på samma sätt när resten av familjen också är närvarande hela tiden. Thailand var underbart och vi har nu bokat en resa över jul till Thailand, vi hade tänkt spara våra sommarjobbs pengar och satsa på att åka runt jul istället :) ha det bra!

2009-05-07
Postat av: Annie Pettersson

Hej!



Mitt mest romantiska minne var i juni förra året.

Jag och min pojkvän hade varit tillsammans i 1,5 år, men han behövde en paus och ville göra slut. Jag var förkrossad och inget i världen hjälpte mot mitt hjärteont.. efter mycket om och men ville han försöka igen, och självklart ville jag också det.

Han ordnade samma kväll med en picknick, uppe på ett berg där man har utsikt över hela Visby hamn och vattnet ligger nedanför och glittrar i solnedgången. Där hade han dukat med vinglas,servetter,rosblad,porslin och när vi ätit upp tog han fram en liten ask och en ros. Han sa att han ville ta en paus för att veta om jag skulle sakna honom om han försvann ur mitt liv, och bekräfta sig själv också, om han skulle klara att vara utan mig.. Sedan föll han ned på knä och friade, jag började gråta och när jag fått på ringen på fingret hörde jag smällar. Han hade ordnat fyrverkerier nedanför klippan vi satt på, och de small bara några meter ovanför oss. Vi satt där på klippan ändå tills morgonen därpå, tätt ihopkrupna under en stor och mysig filt..



Än idag, nästan 1 år senare, gråter jag när jag tänker tillbaka på detta. Det är mitt livs mest romantiska ögonblick, och jag älskar min man så mycket!! Snart är en liten bebis påväg, och idag när min man kommer hem väntar en rosbukett och en liten champangeflaska. Han kommer garanterat börja gråta när han får veta, hihi!



Hoppas mitt romantiska minne vinner, det skulle vara roligt att titta på armbandet och tänka tillbaka på den lyckliga stunden varje dag.



Kramar Annie

2009-05-07
Postat av: Sandra

En tid som jag aldrig kommer att glömma är midsommaren 2005 då jag fann min första riktiga kärlek. Jag bor själv i Finland och han bor i Sverige men han har släkt i Finland så därför är han där ibland. Vi är alltid ett gäng familjer som firar midsommar ihop och de har alltid varit med och firat sen vi var små. Med just den här midsommaren var det som kärlek vid första ögonkastet då vi såg varann. Glömmer aldrig den känslan. Hela den midsommaren var en massa mys, varma sommarkvällar och sol och bad. Han var bara i Finland en vecka och sedan åkte jag till Sverige en vecka för att vara med honom. Tyvärr tog det slut efter det eftersom han inte klarade av distansförhållanden och det förstod jag också men jag var förkrossad efter detta. Idag är vi mycket bra vänner och vi träffas då och då när han är i FInland och det finns fortfarande en viss kemi emellan oss fastän vi båda har förhållanden och vi vet att det inte skulle fungera. Med det är iaf en tid som jag aldrig glömmer, min första riktiga kärlek.

2009-05-07
Postat av: Sandra

En tid som jag aldrig kommer att glömma är midsommaren 2005 då jag fann min första riktiga kärlek. Jag bor själv i Finland och han bor i Sverige men han har släkt i Finland så därför är han där ibland. Vi är alltid ett gäng familjer som firar midsommar ihop och de har alltid varit med och firat sen vi var små. Med just den här midsommaren var det som kärlek vid första ögonkastet då vi såg varann. Glömmer aldrig den känslan. Hela den midsommaren var en massa mys, varma sommarkvällar och sol och bad. Han var bara i Finland en vecka och sedan åkte jag till Sverige en vecka för att vara med honom. Tyvärr tog det slut efter det eftersom han inte klarade av distansförhållanden och det förstod jag också men jag var förkrossad efter detta. Idag är vi mycket bra vänner och vi träffas då och då när han är i FInland och det finns fortfarande en viss kemi emellan oss fastän vi båda har förhållanden och vi vet att det inte skulle fungera. Med det är iaf en tid som jag aldrig glömmer, min första riktiga kärlek.

2009-05-07
Postat av: Sandra

En tid som jag aldrig kommer att glömma är midsommaren 2005 då jag fann min första riktiga kärlek. Jag bor själv i Finland och han bor i Sverige men han har släkt i Finland så därför är han där ibland. Vi är alltid ett gäng familjer som firar midsommar ihop och de har alltid varit med och firat sen vi var små. Med just den här midsommaren var det som kärlek vid första ögonkastet då vi såg varann. Glömmer aldrig den känslan. Hela den midsommaren var en massa mys, varma sommarkvällar och sol och bad. Han var bara i Finland en vecka och sedan åkte jag till Sverige en vecka för att vara med honom. Tyvärr tog det slut efter det eftersom han inte klarade av distansförhållanden och det förstod jag också men jag var förkrossad efter detta. Idag är vi mycket bra vänner och vi träffas då och då när han är i FInland och det finns fortfarande en viss kemi emellan oss fastän vi båda har förhållanden och vi vet att det inte skulle fungera. Med det är iaf en tid som jag aldrig glömmer, min första riktiga kärlek.

2009-05-07
Postat av: Icka

ja var tretton år och min stora kärlek och ja var på väg hem en kväll då det helt plötsligt var några som började skjuta vackra fyrverkerier. vi stod där och värmde varandra och så viskade han i mitt öra "vi kommer väl vara tillsammans länge till va...?" ja skrattade och sa att ja, det såklart vi ska. "Bra för det finns ett ställe som ja vill ta dig till men det går bara en viss dag varje år och det är ju 9 månader kvar tills den dagen."



i fem år var vi tillsammans....

varje år just den där dagen var vi osams. konstigt.

2009-05-07
Postat av: icka

på tal om kärlek så vet ja att många tvivlar på den men vet ni? Min farmor och farfar har varit gifta i 50 år och tillsammans tio år innan det...

2009-05-07
URL: http://icka.devote.se
Postat av: Erika

Vem som helst tycker nog inte att mitt minne är det mest romantiska. 20 år fyllda är jag, killar är något jag alltid har haft omkring mig. Jag är vad man skulle kalla en "killtjusare", att ha pojkvän är ingenting nytt för mig.

Just denna gång hade jag lyckats fånga "han som alla vill ha". Jag hade från början bestämt att jag inte ska bli kär. Killen i fråga var trots allt 24 och hade aldrig haft en flickvän. I mina öron sa det allt om hur han var som person. Jag ville verkligen inte ha något seriöst, utan bara ha något roligt. Men av någon anledning dejtade vi i några månader. Vi hann ha vårat första bråk. Och under just denna natt hände något mycket märkvärdigt. Vi satt i min säng och just när vi skriker åt varandra som mest, så slutar vi helt plötsligt, det blir helt tyst. Jag börjar gråta och han säger "Jag älskar dig". Observera att det var glädjetårar jag grät. Jag insåg att jag var kär, förälskad. En känsla som jag trodde att jag hade glömt bort hur den kändes. Jag kunde bara svara "jag älskar dig" tillbaka. Det är ett år sedan och fortfarande pirrar det i magen när jag ser honom. Fortfarande saknar jag han så snart jag inte är i hans närhet. Fortfarande är jag nykär, upp över öronen förälskad.

2009-05-07
URL: http://epiiika.blogg.se/
Postat av: Studentmamman

En av de mest romanntiska minnena jag har är när jag och min nuverande make förlovade oss vid solnedgången på klipporna i Karlskronas skärgård. Vi hade nyss ätit en superlyx picknick och skålade i champagne samtidigt som vi mumsade på lyx chokolad. Ett par svanar hade hittat varandra i vattnet nedanför så det var verkligen som på film :-) Än i dag har denna dagen en stor plats i mitt hjärta trots att det snart är 6 år sedan. Våra hjärtan brinner fortfarande starkt för varandra trots ett långt förhållande och barn.

Postat av: Moonzanna

Ett av de mest romatiska minnen jag har är ifrån den morgon som jag och min nuvarande pojkvän vaknade upp brevid varandra efter den krogkväll som vi träffades på.

Trotts att jag va osminkad,okänd för honom,sliten, bakfull och allt annat än vacker så låg han hela dagen och pussade så ömt på mig hela dagen.

Vi pussades och sov omvartannat ända tills kl 17 dagen efter. Hade vi inte blivit tillsammans och nu mera husägare och sambos så hade det kanske bara varit ett svagt minne av en kille som jag träffade en gång. Men nu så är den morgonen en början på den bästa perioden i mitt liv

2009-05-08
URL: http://moonzanna.blogg.se/
Postat av: Stina

Mitt mest romantiska minne är från förra året..

Till en början så flyttade jag ner till Göteborg på eget bevåg, utan att känna någon alls, efter en månad kom en kompis ner och vi gick på en konsert tillsammans. Under konserten springer vi på ett par grabbar och börjar prata, varav den jag pratar med kom från samma by (50 mil norrut) som mig, när han berättar det så ser jag direkt VEM han är - det är min ungdomskärlek som jag suktade, men aldrig vågade prata med under hela min högstadietid!!

Efter några veckors dejtande efter den konserten så blev vi sedan ett par och ungefär ett halvår senare så skulle jag iväg med ett tjejgäng som jag lärt känna, på fest, killen skulle spendera kvällen hemma hos sig den kvällen lugn och ro..

Under kvällens lopp så fick jag ett samtal från honom där han var pratglad..

Under samtalet så tystnade han till slut, frågade mig om mitt lägenhetsletande (som jag var i full färd med eftersom mitt 2:a handskontrakt snart skulle gå ut), jag svarade att det gick relativt bra..

I nästa stund så bad han mig att sluta leta, han ville att jag skulle flytta in till honom istället och sa för första gången att han älskade mig.. Det tog lite drygt 11 år från första ögonkastet till de orden - och gud så det var värt väntan..

Nu är vi sambos och en stundande förlovning är snart ett faktum.. :)

2009-05-08
Postat av: Christine

Mitt romantiska minne är från min senaste kille som jag träffade i höstas.

Vi blev ihoptussade av vänner och han kom hem till mig på en total blind date, vi hade inte ens sett varandra på bild - men det klickade direkt!

HAr ALDRIG varit med om något liknande, han steg in i mitt kök och blev helt självklar i mit liv på två sekunder. Han lagade mat till mig, sen drack vi vin och insåg att vi var själsfrender och hade allt gemensamt under kvällen.

Strax därefter åkte vi på en weekend i huvudstaden och förgyllde den med en stor svit, badkarsbadning, champagne och jordgubbar.



Till kruxet hör att det är slut, sex månader fick vi, och det tog slut IGÅR!

Men jag tycker fruktansvärt mycket om den här killen och i en annan tid, med andra förutsättningar, hade han varit min soulmate.

Livet är orättvist. Men då och då, romantiskt.

Man får uppskatta fina minnen även om hela resan inte blir som man tänkt.



Kram, Christine

2009-05-09
Postat av: Liza

Alla minnen med min sambo och själsfrände är romantiska. Sättet han tittar på mig, sättet han tar i mig, sätter han pratar om mig. Sann kärlek och romantik jag inte kan sätta ord på <3

2009-05-09
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: Johanna ♥

Mitt mest romantiska minne hände för exakt ett år sen idag. Min pojkvän sa att han älskade mig, efter att ha försökt säga det i flera dagar men misslyckats. Tiden stod stilla ♥

Postat av: Kristina

När en spansk kille, från början bara en vän, åkte hit till lilla Sverige för att träffa mig. Jag guidade honom genom Göteborg körandes på min moppe och han sittandes bakom med armarna om mig! Mer romantiskt än så blir det inte. :)

2009-05-09
Postat av: Elin Thor

Mitt mest romantiska minne är nog när jag blev uppvaktad på min födelsedag av min älskling. Han kom in med en bricka med en röd ros och hade gjort mackor (rostat bröd i form av hjärtan) och lagt marmelad på, och så låg vi bara i sängen och myste tills i princip hela agen hade gått :)

2009-05-10
URL: http://elinthor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback