Fy för dessa gratissidor!

Det är så skönt då man bojkottat alla dessa gratissidor, speciellt då en av dessa verkligen inte skött sig. De svarar inte på mails, skickar inte ut ens premier och dessutom vann jag en tävling på 1000 kr förra året som jag fortfarande inte har fått, trots att jag har mailat dem under flera månader. Att de inte ens kan skicka ut mitt tävlingspris är lågt, mycket lågt!

De jag pratar om är www.gratismode.se.

Nu har jag iaf skrivit ett långt mail åter igen med titlen "En storbloggare som fått nog", och hoppas på en respons.

Ps. Alla de som spammar min blogg med reklam för dessa sidor spärras, då de stör mig och mina läsare som vill kommentera ett inlägg.

http://www.designadinblogg.se/2009/april/gratismodese-nu-blir-jag-lite-less.html (inte bara jag som är less på gratismode).igt

Update: Jag fick konstigt nog svar på direkten efter mitt mail och mitt pris skickas ut till mig nu i veckan. Får se vi om de håller vad de lovar, men alla premierna återstår...

Usch, jag är sjuk och är hemma för att kurera mig och ta det lugnt och inte stressa över såna här saker. Nu ska jag lägga mig, mitt huvud dunkar och jag hostar som en gammal röktant.


Kommentarer
Postat av: Lina

Jag blir galen av allt spamm överhuvudtaget,men alla dessa gratisidor är ju skrämmande!

2009-04-28
URL: http://linabullar.blogg.se/
Postat av: caroline

bra! jag blir med helt galen på allt detta spam.. :/

2009-04-28
URL: http://hellobaby.blogg.se/
Postat av: Linn

Vilket jättefint initiativ Kelly!

Postat av: Emilia

Det förklarar varför jag inte fått något från sidan. Väntat i flera månader.

2009-04-28
Postat av: Lina van der Putten

Ja vad jag har hört är du inte den enda som har haft jätteproblem med dem!



Kika gärna in på min blogg =) http://lvdp.blogg.se

2009-04-28
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Angel

Tycker dom ska göra rätt för ALLA inte bara storbloggare för att få tyst på dom,det är inte rätt. Jag har mina poäng innestående och tänker INTE beställa nåt förrän jag VET att det funkar

2009-04-28
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Petra

GratisBio gillar jag dock. Har fått en massa bio biljetter därifrån. Fått hålla i tävlingar och sånt. Orkar inte med alla andra sidor. Gratis smink, kläder, kondomer och allt skit de finns.

2009-04-28
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Therez

Åhh jag var också med om en incident där tidigare! Jag valde ett presentkort från Make up store men fick istället på Kicks! Jag handlar aldrig på Kicks och blev sur och ifrågasatte detta och fick bara till svars att de slutat ta från Make up store. Men hallå då måste de ju säga det, de kan ju inte bara skicka ett presentkort på ett helt annat ställe och hoppas på att det går bra.. Nej usch fy och blä!

2009-04-28
URL: http://therezz.blogg.se/
Postat av: Tess [Stylish-B.se]

Jag har inte gått med i en enda sådan gratissida. Vilket jag är ganska glad över. Det är sjukt störigt när folk spammar bloggar med just deras gratislänkar för att DE ska tjäna på det. Jag hoppas du får rätsida på detta.

2009-04-28
URL: http://stylish-b.se
Postat av: bitte

Ush trodde dom var bra själv älskar jag dessa sidor.



Freestreet är tex en jättebra sida och bra service. Även gratisbio är bra.



Enda nackdelen var gratiskläder var ett bråk om ett presentkort jag aldrig fick men fick rätt ändå tillslut.



Haha lustigt att du fick svar direkt vilka fegisar

2009-04-28
URL: http://lovemercury.se
Postat av: MissT

Jag fick vänta ett litet tag men igår damp det ner en biobiljett och 2 trisslotter i brevlådan och en annan bloggkompis fick sitt presentkort på 300 kr i slutet av förra veckan



dom sa att dom hade lite problem men nu verkar folk få sina saker

Postat av: Johanna

va ? jag har två presentkort ett från januari och ett från december.



har mailat med dom och dom säger de kommer dröja

innan jag får mitt.



VARFÖR FÅR DU DIT FÖRE ALLA ANDRA ;S

2009-04-28
URL: http://jsoul.blogg.se/
Postat av: Debbie

Usch va dåligt! Jag har inte testat den där sidan, men bra att du varnar om den! Så ska det ju inte vara! Tur att vi som bloggar kan skrämma dom till rätta ;)

Postat av: Sandra

Hur jävla bortskämd lät therez här ovanför?! Du borde fan skämmas, var glad att du får nåt gratis istället, fan klaga för att man fått fr kicks istället för make up store. Du verkar vara en riktigt girig och otacksam människa. Skäms på dig, det är finanskris, folk svälter i världen och du klagar på att det var fel butik. Spyr av tanken på vilka människor det finns.

2009-04-28
Postat av: Sandra

Min kommentar var alltså till bortskämda norrlänningen inte till dig kelly.

2009-04-28
Postat av: SandraJ

Stackare, hoppas du blir frisk fort ! Är själv på återhämtningen och det är inget kul att vara sjuk.. Kram <3

2009-04-28
Postat av: Daniel

BRA SKRIVET!



E så less på FALSK markandsföring... å när jag ska acceptera mina 100-tals kommentarer.. så e EN STOR MAJORITET spam.. gratis grejor hit å dit... ROSKORGEN på direkten!

Postat av: Anonym

www.starcevic.blogg.se -checka in och lämna en kommentar ;)

2009-04-28
Postat av: Dalia

trist för dom... tror inte att nån vill bli medlem där nått mer... sjuk sida tycker jag.. men men får hoppas på att du får dina money från dom

Postat av: Amanda

De lurade mig med! Jag fick ihop till en biobiljett i början på Januari och har FORTFARANDE inte fått den. Fan vad besviken jag blev :(

2009-04-28
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag har inte heller fått något från dom än. Jag har väntat o väntat!

Postat av: Amanda

Samma här har väntat över 3 månader och ännu inte fått presentkortet:(

2009-04-28
Postat av: Therez

Sandra

Vaddå bortskämda norrlänning? Jag menade ju bara att det var dåligt av dem att bara skicka något annat, de kunde ju meddelat detta så kanske jag väntat med beställningen. Men det gick bra iallafall, jag gav bort det till en vän istället. Kalla det bortskämd du... ;)

2009-04-28
URL: http://therezz.blogg.se/
Postat av: Ann

Jag beställde en biobiljett därifrån den 5 jan. och jag har fortfarande inte fått den. Samtidigt så vet jag att det finns gratissidor som faktiskt fungerar men Gratismode är inte en av dom!

Postat av: Julia

Blir så trött på gratismode... vi ger dem tusentals med kronor när vi gör erbjudanden och besöker sidor. Och vad får vi tillbaka? Ingenting. Det är i alla fall tur att man kan lita på Gratis direkt's hemsidor. Gratismakeup/skor/kläder osv.

2009-04-28
URL: http://pheonoma.blogg.se/
Postat av: anna

hej!

vill bara säga att jag tycker du gör helt rätt i och inte skriva om dessa sidor! de bloggare som gör de bjuder inte på speciellt rolig läsning men när jag klickar in här så VET jag att de står nåt vettigt! gillar din blogg rejält!

2009-04-28
URL: http://ennyanna.blogg.se/
Postat av: Sussie

håller också med dig.. jag gav gratisbio ett försök för längelänge sen nu.. men när jag hade samlat ihop (verlkligen slitit med att värva typ 5 av mina kompisar..).. så skulle jag skicka efter presentkortet på 700 kr och då kommer det ett mail att jag är avstängd från sidan pga fusk (!!???).. jag skickade givetvis tillbaka och frågade varför och det var för "otillåtna värvningar".. så efter lite mailande fram och tillbaka så hotade han med att polisanmäla mig och då kände jag att jag inte längre orkade tjata om ett presentkort på 700 kr, men ändå.. säkert fler som råkat ut för det... tack iallafall för att vi slipper läsa om skiten i din blogg =)

2009-04-28
Postat av: Sandra [2barnsmamma]

Jag växlade in mina poäng i hopp om att få trisslotter, men jag fick inga så jag mejlade och frågade vart dom tagit vägen, och fick svar om att det var lång väntetid .. jag tröttnade på att vänta och krävde mina poäng tillbaks och det fick jag! Är snart uppe i 700 poäng och ska se om det funkar att få ngt då ..

Postat av: Lilo

Nu har dom höjt poängen ca 100poäng för att man ska få något på sidan. Blev riktigt besviken!

2009-04-29
Postat av: Ida Lindh

Har också väntat hur länge som helst på mitt presentkort, men läste på deras blogg att det "snart" skulle skickas ut. Är väl bara vänta och se o hoppas på det bästa. Dåligt hur som helst när dom inte håller vad dom lovar.

2009-04-29
URL: http://idalindh.devote.se
Postat av: Mimmi

Jag skickade också ett mejl där jag påstod att jag hade en välkänd blogg där jag skulle skriva negativ kritik om sidan efter att gratismode ignorerat mina mejl flera gånger. En dag senare fick jag ett mejl från Gratismode där jag fick mina poäng for uppdragen jag gjort...

2010-01-20
Postat av: Sara

Va bara tvungen att skriva en kommentar nu om gratismode, då jag minns att du hade skrivit ett inlägg om dem.



Jag har 3 gånger kommit upp i nivån för att få presentkort, första gången väntade jag en månad på att få det men så fick jag istället ett mail om att de hade höjt nivån så då va det bara att samla fler poäng och lika dant var det då när jag väntade på mitt presentkort höjde dom nivån igen och det vara bara att försöka samla ihop igen. Nu tredje gången skickade jag flera mail om att jag väntant i 3 månader på mitt presentkort och har inte fått något svar alls. Och idag då jag skulle gå in på deras sida så ser jag att dom har stängt ner sidan, så nu lär jag aldrig få de presenkort jag samlat ihop till.



Man blir verkligen besviken och inte ens kan de svara på mail.



Tack för en bra blogg! :D

2010-05-23
Postat av: buynflshop

Are you looking for a cheap but high quality NFL Jerseys shop? Come to us! The NFL Jerseys in our company have received a high admiration and is trusted at home and abroad. It has been a long time for us to sell the NFL jerseys! We provide http://www.buynflshop.com Wholesale NFL Jerseys http://www.buynflshop.com Cheap NFL Jerseys http://www.buynflshop.com NFL Football Jerseys and http://www.buynflshop.com Women NFL Jerseys Our company supplies all sizes and various colors of these jerseys for you to choose. They are all made of 100% durable, soft and comfortable heavyweight nylon. If you are a super fan of the NFL teams, you can be very lucky to select any one of your favorite player’s jerseys. We also own a strict and perfect after-sale team. The tenet of our company is high quality but low price and high efficiency.

2010-06-07
URL: http://www.buynflshop.com
Postat av: jennie

jag var dum och svarade på enketer på gratissidorna,men dte hela resulterade att jag fick hem en massa jag ej beställt,trots jag tydligt sagt nej,dessutom blir man gång på gång uppringd av jobbiga försäljare

2010-06-11
Postat av: buynflshop

http://www.buynflshop.com/Category/133-new-york-jets-jerseys.html New York Jets Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/133-new-york-jets-jerseys.html Cheap New York Jets Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/133-new-york-jets-jerseys.html Wholesale New York Jets Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/134-san-francisco-49ers-jerseys.html San Francisco 49ers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/134-san-francisco-49ers-jerseys.html Cheap San Francisco 49ers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/134-san-francisco-49ers-jerseys.html Wholesale San Francisco 49ers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/135-oakland-raiders-jerseys.html Oakland Raiders Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/135-oakland-raiders-jerseys.html Cheap Oakland Raiders Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/135-oakland-raiders-jerseys.html Wholesale Oakland Raiders Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/136-seattle-seahawks-jerseys.html Seattle Seahawks Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/136-seattle-seahawks-jerseys.html Cheap Seattle Seahawks Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/136-seattle-seahawks-jerseys.html Wholesale Seattle Seahawks Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/137-pittsburgh-steelers-jerseys.html Pittsburgh Steelers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/137-pittsburgh-steelers-jerseys.html Cheap Pittsburgh Steelers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/137-pittsburgh-steelers-jerseys.html Wholesale Pittsburgh Steelers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/138-st-louis-rams-jerseys.html St Louis Rams Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/138-st-louis-rams-jerseys.html Cheap St Louis Rams Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/138-st-louis-rams-jerseys.html Wholesale St Louis Rams Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/139-san-diego-chargers-jerseys.html San Diego Chargers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/139-san-diego-chargers-jerseys.html Cheap San Diego Chargers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/139-san-diego-chargers-jerseys.html Wholesale San Diego Chargers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/140-tampa-bay-buccaneers-jerseys.html Tampa Bay Buccaneers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/140-tampa-bay-buccaneers-jerseys.html Cheap Tampa Bay Buccaneers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/140-tampa-bay-buccaneers-jerseys.html Wholesale Tampa Bay Buccaneers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/142-tennessee-titans-jerseys.html Tennessee Titans Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/142-tennessee-titans-jerseys.html Cheap Tennessee Titans Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/142-tennessee-titans-jerseys.html Wholesale Tennessee Titans Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/143-washington-redskins-jerseys.html Washington Redskins Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/143-washington-redskins-jerseys.html Cheap Washington Redskins Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/143-washington-redskins-jerseys.html Wholesale Washington Redskins Jerseys

2010-06-15
URL: http://www.buynflshop.com
Postat av: buynflshop

http://www.buynflshop.com Wholesale NFL Jerseys

http://www.buynflshop.com Cheap NFL Jerseys

http://www.buynflshop.com NFL Football Jerseys

http://www.buynflshop.com Women NFL Jerseys

http://www.buynflshop.com Kid NFL Jerseys

http://www.buynflshop.com Super Bowl Jerseys

http://www.buynflshop.com Throwback Jerseys

http://www.buynflshop.com Cheap Throwback Jerseys

http://www.buynflshop.com Wholesale Throwback Jerseys

http://www.buynflshop.com Cheap Super Bowl Jerseys

http://www.buynflshop.com Wholesale Super Bowl Jerseys

http://www.buynflshop.com Wholesale youth jerseys

http://www.buynflshop.comnfl youth jerseys cheap

2010-06-17
URL: http://www.buynflshop.com
Postat av: buynflshop

http://www.buynflshop.com Wholesale NFL Jerseys

http://www.buynflshop.com Cheap NFL Jerseys

http://www.buynflshop.com NFL Football Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/68-women-nfl-jerseys.html Women NFLJerseys http://www.buynflshop.com/Category/69-kids-nfl-jerseys.html Kid NFL Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/70-super-bowl-nfl-jerseys.html Super Bowl Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/144-throwback-jerseys.html Throwback Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/144-throwback-jerseys.html Cheap Throwback Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/144-throwback-jerseys.html Wholesale Throwback Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/70-super-bowl-nfl-jerseys.html Cheap Super Bowl Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/70-super-bowl-nfl-jerseys.html Wholesale Super Bowl Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/69-kids-nfl-jerseys.html nfl youth jerseys wholesale

http://www.buynflshop.com/Category/69-kids-nfl-jerseys.html nfl youth jerseys cheap

http://www.buynflshop.com/Category/81-baltimore-ravens-jerseys.html Baltimore Ravens Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/103-chicago-bears-jerseys.html Chicago Bears Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/124-cincinnati-bengals-jerseys.html Cincinnati Bengals Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/104-denver-broncos-jerseys.html Denver Broncos Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/104-denver-broncos-jerseys.html Dallas Cowboys Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/110-green-bay-packers-jerseys.html Green Bay Packers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/109-indianapolis-colts-jerseys.html Indianapolis Colts Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/126-minnesota-vikings-jerseys.html Minnesota Vikings Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/131-new-england-patriots-jerseys.html New England Patriots Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/128-new-orleans-saints-jerseys.html New Orleans Saints Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/133-new-york-jets-jerseys.html New York Jets Jerseys

2010-06-19
URL: http://www.buynflshop.com
Postat av: buynflshop

http://www.buynflshop.com/Category/81-baltimore-ravens-jerseys.html Baltimore Ravens Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/97-arizona-cardinals-jerseys.html Arizona Cardinals Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/98-buffalo-bills-jerseys.html Buffalo Bills Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/99-atlanta-falcons-jerseys.html Atlanta Falcons Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/124-cincinnati-bengals-jerseys.html Cincinnati Bengals Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/101-carolina-panthers-jerseys.html Carolina Panthers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/102-cleveland-browns-jerseys.html Cleveland Browns Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/103-chicago-bears-jerseys.html Chicago Bears Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/104-denver-broncos-jerseys.html Denver Broncos Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/105-dallas-cowboys-jerseys.html Dallas Cowboys Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/106-houston-texans-jerseys.html Houston Texans Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/108-detroit-lions-jerseys.html Detroit Lions Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/109-indianapolis-colts-jerseys.html Indianapolis Colts Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/110-green-bay-packers-jerseys.html Green Bay Packers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/125-jacksonville-jaguars-jerseys.html JacksonvilleJaguars Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/126-minnesota-vikings-jerseys.html Minnesota vikings Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/127-kansas-city-chiefs-jerseys-at-buynflshopcom.html Kansas City Chiefs Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/128-new-orleans-saints-jerseys.html New Orleans Saints Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/129-miami-dolphins-jerseys.html Miami Dolphins Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/130-new-york-giants-jerseys.html New York Giants Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/131-new-england-patriots-jerseys.html New England Patriots Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/132-philadelphia-eagles-jerseys.html Philadelphia Eagles Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/133-new-york-jets-jerseys.html New York Jets Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/134-san-francisco-49ers-jerseys.html San Francisco 49ers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/135-oakland-raiders-jerseys.html Oakland Raiders Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/136-seattle-seahawks-jerseys.html Seattle Seahawks Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/137-pittsburgh-steelers-jerseys.html Pittsburgh Steelers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/138-st-louis-rams-jerseys.html St Louis Rams Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/139-san-diego-chargers-jerseys.html San Diego Chargers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/140-tampa-bay-buccaneers-jerseys.html Tampa Bay Buccaneers Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/142-tennessee-titans-jerseys.html Tennessee Titans Jerseys

http://www.buynflshop.com/Category/143-washington-redskins-jerseys.html Washington Redskins Jerseys

2010-07-02
URL: http://www.buynflshop.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback