Vinn ditt eget namnhalsband!

Nu har ni chansen att vinna ett riktigt fint pris, nämligen ett alldeles eget namnhalsband i silver!




Priset är sponsrat av Betties Galleria och är värt 399 kr. Modellen och typsnittet är exakt som mitt halsband - "Rebecca" och är i äkta silver. Max antal bokstäver är 8 st och kedjan är 38-40 cm långt. Mer info hittar ni här.

Tävlingsuppgift: Kommentera under detta inlägg med en motivering varför just DU ska vinna ett namnhalsband.

Tävlingen avslutas den 11e november, lycka till! VINNAREN ÄR NU UTSEDD!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag är superförkuld o har tappat rösten, bara väst i 2 dagar nu, så det är perfekt att peka på dt halsbandet när jag ska presentera mig :)

Sedan är det ju så sött att man får hål i tänderna!

2008-10-28
Postat av: Fanny !

Jag vill verkligen vinna det där himla vackra halsbandet! Min motivering varför just jag ska vinna är att jag är unik. Precis lika unik som alla människor är på sitt sätt. Man ska aldrig säga att man är misslyckad, för eftersom att det du är sämre på är någon annan bättre på. Och det som du är bra på är den personen lite sämre på. Man måste hitta meningen i livet, den behöver inte vara stor. Och jag har hittat min!

2008-10-28
URL: http://flanny.blogg.se/
Postat av: www.jagarintesomdu.blogg.se

För att det helt enkelt är so damn snyggt!



www.jagarintesomdu.blogg.se

Postat av: Linnea

Alla som någon gång kollat på sex and the city vill väll ha ett namn halsband a lá Carrie? Jag är helt såld.

2008-10-28
Postat av: linn

Därför att 10:onde November fyller jag 20 år:D Det skulle vara en underbar födelsedagspresent.

2008-10-28
URL: http://linn88.blogg.se/
Postat av: Regina

Har pga mitt ovanliga namn aldrig hittat "färdiga" saker med mitt namn på, vilket mamma nog fick höra många skrik över i affärerna i mina yngre år ;) Men nu när man är vuxen så vore ett fint halsband ännu roligare än en rosa mössa med mitt namn på, så jag hoppas på den här tävlingen! :)

2008-10-28
Postat av: Lina

Jag skulle vilja vinna det där halsbandet för att det är JÄTTE gulligt och jag har länge velat ha det, men har aldrig unnat mej ett och sen vore det ju jätte skoj att ha det likadant som dig! :)

Nu är det bara att hålla tummarna...

2008-10-28
URL: http://lslf.blogg.se/
Postat av: Sanna

För tycker de var jättevackra och skulle pryda min hals perfekt. När man efter att ha varit ute i kylan kommer in och tar av sin halsduk så har jag ett vackert halsband på mig. Tycker det vore perfekt. En uppiggning i det dystra höstvädret!

Postat av: Katarina

Jag tycker att jag borde få vinna detta halsband för jag har ökat mitt självförtroende enormt och nu de som saknas är bara att folk ska veta vad jag heter oxå de är inte lätt när man inte känner någon på ett nytt ställe :)

Postat av: baby loonia

Jag vill vinna ett halsband för att det är inte särskilt lätt att hitta ett liknande med mitt konstiga, invandrarnamn =) Jag sitter o pluggar under lovet =( , så det skulle verkligen muntra upp mig att få vinna ! Puss o kram

2008-10-28
URL: http://babyloonia.blogg.se/
Postat av: Maria Jensen

hej kelly! Min motivering till detta vackra halsband är en liten dikt:

"Ett vackert halsband vore sött...

Att ha runt min hals vore gött...

Med mitt vackra namn Maria vore toppen...

Vinner jag inte detta är det floppen...

Så snälla söta rara Kelly shopper...

Va nu en stjärna och visa mig hopper! "



hihi... Kramar till dig Kelly! Jag läser din blogg varje dag! ///Maria Jensen i Kalmar (mia[email protected])

Postat av: Ulrika

Jag tappade mitt namnhalsband i förrgår, det var också från betties galleria. Jag vill självklart ha ett nytt!!!!

2008-10-28
Postat av: Maria Jensen

hej, skrev visst min mail fel, här är den rätta: mia[email protected]

Postat av: pauline

jag har funderat på att beställa ett sådant där halsband ett tag nu, men de är lite väl dyra. och sedan är det kul att man får sätta ihop ett valfritt namn, "pauline" finns aldrig utan endast "paulina". om jag vann, skulle jag alltså vilja att det stod "pauline".

2008-10-28
Postat av: anna

jag skulle gärna vilja ha ett sånt halsband då min farmor alltid har en förmåga att rabbla alla barn och barnbarns namn innan hon kommer fram till rätt!! så då underlättar jag för henne lite å sen är det självklart riktigt fint!

kram

2008-10-28
URL: http://annazelda.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag skulle behöva ett halsband för att pigga upp i det inte alltför uppmuntrande höstmörkret, innan jag får för mig att gå i ide :)

2008-10-28
Postat av: Nathalie

Jag vill helt enkelt vinna halsbandet för att jag såååå gärna vill ha det, men inte har råd att köpa ett själv för närvarande.

2008-10-28
Postat av: Emma

Därför att jag sitter instängd och pluggar på min hemtenta. Den är tuff och jag är svag så det kommer bli en jobbig tid framöver

2008-10-28
URL: http://kipso.blogspot.com
Postat av: Amanda

I detta trista höstväder skulle jag bli rejält uppiggad om jag vann. På hösten känner jag mig alltid lite nere, men vinner jag så skulle jag bli kalasglad :) Dessutom vinner jag aldrig nått, aå akulle inte sitta fel.

Postat av: Marit

Jag skulle jättegärna vinna det fina halsbandet med motiveringen att jag äntligen har tagit mig i kragen och flyttat 30 mil för att gå min drömutbildning till dekoratör! Ny skola och nya vänner. Det skulle vara superbra med ett halsband så att alla kan komma ihåg mitt namn: Marit!



En stor kram till dig! Din blogg är underbar! =)



Kram/Marit

Postat av: Madde

Jag skulle vilja vinna ett detta just därför att det är så grymt snyggt och jag fastnade faktiskt för det så fort jag såg det på carrie! Drömmarnas halsband :) och det skulle lätta upp min tråkiga pluggvardag ;)



kram på dig kelly!

2008-10-28
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Katarina

För att jag idag börjar min kamp för att vinna över anorexin och min usla självbild och vad vore mer perfekt än att den dag jag mår bättre kunna sätta på mig ett jättevackert halsband med mitt namn och vara stolt över det!?



Kram

Postat av: Malin

Har alltid hatat mitt väldigt vanliga namn..

tycker det är skitfult, men så helt plötsligt så har jag börjat tycka om det.. Väldigt mycket faktiskt, skulle vara kul att få vara lite stolt över sitt namn för en gångs skull. :D

+ att jag tyckte ditt var skiiiitfint och att jag LEVER för silversmycken, det är min stora passion

Kärlek// Malin :D

2008-10-28
Postat av: Sanna

Jag beställde ett sådant med mitt namn från någon annan sajt för flera år sedan. Tyvärr kom aldrig halsbandet hem till mig trotts otaliga arga mail osv till sajten. Hade ju faktiskt redan betalat. Så här ser jag nu min chans till att inte betala dubbelt för det halsband jag så gärna vill ha. :)

Postat av: Cecilia

Jag skulle vilja vinna för att jag sitter här och ska skriva en C-uppsats som jag har noll energi och motivation till. Jag måste verkligen ta tag i det men orken finns inte i höstmörkret. Om jag vann skulle det vara en liten belöning för att jag iallafall har börjat nu och en motivation att fortsätta. Har velat ha ett sådant sedan supastar kom med sina men har inte haft råd, fattig student som man är... =/

2008-10-28
URL: http://ceccci.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker jag är värdig att vinna för att jag just detta år faktist börjat gilla mitt namn som jag alltid förr hatat...Malin..jag älskar det nu.. mvh

2008-10-28
Postat av: Rebecca

Det är så jäkla snyggt. Har länge tänkt att beställa, men inte hittat något ställe. Men nu äntligen så. Hade gärna velat vinna det här. Det hade gjort min veck!

2008-10-28
URL: http://www.bexs.se
Postat av: Elizabeth

Mitt namn har aldrig funnits med rätt stavning (på mössor, ballonger, koppar osv...) vilket är ett stort I-landsproblem :-)

Likaså är mitt namn otroligt fint men liiite för långt i alla sammanhang.

Halsbandet vore perfekt för att börja sprida mitt smeknamn, Brocky (lååång historia...)

2008-10-28
Postat av: Jennie

Jennie. 21 år i detta höstmörker. Arbetslös och allmänt grå. Jag behöver någon form av ljusterap, ett silver halsband som kan blänka runt halsen och blända mig när jag behöver det lite extra.



Dessutom är det fantastikt fin och tankarna går ju till glada dagar, höga klackar, sex, kärlek och snygga kläder. Med andra ord Sex and the city i all dess glans runt halsen.



Pick me!

2008-10-28
URL: http://jencie.blogg.se/
Postat av: Matilda

Namnet är Matilda och min hals behöver verkligen piffas upp med ett fint halsband i äkta silver.



Jag vet inte egentligen vad jags ka skriva mer än att jag verkligen, verkligen vill ha halsbandet.



Kram

Postat av: Regina

Skulle precis gå in och skriva samma sak som ovanstående Regina gjort... What?!!! Scary... Men har man ett ovanligt namn så finns det aldrig saker med ens namn någonstans. Jag kommer ihåg när vi fick namnhalsband när vi var små. Eller ja, brorsan fick ett det stod Robin på, jag fick ett halsband med mitt stjärntecken istället... Hur kul var det? Så jag skulle verkligen bli jätteglad om jag vann ett!

Postat av: Angelica Norman

För att jag älskar mitt namn:)

2008-10-28
URL: http://anjelique.blogg.se/
Postat av: Finfint

Jag skulle vilja bära på min mammas namn (Camilla) för att jag älskar henne så mycket! Hon stöttar mig alltid när jag har det svårt :)

2008-10-28
URL: http://finfint.devote.se
Postat av: Joss

Jag skulle vilja ge min älskade mormor ett sånt där halsband för att hon har det så jobbigt med flytt från ett stort hus till en lgh just nu.



Ha det bra!

Postat av: Julia

Hej!



Min motevering är att det är väldigt få somkommer ihåg mitt namn, fast det är så vanligt. Om jag då har ett halsband med mitt namn på ser alla mitt namn och kommer förhoppningsvis ihåg det.

2008-10-28
URL: http://danstjejen.blogg.se/
Postat av: Kelly

Jag skulle mer än gärna stoltsera runt med ett halsband med mitt namn på. Då jag heter Kelly precis som du så vet vi att just vårat namn kanske inte är det mest vanligaste här i sverige och jag är stolt över det! Därför skulle jag även bära det här fina smycket runt halsen med en viss stolthet.



Har aldrig heller vunnit en tävling så om det här skulle bli min första vinst skulle jag le som aldrig förr!

2008-10-28
Postat av: Emma

Jag heter Emma vilket är ett av de vanligaste namnen i Sverige, Halsband med mitt namn finns överallt, men det brukar alltid ta slut innan jag har turen och få tag i ett. Ett mer unikt halsband som detta gör att jag kan få ett halsband med mitt namn innan de har tagit slut, dessutom är det inte lika många som har det, vilket gör det hela roligare =)

2008-10-28
URL: http://ehmsii.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag skulle vilja vinna detta halsband för att jag för det första har velat haft ett sedan jag såg det för första gången. Sedan kollade jag upp det på olika sidor men det är ju så dyrt ! Jag måste ju ha äkta silver eftersom jag är nickelallergiker så då blir alla mina smycken lite dyrare.



Sen skulle jag tycka att det vore jätteroligt att ha något eget och personligt och inte gå omkring och se likadan ut som alla andra. Också är mitt namn precis 8 bokstäver så det skulle passa perfekt! Om jag skulle vinna skulle jag verkligen dö av lycka eftersom jag alltid har en sådan otur.

Postat av: Marina

Jag heter Marina och har fått mitt namn av en avlägsen kusin nere i Kroatien. Den 27 november fyller jag 15 år och det skulle vara en toppen present åt mig själv (man måste ju unna sig själv någonting ibland, right?). Eftersom folk verkar ha svårt att komma ihåg mitt namn vore ju helt underbart med ett så fint halsband för att visa upp det.

Jag är stolt och nöjd med mitt namn!

Tack för en fin blogg Kelly!

Kramar /Marina

2008-10-28
Postat av: Tanja

Hejsan! Jag skulle vilja vinna ett namnhalsband som jag hade gett till min kompis Sandra eftersom hon tjatat om ett namnhalsband for ever nu...Vi är båda sjuksköterskestuderande just hemkomna från Afrika och därav duktigt panka och behöver lite glamour. Hon hade blivit sveriges gladaste om hon fick ett halsband!!!

Postat av: Ellinor

All girls have to carry a carrie-neckless! But most of all me :)

2008-10-28
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Marina

Jag heter Marina och har fått mitt namn av en avlägsen kusin nere i Kroatien. Den 27 november fyller jag 15 år och det skulle vara en toppen present åt mig själv (man måste ju unna sig själv någonting ibland, right?). Eftersom folk verkar ha svårt att komma ihåg mitt namn vore ju helt underbart med ett så fint halsband för att visa upp det.

Jag är stolt och nöjd med mitt namn!

Tack för en fin blogg Kelly!

Kramar /Marina



(vet inte om min kommentar innan försvann, skickar en till för säkrehetsskull)

2008-10-28
Postat av: Amélie

här kommer jag med en riktigt bra anledning ;)

Som du ser så heter jag Amelie.. vilket är ett väldigt ovanligt namn i Sverige. Iaf till skillnad från Anna, Lisa, Marie osv. Så när jag var liten fanns det aldrig en penna med mitt namn på, en mössa eller liknande. Sånt som alla mina vänner alltid kunde ha. Men inte jag!



Så därför tycker jag att just jag, Amelie, borde får

vinna ett eget namnhalsband :D

2008-10-28
URL: http://amis.blogg.se/
Postat av: Emma Bengtsson

Kort sagt jag fyller 18 nu i november ;D



[email protected]

2008-10-28
Postat av: Jessica

Hej jag skulle så gärna vilja ha ett sådant namn halsband med min dotters namn Nova på för att hon är det mest underbaraste som finns så snälla snälla vi skulle bli så glada!tack på förhand kramar

2008-10-28
Postat av: Mahlin

Jag har bytt stavning på mitt namn från Malin till Mahlin för Mahlin känns mer som jag. Nästan alla skriver fortfarande Malin och jag blir trött på det för det känns inte som jag. Så därför så skulle det vara bra att symbolisera att jag heter Mahlin nu.

Postat av: sofie

Jag skulle hemskt gärna vinna detta underbara smycke, har sett det överallt i bloggar och på nätet men aldrig beställt eftersom jag inte haft råd. Har varit en tung start på hösten och nu vill jag bara blicka framåt. Jag vill lära mig att njuta av livet och känna glädje och lycka. Ett halsband är bara ett halsband och gör mig inte lycklig men för min yttre piggar det ju helt klart upp!! Tack för en bra blogg och hoppas du fortsätter att blogga länge, länge./Trogen läsare

2008-10-28
Postat av: Mimmie Johansson

Ett vackert halsband med mitt namn

skulle jag varmt ta emot i min famn

Liva upp min bleka hud med ett smycke

skulle verkligen falla mig i tycke :)

2008-10-28
Postat av: Liza

Va nere på stan och skulle köpa ett sånt här halsband men de gick inte att få med mitt namn då jag stavas med Z och inte s. Dom kunde göra nån specialre men de skulle bli DYRT.



/Liza med Z

2008-10-28
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej Kelly! Skulle vilja börja med att tacka för en kanonbra blogg, den lyser upp min mörka, trista hösttillvaro. Det skulle även detta fina halsband göra som jag funderat länge på att beställa, men inte haft råd. Skulle bli så himla glad om just jag kunde få vinna och ge mig själv en fin present! Kramar/Emma

Postat av: Sue

Sånna halsbans är så jäkla fina :)



DESIGNUTLOTTNING på min blogg om du är sugen på ny bloggdesign! Bara ett litet tips!



Kram

2008-10-28
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag tycker jag borde vinna för att även om jag har en svår ögonsjukdom som troligtvis kommer göra mig blind så håller jag alltid livsglädjen vid liv och läser för allt och alla så mycket jag kan.

Jag kan inte beskriva i ord hur glad jag skulle bli om jag vann.

2008-10-28
Postat av: Ida

Jag har inte så kul namn, väldigt kort men tycker att halsbandet är sååå grymt snyggt så vill ha ett, passar bäst i silver så det är ju kanon! Jag tar examen efter 3,5 års studier på högskola snart så har levt många fattiga studentår och inte haft råd med så mycket som man vill ha! Halsbandet med mitt namn på hade gjort sig kanon på min examensdag till en snygg klänning som jag ska önska mig i julklapp!

2008-10-28
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag vill gärna vinna för :

jag är säker på att jag älskar det där halsbandet precis lika mycket som du gör!

Kram för en mysig blogg!

2008-10-28
Postat av: Bella

Jag skulle vilja vinna därför att den 10:onde december så ska vi ha "nobelmiddag" i skolan.Jag har fixat klänning,skor mm, men ett snyggt halsband saknas. Detta är väldigt unikt och jag skulle skina som en prinsessa med "Bella" runt halsen. Det vore en dröm att vinna både halsbandet och "nobelpriset" .

2008-10-28
Postat av: Sussi

Jag har ingen egen namnsdag utan firas den 11:e augusti då det är Susanna. Mitt namn är Susanne och jag tycker att den sista bokstaven spelar stor roll.

Skulle vara kul om jag kunde få mitt namn runt halsen, då kan jag leva med att vara utan namnsdag! :-)

2008-10-28
URL: http://suziejones.blogg.se/
Postat av: Stephy

Min motivering: Alla namn är speciella och unika. Fast få sitt namn på ett halsband, hur underbart är inte de? Ingen har någonsin kunnat stava mitt namn, beror de på att det är så få som heter Stephany? Stephany med Y tillomed, det är ännu mer sällan. Ett sådan halsband runt halsen visar alla vad jag heter och HUR det STAVAS:)

Kramar

2008-10-28
Postat av: Caroline Elisabeth

Jag har länge velat ha ett sådant halsband men aldrig haft riktigt råd till det. Skulle vart kul att kunna bära ett halsband man länge velat ha. Skulle vart en fin, tidig 19 års present till mig själv, eller kanske en tidig julklapp. Hoppas på det bästa. Kram på dig Kelly!

Postat av: Caroline

För att alla ska se vad jag heter, såklart!:D

2008-10-28
Postat av: suzz

Varför jag vill vinna halsbandet?? Jag säger som askungen - Alldeles, alldeles uuuuunderbar...

2008-10-28
URL: http://rocknroses.blogg.se/
Postat av: suzz

Gav fel bloggadress!!

2008-10-28
URL: http://rocknroses.blogg.se/
Postat av: Alison

Med tre ovanliga namn hittar man inte sådana halsband i affärerna direkt. Sen vinner jag aldig något. Så jag hoppas och håller tummarna på att det snart står Alison runt min hals...

2008-10-28
URL: http://alison.blogg.se/
Postat av: Jonna. ♥

länge jag velat ha ett sådant halsband! Jag fastnade upp för Sex and the City så sent som i somras, och något jag föll för extra mycket var Carries "Carrie halsband". Det är så snyggt, men jag skulle aldrig ha råd att köpa det. Vintern är ju på g, och en varm jacka osv osv står ju självklart högst upp på listan.



Nu ska jag också "köra" med något säkert flera kör med, men jag är tvungen! Jag har aldrig, då menar jag verkligen aldrig vunnit något. Det är jättetråkigt, verkligen. Jag menar, alla andra vinner ju, varför kan inte jag också få göra det?



Jag skulle iaf bli superglad om jag vann. Du skulle göra en tjej som du inte ens känner väldigt glad! =)



Kram.

Postat av: Anna

Jag jobbar med kultur för barn och det vore faktiskt ett snyggt sätt att visa vad jag heter! Namnlappar är sååå tråkiga!

2008-10-28
URL: http://annoula.blogg.se/
Postat av: idaa

åh, det skulle vara underbart eftersom jag har ett vanligt namn med ovanlig stavning. Finns ingenstans om man ska köpa "klara" namn & student som man är så har jag aldrig råd att köpa något eget... suck!



Skulle verkligen bli S U P E R G L A D mitt i dom tuffa hösttiderna nu :):)

Postat av: Martina

1. För att det är himla fint.

2. Det här är en svår fråga förresten, för alla här tycker det.

3. Har nyss flyttat till en storstad, så vore ju ascoolt om folk kom ihåg mitt namn ,)

4. Det är lite vardagslyx över halsbandet.

2008-10-28
Postat av: Emma Mattsson

Jag skulle vilja vinna det där halsbandet så att jag slipper presentera mig nu när jag har tappat rösten...Bara att peka på det otroligt vackra halsbandet och le

Postat av: Alina

ååh jag vill gärna vinna!! Jättefint ju! Har aldrig vunnit någonting alls! Så jag vill jättegärna vinna det!! :)

2008-10-28
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Denise

Eftersom jag heter Denise vilket inte är ett svenskt namn har jag aldrig fått "namn"saker när ja va liten. Min syrra fick pennor, mössor o allt möjligt. Om ja nån gång fick de stod de Dennis.

Så ett specialdesignat halsband med just MITT namn skulle ju vara klockrent! :) hoppas

2008-10-28
Postat av: johanna

hej, jag skulle gärna vilja vinna ett namn halsband. Jag skulle vilja ha min pojkväns namn runt min hals. Jag har letet som tusan efter namnhalsband eller iaf med ett D på. men det finns aldrig :/

2008-10-28
URL: http://lillefoten.blogg.se/
Postat av: hanna

För att jag fyller år nästa vecka, that's it!

2008-10-28
URL: http://hannnad.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag vill vinna för att jag vill känna mig som den jag är. Hanna. Jag vill också att andra ska kunna se direkt vad jag heter. Jag har önskat mig ett namn halsband så länge jag kan minnas. :)

Postat av: Camila

För jag tycker mitt namn är så fint när det skrivs i kursiv/skrivstil, och jag är världens egotrippade människa enligt mina vänner. Men så har man världens sämsta ekonomi och kan därför inte köpa sådant fint halsband.

2008-10-28
URL: http://caamiii.blogg.se/
Postat av: natalie

Jag vill helt enkelt vinna för att halsbandet är SUPERSNYGGT! :D



O så har jag en nyckelring och en flaska med mitt namn på och har alltid velat ha ett halsband med mitt namn på också. Så jag vill jättegärna vinna. :)

Postat av: Emma

Jag glömmer alltid vad fan jag heter sa det skulle passa mig perfekt!

2008-10-28
Postat av: Ina

Som liten fanns det aldrig några prylar med mitt namn på; Ina var lite för exotiskt för Finland, specieltt Ina med ett "I" (på finska skulle man skriva Iina, vilket jag inte heter). Har en liten trauma från detta och har gått och letat efter ett liknande halsband sen SATC började för att äntligen få det jag aldrig fick som liten...

2008-10-28
Postat av: Ling

För att jag har ett fint och unikt namn! Som dig!

Postat av: Rebecca

För att jag vill ha något att trösta mej med just nu . Varför? för att idag var jag och blev till ett sjukhus 9 mil bort. Har otroligt ont nu så jag vill verkligen ha nått som jag kan var glad åt nu. :( + att jag heter Rebecca så ett halband i typsnittet Rebecca skulle passa bra!:)

Postat av: Janine

Hej kelly!

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta halsband. Under hela min uppväxt fanns aldrig mitt namn med på namn halsband armband eller muggar, dfå jag heter ett ovanligt namn. Jag fick aldrig ha en mugg med mitt namn där det står va just det betyder och tillslut kände jag att jag ville byta namn. Jag vill e ju också vara som alla andra och ha fina halsband och muggar. Men idag är jag stolt över mitt namn och får ofta höra att det är väldigt fint. Att bära detta halsband med MITT namn skulle betyda mycket för mig!

2008-10-28
Postat av: Maria

Hej Kelly! Så kul att du ordnar så mkt tävlingar, för oss som kanske inte har råd med saker annars (fast ja även inte vunnit ngt:). Jag önskar ha min mammas namn runt halsen och inte mitt eget. Anledningen är att jag äälskar henne så fruktansvärt mkt och istället för att tex tatureta in det, skulle det vara underbart att få ha ett litet halsband med henne..



Tack för fina tävlingar! Kram Maria

Postat av: Moa

För jag nästan alltid är med i dina tävlingar och ser upp till dig, vore fint med något som liksom blev lite personligt :)

2008-10-28
Postat av: KlaraS<3

Jag älskar verkligen de där namnhalsbanden. Skulle verkligen bli glad om jag fick ett halsband! Jag vet att det skulle bli en riktig favorit. Jag som också är väldigt känslig mot nickel brukar inte kunna ha kedjehalsband som inte är i guld eller silver. Åh jag skulle verkligen vilja vinna det här!<3

2008-10-28
URL: http://kramklara.blogg.se/
Postat av: Hanna

För att jag som heter ett så passt vanligt namn får oftast höra: vad heter du nu igen? Därför skulle jag vilja vinna ett namnhalsband så att jag slapp höra det hela tiden.

2008-10-28
URL: http://teenjuicy.blogg.se/
Postat av: Julia

Det är ju så fint!

Jag skulle vilja vinna detta fina halsband eftersom jag länge har önskat mig ett sånt men aldrig fått det :)

2008-10-28
Postat av: Linnea

För att igår fick jag reda på att jag har ett hjärt fel, och jag är ung och har hela livet framför mig. Skulle va kul att ha lite tur denna vecka.

2008-10-28
Postat av: nadja

Jag vill verkligen vinna ett namn halsband för varje gång jag går på stan och ser muggar,pennor,nyckelringar allt med namn på så tittar jag efter mitt eget namn som är NADJA gjort det sedan jag var yngre, finns aldrig nått med det namnet jätte trist och förstår inte varför? Nathalie finns och nina men inte NADJA ingenstans tro mig jag har sökt!! så det vore jätte kul att få vinna ett halsband med nadja på =)=)

2008-10-28
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag hade ett lika halsband (dock i guld) som jag hade fått av en vän, tyvärr gick det sönder förra veckan när jag tog av mig det! Jag älskade verkligen det halsbandet, och skulle gärna vilja ha ett nytt.

2008-10-28
Postat av: Josette

Hej hej!



Jag tycker att jag borde vinan den pga. mitt annorlunda namn. Jag hittar det aldrig tryckt på någon produkt alls. Dessutom har jag aldrig haft den turen att vinna något.

2008-10-28
URL: http://josette.devote.se
Postat av: Linnéa

Jättesnyggt halsband, let's give it a try :)



Motivering: Jag heter Linnéa vilket oxå min bästis som kommer med tåg hit idag gör. Det vore så kul att kunna överraska henne och säga att jag har vunnit ett halsband med vårat namn på och att hon kommer att få det. Hon är verkligen världens bästa kompis och därför vore det så kul att kunna ge henne en fin (och dyr) present som hon verkligen är värd, men som jag inte har råd att ge henne.

2008-10-28
Postat av: Cecilia

Ett halsband jag vill vinna,

så att alla kan finna

att de mitt namn kunna

och jag inte skulle behöva förkunna;

att nej, mitt namn är inte hanna, svea elr anna

för det är Cecilia. Bara Cecilia.

Postat av: Johanna

Min snubbe fyllde precis år och det såg så roligt ut att få öppna en massa presenter, och höstdeppig som jag är skulle jag behöva få en liten present jag med.

Postat av: Caroline

För att jag har världens bästa namn som jag vill visa upp såklart!!



2008-10-28
Postat av: Emma

Hej Kelly!



Jag beställde ett halsband från samma sida direkt när du bloggat om det första gången! Idag fick jag det, och vet du vad? Kedjan var sönder :( Jag har väntat två veckor och känner mig verkligen besviken och ledsen! Jag hoppas du kan fixa ett nytt åt mig!

Mvh

Emma

2008-10-28
Postat av: Bea

Oh, ett sådant vackert halsband skulle gärna få pryda min hals och lysa upp i höst/vinter mörkret och självklart all annan tid på året. Förgyll min dag Kelly! (: MVH Bea

2008-10-28
Postat av: Elina

Jag vill vinna därför att jag behöver muntras upp. Jag har en sån där dag då jag borde stannat i sängen med täcket uppdraget över huvudet. Allt har gått fel från att jag gick utanför dörren. Jag har suttit med gråten och frustrationen i halsen hela dagen. Nu har jag precis fått veta att jag kommer missa min konsert ikväll eftersom jag måste hjälpa till med en deadline som är imorgon. Det var ju pengar kastade i sjön. suck



Hoppas du har en bättre dag!

2008-10-28
Postat av: Madeleine

Om jag vann skulle min mamma få halsbandet av mig, hon förtjänar en liten lyxig present nu när vi går mot mörkare tider! Hon ställer alltid upp för mig och just nu skulle hon behövas muntras upp lite <3

2008-10-28
Postat av: Fia

Jag skulle vilja vinna för jag önskar ett halsband jag kunde ha varje dag, hela tiden.

Tror nämligen det skulle bli ett favoritsmycke! :)

Postat av: Karoleen

Jag skulle vilja ha en som det stod, Andreas på, för jag har precis gift mig med manen som äger mitt hjärta och det skulle passa så bra med en liten kärleksförklaring till honom som hela världen fick se...

2008-10-28
URL: http://blogg.karoleen.se
Postat av: starish

Eftersom jag alltid velat ha ett sådant sen jag såg Carrie bära ett sådant i satc. Och dom är ju så fina!

2008-10-28
URL: http://starish.blogg.se/
Postat av: Claudia

Den är ju SÅ himla fin bara.. finns ingen annan motivering.. =)

2008-10-28
Postat av: Anna

jag vill vinna för att det är såå snyggt och jag älskar mitt namn :) haha!

2008-10-28
Postat av: Johanna



Jag har redan ett namnhalsband men skulle vilja vinna ett till min bästa vän, nämligen min lillasyster som jag inte träffat på flera veckor nu. Detta skulle vara en perfekt Halloweenpresent till henne.

2008-10-28
URL: http://stiila.blogg.se/
Postat av: Nadia

När jag såg att du hade köpt ett namnhalsband, så tänkte jag att det skulle vara en perfekt julklapp till min lillasyster. Så jag kollade upp det men tyvärr var priset lite för högt. Nu är det så att jag vet att min syster, som är en riktig SATC-nörd, skulle älska att få ett sådant halsband som Carrie har!

2008-10-28
Postat av: Sarah

Jag skulle vilja ha ett namnhalsband eftersom mitt förra gick sönder för ett litet tag sen och det hade jag köpt på Cypern, alltså kan jag inte ersätta det. Jag älskar namnhalsband, eftersom människor är unika och jag tycker att även om ett namn inte är unikt så ger varenda människa en innebörd och en historia åt sitt namn.



Puss!

2008-10-28
URL: http://heysarah.devote.se/
Postat av: Sanna

För att det är många som tror att jag heter Susanna och bara kallas för Sanna. Vad vore inte då bättre än ett namnhalsband där mitt riktigta namn står ;)

2008-10-28
Postat av: Annika

Jag ska vinna mitt namn för att min lärare kallar mig för Sofia och har gjort i snart tre år nu, ska läggas till att jag heter Annika och börjar bli lite lagom trött på detta :)



Tack för en bra blogg!

Postat av: Frida

Kort och gott, jag vill ge detta halsband till min vän som just förlorat sin pappa i cancer. Jag vill hon ska förstå hur unik hon är, trots allt hon de senaste åren fått genomlida. Dessutom har hon ett ganska annorlunda men vackert namn nämligen Chesang!

Tack för en trevlig blogg!

Postat av: Fia

Jag har för bara några månader sedan upptäckt sex and the city. Det är ju det bästa som finns! SJP är ju kvinnornas kvinna och hennes "Carrie"-halsband är ju helt fantastiskt vackert. Jag har sedan dess velat haft ett alldeles eget sådant namnsmycke. Så det skulle göra mig superlycklig! Ha det bra!

2008-10-28
URL: http://soffia.blogg.se/
Postat av: Dilan

Kolla in min porriga blogg, den får din kuk att stå, jag lovar!

Rösta gärna på dagens fråga



/ www.mramin.blogg.se

2008-10-28
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag vill gärna vinna de för jag tycker de är så fina, även om mitt namn är väldigt vanligt=)

Postat av: thanh.

Jag hade ett namnhalsband när jag föddes tills jag blev 9år och då gick den sönder :( (jag hade inte på mig den varje dag men ganska ofta) . Och jag fick såklart en ny och hade den i 3 år och sen gick den sönder oxå :( (för jag hade den på mig varje dag) Efter den gick sönder vägra min mamma eller pappa köpa en ny till mig, pga priset och att jag gör sönder de så lätt :( skulle vara jätte kul om jag vann ett halsband med mitt namn på! du vet minnen :)..färför borde jag vinna hihi / thanh

2008-10-28
URL: http://fourwalls.blogg.se/
Postat av: emeliecarin

Skulle hemskt gärna vilja vinna halsbandet för att det är så underbart fint. Färdiga halsband har jag kollat efter i flera år nu men när jag stött på nåt fint så har alltid mitt namn varit slut. Skulle vara jättekul att äntligen få ett.



Kramar från Emelie

Postat av: Frida

För att jag är så himla söt? =)

2008-10-28
URL: http://liberius.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill självklart vinna halsbandet. Motiveringen...det är ju så himla snyggt!

2008-10-28
Postat av: Nadine

För att jag måste få visa upp mitt coola namn =D + att jag ALDRIG vinner tävlingar =(



2008-10-28
Postat av: Malin

Har läänge läänge läänge velat ha ett namnhalsband! Känns så mycket mer personligt och dessutom så är det grymt snyggt!

Skulle köpa ett direkt om jag hade pengar till det, men tyvärr så måste jag spara alla pengar på grund av att jag ska resa bort över julen, mamma fyller jämt så vi ska åka utomlands och fira henne!

Det skulle bli en sån underbar julklapp att få ett namnhalsband då jag inte kommer få några julklappar i år! :)

2008-10-28
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Monica

Länge har jag velat ha ett sånt namnhalsband men det har aldrig blivit av då ekonomin inte räcker till. Inte lätt att vara en fattig student då det finns annat man måste prioritera..

2008-10-28
Postat av: Anna

Jag ska börja på nytt jobb i nästa vecka. Gamla jobbet var vi 15 personer på totalt, nu är det 45 bara på min avdelning (250 totalt på hela kontoret). Har jag ett namnhalsband så kommer ju alla veta vad jag heter på en gång... hur smidigt vore inte det?

2008-10-28
Postat av: Jennifer

Hej! Jag vill tävla :)



Min motivering är att jag behöver piggas upp, för jag har tenta vecka! Det är bara plugg, plugg och åter plugg. Om jag vann skulle jag plugga med ett leende ;)

2008-10-28
Postat av: Nina

Åh, egentligen finns det nog inte någon anledning till varför jag är mer värd att vinna det underbara halsbandet mer än någon annan. Men det skulle göra mig lycklig. :))

2008-10-28
URL: http://ninus.webblogg.se/
Postat av: victoria

För jag tycker det är sjukt fint och jag gillar mitt namn sjukt mycket xD

Postat av: Balettsajjkot

Därför att det är så J*kla snyggt!

Jag tror att det skulle passa riktigt snyggt till mina iskalla blåa ögon så här på vintern.

Det där halsbandet är så otroligt vackert.

På alla ser det likadant ut, bara med olika namn, men det bär ändå med ens personlighet på något sätt.

Det visar lite personen innanför.

Det är just därför jag hoppas so badly på att ha tur den här gången!!!

Kram :)

Postat av: Malin Th

Vore så himla kuul att vinna! har velat ha ett sånt såå länge - sedan jag började titta på sex and the city.... och kommer antagligen köpa ett sånt tillslut ändå;) om jag får råd ngn gång:D



puss och kram

2008-10-28
Postat av: Jenny

Jag skulle faktikskt vilja vinna halsbandet till min pojkvän, låter like skumt jag vet. Men eftersom han brukar säga väldigt många gånger att han saknar mig. Då har han halsbandet att titta på och så vet han att jag är där med honom. Nu vet jag inte om han skulle vilja ha på sig det men han har sagt att han skulle rama in den och hänga upp den brevid sängen så innan han somnar så kommer han kolla på den och tänka på mig. :)

2008-10-28
URL: http://bbasic.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag är ett otroligt stort fan till Sex and the City, och har alltid velat ha ett eget namn-halsband (Carrie är så klart favoriten). Det är något jag har velat ha varje år på min födelsedag och på julafton men har aldrig fått ett.

Anledningen till att jag aldrig köpt ett själv är för att jag sällan har råd och när jag väl har pengar behövs dom oftast till viktigare saker.

KramKram

2008-10-28
URL: http://piimky.blogg.se/
Postat av: Sarah

varför jag ska vinna just detta? egentligen har jag säkert inte någon större anledning än någon annan. Alla är vi unika, alla bär vi upp våra namn.

Men jag tror inte att någon utav alla de som kommenterat här skulle bli så glad över att för en gångs skull ha lite tur i livet och vinna något så underbart vackert. Jag hade sprungit tiotusen glädjevarv runt huset, utan tvekan. Halsbandet skulle hände där runt min hals så ofta som det bara gick. Mitt liv består av otur, ett litet underbart halsband hade gjort så mitt hjärta slog dubbelslag för en lång tid.

Puss och kram :)

Postat av: N a t h a l i t a

Oh, jag skulle jättegärna vilja ha ett sådant, har alltid velat ha ett i silver! Skulle uppskatta att vinna, därför skall just jag vinna!:D

2008-10-28
URL: http://nathaalita.blogg.se/
Postat av: Tova

jag skulle vilja vinna det för att det är sååå gulligt och jag har alltid vellat ha ett:D

2008-10-28
Postat av: emma

jag tycker att jag ska vinna för att jag haft ett (oäkta då) med mitt namn på, men den gick sönder och går inte att laga. och jag saknar det jättemycket. dessutom är jag rätt blyg och inte så duktig på att presentera mig, så då är det lättare att pkea på halsbandet ^_^

Postat av: Mariette

Mitt namn är som du kanske ser inte världens vanligaste. Folk har verkligen problem med att komma ihåg det. Och ofta frågar dom inte en tredje gång utan jag får heta "Hariette", "Marielle" och "Marietta".. tänk om de skulle ha ett vackert halsband att tjuvkika på istället.. :)

2008-10-28
Postat av: JOSEFIN

Jag skulle vilja ha det här halsbandet med Simon, eftersom han är min älsklig och att bära hans namn med mig runt halsen hela dagarna vore super, Jag har ett tyg armband med hans namn och han har ett med mitt, + att han har ett J runt sin hals, så jag vill ha han på samma sätt, eftersom jag har ingen S eller Simon . Hoppas så mycket att jga vinner, Armbanden är det vi delar nu, men hur länge håller ett virkat armband? Oj GUD vad jag hoppas att jag vinner!!!

2008-10-28
URL: http://josselee.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag vill vinna för att jag egentligen borde ligga hemma och ta hand om min förkylning, men jag läser just nu min försa temin på universitetet och det finns inte en chans att jag skulle ha tid att stanna hemma en hel dag. Ett så superfint halsband skulle verkligen lysa upp min vecka :)

2008-10-28
Postat av: jemma

Jag vill gärna vinna detta namn halsband men INTE MED MITT NAMN utan med min systers..;) perfekt julklapp till henne som förtjänar den ett + är att hon älskar silver..;) kram/jem



jem[email protected]

2008-10-28
Postat av: Nicki

Jag skulle vilja vinna ett halsband till min lillasyster! Hon betyder så mycket för mig och detta skulle hon säkerligen bli jätteglad över. Det är alltid roligare att ge en present mitt i veckan bara för att pigga upp någon och vissa sin uppskattning (det behöver vi alla ibland!)

2008-10-28
URL: http://niicki.blogg.se/
Postat av: emilou

Min pojkvän kallar mig Emilou (heter egentligen Emma) och det skulle vara så härligt att ha det smeknamnet runt halsen!

2008-10-28
Postat av: Linda

Tycker att ALLA halsband som tillverkas o som jag har är så fruktansvärt opersonliga, detta halsband med mitt namn Linda på, kan ju inte bli mer personligt då jag är ute efter att finna ngt mera personligt,för mig o då är det ju givetvis mitt namn!

Postat av: Mikaela

Jag fyller år om 11 dagar och har alltid velat ha ett namnhalsband. Men tror dock inte jag får ett då mina föräldrar inte fattar sig på de där med att beställa från internet, så jag skulle bli super glad om jag kunde vinna det =) Som en 16 års present :)

Kram

Postat av: Evelinn

Jag har jämt velat ha något med mitt namn på. Men alla saker man kan köpa i butik, som muggar, pennor och sådant, finns ALDIRG i mitt namn. Det går helt enkelt inte att hitta mitt namn på saker, sedan stavar de flesta fel (en av mina doppresenter stod det Evelyn på)...

2008-10-28
Postat av: leopardia

När jag var lite så kallade jag min storebror för koko, kunde inte uttala joakim, som han heter... så jag skulle vilja ha ett, som det står MiniKoko på bara för att ;) och varför jag borde få dte? För att jag är jag, såklart :)



Postat av: Kikki

För exakt 13 dagar sedan blev jag moster för första gången (15:e). Min stora syster som även är mitt enda syskon fick en vacker liten son. Än så länge har inte syrran och hennes man inte lyckats komma överrens om ett namn för pojken, dock lutar det sig åt William. Vad namnet än blir så kommer jag stolt bära hans namn runt halsen. Särskilt eftersom dom endast bor i Sverige tillfälligt och jag snart inte längre kommer kunna hålla om min systerson varje dag så blir halsbandet även ett underbart minne när dom flyttat iväg.



kikki[email protected]

2008-10-28
Postat av: Sandra

Enkelt; snyggt!

2008-10-28
URL: http://sandroshe.blogg.se/
Postat av: Marie

För vem vill inte känna sig som carrie? I alla fall en liten del skulle få det om jag vann! :)

2008-10-28
Postat av: Olivia

jag vill väldigt gärna vinna pga att jag tycker att jag har ett fint och inte så jätte vanligt. Jag trivs med den jag är och jag vill att mina vänner ska veta "vem" jag är :D

2008-10-28
Postat av: sandra

Jag har precis börjat jobba på ett nytt jobb, så det skulle nog underlätta för dom jag jobbar med om jag har mitt namn runt halsen=)

2008-10-28
Postat av: Johanna

Sitter och pluggar inför en tenta så skulle verkligen behöva lite uppmuntran, halsbandet skulle fylla den funktionen perfekt. Kram Johanna

2008-10-28
Postat av: Julie

Hej Kelly!

Jag skulle så himla gärna vilja vinna det toppenfina halsbandet! Det är nämligen så att min bästa kompis snart fyller år, och som den student jag är så har jag svårt att hitta en present som matchar min knappa budget med den fina gåva hon egentligen är värd. Hon är världens bästa som alltid ställer upp i vått och torrt, och jag vill väldigt gärna vinna så att jag kan ge henne något fint till hennes stora dag. Tack för en bra blogg förresten!

Sköt om dig, kramar Julia

2008-10-28
Postat av: anni

Jag har ändrat stil litegrann senaste tiden, med kläder och sånt. Innan gillade jag stora halsband och bijuoterier men nu vill jag ha mer små fina äkta halsband. Därför skulle ett sånt passa perfekt. Dessutom är mitt smeknamn "Anni" väldigt fint enligt mig :)



Kramar till dig!!

2008-10-28
URL: http://annipanni.devote.se
Postat av: Lynn

När jag var liten kallade pappa mig Smulan, så jag skulle vilja ha ett halsband med det namnet bara för att pappa betyder så mycket för mig.

2008-10-28
Postat av: Malin

Helt sååld i ditt nya Halsband, så snyggt Kelly ! :)

2008-10-28
URL: http://yaamieb.blogg.se/
Postat av: Susan

Eftersom jag gjorde ett armband i rent guld. Det kostade mig ett par 1000. Sen så tappade jag bort det, tänk sig själv hur det skulle kännas. Det kostade bara inte utan hade ett värde för mig, det var mitt halsband som var med mig under hela gymnasietiden. Alla prov, alla fester allting. Du anar inte hur många gånger jag gråtit över det. Dessutom är det mesta väldigt grått just nu...

2008-10-28
Postat av: a'

med mitt namn runt min hals

kan alla killar skrika najs



att vinna halsbandet vore toppen,

att förlora, skulle bli botten



snälla, låt mig få denna ära,

att visa mitt namn för mina nära och

kära



hihi...en liten motivering, snälla...låt mig vinna :D pöösss <33

2008-10-28
Postat av: Linn

Det skulle vara trevligt att vinna då det är ett fint halsband, och på något sätt lite kaxigt :)

Passar perfekt på mig då jag är en liten handgranat =D

Puss!

2008-10-28
Postat av: Alisa

Anledningen till att jag tycker att jag borde vinna halsbandet är att jag känner att allt är jobbigt nu och orkar inte med min tillvaro och skulle vilja unna mig något fint men har inte riktigt råd. det skulle då passa bra att kunna unna sig ett sådant fint halsbant.

2008-10-28
Postat av: Sofia

För att jag snart ska flytta upp till Säle och jobba i 4 månader och ska flytta från min kille som jag nyss träffat. Då ska han få bära det när jag är uppe och jobbar och jag tänka på att han alltid bär med sig mej..

Postat av: Nono

Hej!



Har beställt halsbandet till alla jag känner som dom fått i födelsedagspresent av mig och nu är jag helt fattig för att köpa till mig själv =(



Vill så gärna ha det men är en fattig student som tänker mer på andras lycka än min egen..



Superbra blogg förresten!



Kram N.

2008-10-28
URL: http://noniss.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag kallas för "Ullis" av mina vänner (mitt mellannamn är Ulrika) men det är inget smeknamn som jag gillar. Så jag hade gärna ha mitt namn (Veronica) runt halsen så att de kommer ihåg att inte kalla mig för Ullis:)

2008-10-28
URL: http://inglorion.devote.se
Postat av: Malla

I februari blev jag en stolt mor till en dotter och just nu är jag hemma med henne om dagarna och verkligen njuter av tiden vi får tillsammans. Hon är mitt allt och fyller mitt hjärta med så mycket kärlek så det inte går att förklara. Därför skulle jag vilja bära hennes namn runt min hals så att hon ALLTID är med mig, vill inte att hon bara ska fylla mitt hjärta utan även synas utanpå också.

Postat av: kentmadde

För jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv.

Så det hade varit kul med ett halsband "kentmadde" som jag är känd för här hemma:)

2008-10-28
URL: http://kentmadde.blogg.se/
Postat av: Linda

Förmodligen årets sämsta dikt haha, men äsh! :D Hoppas den ger mig tur :D



"Halsbandet har en vilja att bli mitt...

tillsammans skulle vi bli en hit.

Trots att mitt namn inte är unikt...

skulle detta halsband inte bli något annat likt.

Så sött och så nätt...

Runt min hals det skulle hänga helt rätt!"

2008-10-28
URL: http://skuunken.blogg.se/
Postat av: n' en skön lirare

Åh gud, nu blir jag glad! Mitt halsband med ett "N" har gått sönder :( Och vad glad jag blir när jag ser denna tävling! Jag kan inte mer än hoppas på att jag vinner. Åh så gulligt asså :)

Postat av: Daniela

Jag skulle vilja namnhalsbandet eftersom jag så länge har velat ha ett men inte haft råd då jag inte har något jobb :(

Hoppas på mycket tur nu!

2008-10-28
Postat av: Amanda

skulle jättegärna vilja vinna, det enda jag har haft med mitt namn på är pennor och det var inte mitt förnamn utan mellan namn för min mormor inte kunde hitta med mitt förnamn haha

2008-10-28
Postat av: Amanda

Hur snyggt skulle inte mitt namn göra sig på ett sånt där , right ?! I rock ! ;>

2008-10-28
Postat av: emelie

hej kelly, snyggt halsband! och varför jag borde vinna det? läser din blogg flera gånger om dagen och om jag vann det där halsbandet så skulle jag kunna skyta om att jag vann det på just din härliga blogg :D kram på dig kelly :)

2008-10-28
URL: http://emphelie.blogg.se/
Postat av: emma

dålig på att motivera.

Men jag har aldrig haft ett namnhalsband.

tycker det är så personligt. och det det är sött med ett halsband med sitt namn på.,

skulle bära det alltid om jag vann detta

2008-10-28
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Postat av: Fridas fashion & style

Ett namnhalsband i silver vore lite av en dröm för mig att äga. Har länge tänkt införskaffa ett i just silver men det har inte blivit av!



Kram Frida

2008-10-28
URL: http://fridelii.blogg.se/
Postat av: Jennifer

För att halsbandet får ha MAX 8 bokstäver, mitt namn är på 8 bokstäver - och 8 är mitt lyckonummer! Upp till bevis om det stämmer? Och sedan för att silver är snyggaste smyckesfärgen. Och för att jag borde vinna NÅGON gång i mitt liv haha! Och för att.. Halsbandet är snyggt. Och skulle bli jättesnyggt med "Jennifer". Yes box.

Postat av: Jennie Martinsson

Ska på sex and the city fest! Hur perfekt är inte detta halsbandet då!!



/Jennie

2008-10-28
Postat av: Rebecka Karlsson

Hej!

Åh, älskar verkligen din blogg och vilket fantastiskt erbjudande! är med gång på gång på olika bloggar och i tävlingar men vinner aldrig :( jag söker helg & kvällsjobb, eftersom jag fortfarande går i skolan, hela tiden men inget napp där heller. Detta skulle vara underbart att få, då jag snart fyller år men vår familj har inte så bra ekonomiska förhållanden och får därför oftast inga smycken eller liknande :/ har faktiskt bara ett trasigt halsband som jag fick av en kompis förra året. Detta skulle betyda så himla mycket, men antar att jag inte får napp här heller så det är lika bra jag slutar skriva för det börjar bara låta påhittat och patetiskt.. tyvärr är det mitt liv. Puss på dig du verkar vara en underbar tjej!



Rebecka

([email protected])

2008-10-28
Postat av: Madelene Nattfrost

Det är enkelt, jag har ett såpass fint efternamn Nattfrost, att jag gärna skryter med det!

2008-10-28
URL: http://www.nattfrost.se
Postat av: Karolina

Hej!

Jag tycker att de där namnhalsbanden är så himla vackra! Och så har jag ju sån tur att att mitt långa namn ändå inte är längre än just åtta bokstäver! Jag skulle gå runt med mitt halsband och så plötsligt skulle alla veta vad jag hette och hälsa!



hälsningar Karolina

2008-10-28
Postat av: Rebecca

Hej!

jag vill vinna för jag snart fyller år, men samtidigt har åldersnoja och inte vill fylla år mer.

Men att få en tjusig present är ju aldrig fel!

Modellen på halsbandet passar ju också perfekt, eftersom jag heter just Rebecca:)

2008-10-28
Postat av: Helenen

Jo, min underbara sambo sen fem år tillbaka friade för en månad sen så bröllopsplanerar för fullt här!

Vi brukar kalla varandra: Apan, jag har tänkt beställa namnhalsband eller namnring med just Apan för att bära med oss båda två hela tiden. Tycker att det skulle vara mysigt! Därför skulle jag vilja vinna! Tack för en söt blogg!



jag[email protected]

2008-10-28
Postat av: carro

jag skulle vilja vinna ett till min mamma som nyss blivit ett stort sex and the city fan. Hon fördrev sina dagar och höll humöret uppe genom att titta på sex and the city avsnitt när hon låg på sjukhus i nästan 2 månader pga cancer i magen. Hon är nu på bättringsvägen : )

2008-10-28
Postat av: CherryCheek

Åh, som jag har suktat efter ett "Carrie"-halsband, på tusen och åter tusen olika webbshopar, men alltid är de på tok för dyra för min lilla gymnasieelevs-budget! Eftersom folk alltid glömmer av mitt namn på fester och liknande skulle det vara perfekt med "Adéle" dinglandes runt halsen, så att folk slapp springa fram och fråga "vadvardetduhettenuigen?" hela kvällen. :)

Postat av: maria

Jag har älskat det där halsbamdet sen jag såg det första gången, aldrig hittat var de går att köpa så please?

Postat av: Fanny

Hej hej ;)



Jag vill vinna för att jag tycker att jag är värd det!

2008-10-28
URL: http://baarajaag.blogg.se/
Postat av: Jenny

För att det skulle förgylla min tråkiga vardag

Postat av: Sandra

Hej!

Om jag vann skulle jag önska mig ett halsband med min dotters namn på.

Hon är hela min värld och jag vill bära hennes namn över hela världen.



2008-10-28
URL: http://sandrolin.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag hade ett nästan likadant halsband i äkta silver. De halsbandet fick jag av min mamma när jag gick i femte klass eftersom hon ansåg att jag var väldigt duktig och social av mig redan då. Nu denna sommaren tog min syster mitt halsband samt. andra smycken och sålde dem för att kunna åka utomlands utan att jag eller min mamma visste något. Eftersom min mamma inte vågar köpa fler smycken förrän min syster flyttar hemifrån tycker jag att jag förtjänar detta. =)

2008-10-28
URL: http://caarruw.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Typsnittet kunde inte vara mer klockrent "Rebecca".

En tvåbarnsmamma som håller koll på barn och man och håller ställningen i hemmet glömmer ofta bort sig själv. Ett fint halsband med mitt namn hade ju definitivt varit en sak för BARA mig.

2008-10-28
URL: http://cheeky.zoomin.se
Postat av: Hem och Lycka

Jag ska börja arbetsträna i december efter att ha varit sjukskriven för social fobi i 2 år. Behöver ett litet självförtroende om halsen som viskar maria maria maria

Postat av: Lisen

Skulle SÅ gärna vilja ha ett personligt halsband, det är så vackert. Det är svårt att hitta saker i mitt namn, därför såg jag detta som en fantastisk möjlighet! :D

hoppas att jag vinner!! Puss

Postat av: Sannis

Oj svårt de blev nu.. Varför jag borde vinna ett halsband är för att jag aldrig vinner något, jag har nog mest otur av alla. Vore trevligt om man någon gång hade tur och speciellt då de är något man verkligen skulle vilja ha :)

2008-10-28
URL: http://sanniss.blogg.se/
Postat av: Muskelknutten Mari

Jag skulle vilja vinna detta vackra halsband för jag har svårt att komma ihåg mitt egna namn ibland, skämt åsido.. men vem vet egentligen ;)

Postat av: Jessie James

Jag borde vinna ett halsband till min lilla syster Jenny för att hon blev mamma i mars till världens sötaste lill kille och därför behöver skämmas bort!

Dessutom är hon världens bästa lilla syster och förtjänar vackra saker :)



XXX Jessie James

Postat av: Jenny

Jag skulle vilja vinna halsbandet för att jag är för lat för att beställa något helt enkelt. :)



och för att jag har läst din blogg enda sedan du började göra jordgubbshalsband och det var mycket längesen.

2008-10-28
URL: http://klippt.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag vill inte vinna halsbandet till mig själv då jag har ett likadant, utan jag skulle vilja ge bort det till min allra bästa vän Frida, som ett slags ”bästis-halsband” i modern tappning. Hon är en sådan vän som ställer upp i alla lägen, som alltid får mig på gott humör och som jag alltid kan lita på, en vän att hålla hårt i. Jag trodde länge att sådana vänner knappt fanns och jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan henne. Hon stöttar alltid och har varit min livlina den senaste veckan efter ett jobbigt uppbrott från min pojkvän. Hon förtjänar något riktigt fint som tack och uppskattning för den bästa vännen hon är.

2008-10-28
Postat av: sandra

Jag har alldeles för lite "Carrie-faktor" i mitt liv och en sådan här underbar detalj skulle sätta guldkant på min tillvaro =)

Tack på förhand

2008-10-28
URL: http://walliis.blogg.se/
Postat av: Julitah

För det första så avgudar jag dessa halsband, har alltid velat ha ett själv men aldrig riktigt skaffat ett, så det skulle vara fint som omväxling om just jag vann det :)

Tack på förhand. Mvh. Julita

gangsta[email protected]

2008-10-28
URL: http://julitah.blogg.se/
Postat av: Linda

För att jag har varit värdens snällaste i år. Jag har ätit all gröt och varit lydig och lyssnat på mamma och pappa. Jag förtjänar något bra lagom till jul, om inte tomten glömt mig dvs. Halsbandet är sjukt snyggt! ^^

Postat av: aylin

hej kelly tänker nte dra någon lögn om varför just jag ska vinna, tycker ett halsband med ens namn är asgrymt och det skulle vara kul att vinna något för en gångs skull.

2008-10-29
Postat av: rebecca

Jag bara måste vinna ju, hlt min stil & super läckert halsband, plus att stilen heter just Rebecca just like me ;)

Postat av: Emps

Hej Kelly,

Tycker det är så svårt med motiveringar men så kom jag tänka på en liten smårolig en. Jag är ett av fem syskon i min familj, och som med stora familjer så kan det lätt bli lite rörigt när alla är tillsammans. Min pappa har alltid varit fenomenal på att blanda ihop våra namn och på senare år även min mamma. Jag heter alltså både det ena och det andra i emellanåt, så vad vore inte en bättre hjälp på traven än att kunna ha sitt namn runt halsen ^^ haha. Dessutom gärna om det är så otroligt snyggt som denna :)

/Kram

2008-10-29
Postat av: Jennica

Ååhhh jag älskar verkligen Carries sånt halsband, ville ha sånt när man fick se hennes första gången ... Vill ha vill a vill ha. Men vf ska jag vinna, o inte nån annan. Ingen annledningen egentligen, alla vill ju vinna o jag med ... Så jag är med i tvälingen iaf !

Postat av: Aisha

Har alltid velat ha en och har försökt skaffa men de säger att mitt namn är ovanligt o att de inte tillverkar sånna....ganska trist om man tänker efter..

Postat av: Jeny

Att vinna halsbandet skulle verkligen vara en uppmuntran i allt plugg denna höst! Nu är det tentavecka och mycket att göra, men det har det varit hela terminen, så en liten söt sak att pigga upp sig med skulle inte vara fel!

2008-10-29
Postat av: nina

Hej!

HAr gått arbetslös nu i en månad och håller på att slå knut på mig själv eftersom jag är nyinflyttad till en ny stad. Vore jättekul att vinna halsbandet då det skulle pigga upp något enormt!

2008-10-29
Postat av: jenny

Skulle faktiskt ge bort halsbandet till min syster Maria som fyller 30år i december. Tycker hon förtjänar det enormt och skulle bli överlycklig om jag fick ge det till henne!

2008-10-29
URL: http://ternestael.blogg.se/
Postat av: jenny

sitter hemma och är mammaledig och detta halsband skulle verkligen lyxa upp min vardag! Det är ju enormt snyggt och skulle faktiskt passa min hals perfekt1

2008-10-29
URL: http://ternestael.blogg.se/
Postat av: Marina

Postat av: Marina

Jag skulle vilja ha ett halsband med min dotters namn på, Emmy. Först för att jag är så stolt över att vara hennes mamma, sedan för att hon, när hon blir äldre, kan bära ett smycke som ingen annan har.

Det är så vackert:-)

Postat av: Mia Piejko

Jag har länge velat ha ett sånt här halsband och har hintat min man om detta ett flertal gånger, i flera år, men det verkar inte rikgigt ha gått hem. Så jag hade blivit jätteglad att få det av dig istället, är precis rätt stil på det, hade varit kul för honom att undra lite var jag fått det ifrån oxå, hoppas på min tur idag, hoppa, hoppas, hoppas!

2008-10-29
Postat av: melinda

min motivering är: för nån vecka sen kom det vaktmästare hem till oss som skulle fixa en dörr till en föredetta trappa. vi lämnade honom helt själv i huset. plötsligt var massa guld smycken borta, bland annat mitt äkta guld namnhalsband som jag fick av min mamma när jag var 7 år. även mer smycken försvann och det skulle göra mej så jä*** glad om jag vann. även min lilla söta mamma skulle bli glad :)

2008-10-29
Postat av: Sanna Andersson

Jag köpte för några månader sedan SATC-boxen och fullkommligt älskar den. Jag behandlar den lilla lådan om min bebis.

Men framförallt älskar jag Carrie. Jag älskar vad hon skriver, vad hon har på sig, vad hon säger och vad hon gör. Och självklart avgudar jag det klassiska Carrie-halsbandet.

Jag skulle dö av lycka över att få ta på mig helsbandet, med mitt namn på, och få känna mig ett steg närmare min stora idol Carrie!



2008-10-29
URL: http://sannie.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Jag har alltid varit ett stort SATC fan, som alla andra tjejer. Till och med min stackars kille har genomlidit oändligt många timmar SATC för min skull, jag har alltid drömt om livet som de lever, jag har äntligen fått min walk in, även om den inte är helt klar, nu fattas bara ett namn halsband också. Har man det så kan man i alla fall låtsas för en stund att man lever mitt i SATC. Fast jag hade hade nog inte varit Carrie, utan mer Samantha.



Stor Kram

2008-10-29
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: rebecca

Allt är inte ett dans på rosor i vanliga livet, men har man ett sånt här halsband som de har i sex and the city så kan man ju låtsas det iallfall:)

2008-10-29
URL: http://rjildefalk.blogg.se/
Postat av: Sara

Ohh Jag vill ha ett sånt!

Har bara inte fått tummen ur och beställt ngt..

SARA ska det stå på mitt.



Tack för en grym blogg =)

2008-10-29
Postat av: Annika

Jag skulle vilja vinna detta urläckra Halsband, för att det är något jag aldrig skulle köpa till mig själv. Har lite svårt att prioritera mig själv när det kommer till presenter och dylikt.

Sen är det så himla fint.

En silverkant i vardagen:)

2008-10-29
Postat av: Emelinda's blogg

Varför skulle jag vinna? Jo eftersom det är min födelsedag på lördag såklart :D Eftersom jag har ett rätt annorlunda namn skulle jag mer än gärna bära det runt min hals.

2008-10-29
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Albin

jag vill vara med och tävla. Varför jag ska vinna är för att jag står för att jag är Bi och att jag är shiitförkyld. =)

Postat av: Lena W

Jag hade ett liknande halsband som jag älskade. Ett "Lena" halsband som jag fått av mina föräldrar för många år sen. Detta gick tyvärr sönder i somras och jag har sen dess önskat mig ett nytt, speciellt till min födelsedag som råkar vara den 11 november :) Det är min motivering!

2008-10-29
Postat av: Annika

Åh vad glad jag blev när jag såg denna tävling. Har precis suttit och skrivit en hemtenta i flera dygn i streck och tycker att jag gjort mig värd av en liten present:) Dessutom har jag länge önskat mig ett namnhalsband efter att ha tittat otroligt mycket på sex and the city!

Postat av: Isabell

Jag har länge avskytt mitt namn, det har inte känts som mitt namn, utan någon annans.

Jag undrade varför just mina föräldrar kom på den urusla idén att döpa just sitt barn till Isabell, när det fanns så många andra barn som skulle burit namnet bättre.



Det här året har jag dock bestämt mig för att vänja mig vid namnet. Jag har använt det "som om det vore mitt", och vet du vad?

Det börjar sjunka in nu. Först nu har jag börjat tycka mitt namn är fint, och jag vill kunna bära det med stolthet.



Jag har letat efter ett riktigt snyggt halsband med just Isabell på, men just den stavningen verkar inte vara så populär här i Sverige. De halsband med mitt namn jag ser som är fina, har oftast ett E eller A på slutet, eller endast ett L.

Det är verkligen frustrerande, nu när jag äntligen vågar erkänna att Isabell är mitt namn.



Halsbandet du lottar ut vore verkligen roligt att vinna, för då kan jag verkligen visa för världen att jag bär mitt namn med stolthet.

Postat av: Michelle

Jag vill vinna halsbandet eftersom jag har velat ha ett sådant halsband i flera år nu! Och jag har inte kunnat köpa ett själv, jag har inte heller hittat något fint halsband med Michelle skrivet på det. eftersom Michelle är ett ganska ovanligt namn, speciellt i Sverige, så finns det sällan när det kommer till halsband, namnskyltar m.m. Och självklart är jag ett fan av SATC, så det är klart att jag vill ha ett likadant halsband! Fast mitt ska dock säga Michelle ;)

2008-10-29
URL: http://miischas.com
Postat av: Malin

Jag har drömt om att kunna köpa ett namnhalsband länge nu... Men tyvärr räcker mitt studiestöd inte till mer än det mest nödvändiga, så nu hoppas jag på att vinna ett i stället! :) Jag bor dessutom i Danmark, vilket gör det omöjligt att hitta ett halsband med mitt typiskt svenska namn: Malin. Två flugor i en smäll med andra ord, nu håller jag tummarna!

2008-10-29
Postat av: Nasiha

Sjukt fint halsband! Använder nästan aldrig några halsband så det är på tiden att ett åker på. Håller mina tummies.

2008-10-29
Postat av: Ronja

Klart att jag vill vara med och tävla :)

Jag vill vinna det för jag skulle vilja ha ett halsband med mitt namn på :) Skulle vara så himla snyggt ;D

2008-10-29
URL: http://rontso.devote.se
Postat av: Sophie

Jag sitter här i min pyjamas och suckar över att jag drabbats av halsfluss, känns bara så typiskt! Så går jag in på din blogg och ser tävlingen, jag älskar ju dom där halsbanden. Min värld skulle verkligen lysas upp av ett sånt här halsband, det är ju både personligt och samtidigt väldigt vackert. Jag vill verkligen ha ett Sophie-halsband : )

2008-10-29
Postat av: Brunetten Sanna E

Jag har precis gjort en namnändring (Gått från att heta Zanna till Sanna). Vad vore inte bättre (och framförallt snyggare) än att få visa upp mitt nya namn för alla via ett synligt smycke runt halsen.

2008-10-29
URL: http://sannornas.blogg.se/
Postat av: Curry

Fan vad grymt det hade varit att få visa upp mitt namn med ett sånt smycke, that's all, jag kan smöra för dig och säga något i stil med att du är bäst o så bara för att ta hem priset, men jag säger bara sanningen. Fan, jag förtjänar ett sånt halsband ! Ha de gött, b-bye

2008-10-29
Postat av: Ellen

Hejsan!

Jag skulle jätte gärna vara med och tävla, men inte åt mig själv (för jag har redan ett, love it!), utan åt min allra bästa vän Malin. Hon har precis haft en jobbig break up och skulle behöva något att glödjas över. Tack för en fin blogg.

Kram

//Ellen

Postat av: Bea

Jag borde vinna därför att jag aldrig vinner och det där halsbandet är sjukt snyggt!

2008-10-29
Postat av: Isabella

Jag vill vinna för det finns aldrig några saker med mitt namn på.

När jag var liten hade mina bröder muggar där det stod vad deras namn betydde, och jag ville också ha. Så pappa letade och letade men det slutade med att jag fick en mugg med prinsessan i alladin på...

Postat av: louise

Om jag vann skulle jag låta det stå Leyla och sedan ge det till en kompis som heter just Leyla.

Hon tycker att hennes namn är annorlunda och vill byta men jag tycker det är jättefint, därför tycker jag att hon ska ha den så alla vet vad hon heter^^

heheh, kramar

2008-10-29
URL: http://http://loux.blogg.se
Postat av: marie

En motivering vare.. Det är många som vill ha halsbandet, men försöka kan man ju ändå :)



Jag skulle vilja vinna, så jag har något fint halsband, har letat SUPER länge efter ett sådant! Å det skulle vara skönt, att känna sig som en individ fall man blir inlagd igen, å inte bara en patient..



Kram på dig! Jätte härlig blogg förresten!

2008-10-29
URL: http://lundqviist.blogg.se/
Postat av: Veronika

Självklart skulle jag vilja vinna det fina namnhalsbandet. Har länge funderat på att köpa ett, men tyckt det varit lite för dyrt. Men eftersom jag älskar halsband och har det jämt skulle jag självklart vilja vinna ett. Jag är stolt över mitt namn och skulle tycka det var fint om det pröd min hals. Det blir ett personligt smycke som man aldrig tröttnar på och som man kan ha hela livet tills man sitter på ålderns höst. Skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann halsbandet. Det skulle också påminna mig om hur stolt jag är över mig själv och att jag ska fortsätta kämpa på även om det är svårt. Tusen tack om jag vinner<3 Din blogg är bäst!

2008-10-29
Postat av: marie

En motivering vare.. Det är många som vill ha halsbandet, men försöka kan man ju ändå :)



Jag skulle vilja vinna, så jag har något fint halsband, har letat SUPER länge efter ett sådant! Å det skulle vara skönt, att känna sig som en individ fall man blir inlagd igen, å inte bara en patient..



Kram på dig! Jätte härlig blogg förresten!

2008-10-29
URL: http://lundqviist.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag vet inte riktigt vad man ska säga för att få dig att välja just mig. Många kör ju på den stilen att "det är så synd om mig" som har en övervägande talan, men min enkla anledning varför just jag skulle vinna är för att jag alltid har önskat mig ett. Så enkelt är det.

Kram Maja

2008-10-29
URL: http://nyvaken.blogg.se/
Postat av: naddie.

så himla snyggt men ack så svårt att få loss tummen att införskaffa ;)

Postat av: emilie

Vill vinna, för snyggare namnskylt får man ju leta efter. Tror starkt att det komma hotta upp de "moderna " sjuksköterskekläderna som bärs idag på sjukhus:-D

2008-10-29
Postat av: Tiara

Har önskat mig ett namnhalsband

ända sedan första gången jag såg

det. Men har fortfarande inte ett

ännu i min ägo..... så jag hoppas

att det kan bli ändring på det.



Kram!

Postat av: Tummelisa

Jag skulle gärna vinna halsbandet för att jag är så duktig och sliter ars**t av mig på mitt nya jobb på HSJ kostenhet som lagar mat o fixar åt alla(....) patienter:) Har jobbat mycket förr men det här tar priset! Because i´m worth it:):)

2008-10-29
Postat av: Linn

Jag älskar mitt namn och så fyller jag 18 år den 3 november, so give it to me!

2008-10-29
Postat av: Linn

Jag älskar mitt namn och så fyller jag 18 år den 3 november, so give it to me!

2008-10-29
Postat av: Annas tävlingsblogg

Jag är med och tävlar, jag vill gärna vinna men vill helst ha mitt barns namn och inte mitt eget. Ett halsband med namnet Melvin vill jag vinna.

2008-10-29
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: wall

Ååh jag har alltid velat ha ett sådant halsband men har inte riktigt haft cash till det.



Varför jag ska vinna.. hmm.. Jag älskar mitt namn och vill att alla ska se det ;)





Hade bra!

2008-10-29
URL: http://walli.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag vill vinna ett halsband ed min dotters namn på - SVEA - så jag ständigt kan bära med mig henne. Och när hon blir stor ska hon få skoboxen med filmerna och halsbandet, för då är det säkert "kult" ;-)

2008-10-29
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: freja

Åååhh det är så fint,

Läste din blogg när du hade fått ditt halsband och blev totalt förälskad i halsbandet,

Har alltid velat ha ett namnhalsband,

men mitt namn finns inte med någonstans tyvär :(

Och ingen har haft lust att speciallgöra ett åt mig,

Skulle bli så otoligt glad om jag för en gång skull skulle kunna fixa ett namnhalsband med MITT namn, har förut fått haft mina andra namn, och det är inte kul :(

Därför tycker jag att jag borde få vinna !

Håller nu tummarna STENHÅRT!

Kram

Postat av: Emma

Å ett namnhalsband, de vill jag vinna!

Jag har ju inget så där fint att skriva om sina/sitt barn, att man vil ha deras namn på ett halsband...

Men jag tycker jag ska vinna för jag känner mig värd det jag jobbar och sliter så mkt så jag skulle bli lyclig med detta halsband runt min hals!

Ha de fint!

Postat av: Anja

För att jag har velat ha ett sånt hur länge som helst och alla som inte känner mig och ska lära sig mitt namn tror hela tiden att jag heter Anna. Om jag jade halsbandet på mig så skulle dom se att jag heter Anja och inte Anna :)

2008-10-29
URL: http://anjablom.blogg.se/
Postat av: Anna T

Jag borde vinna halsbandet för jag aldrig någonsin har vunnit någon tävling eller liknande! Plus att det skulle vara en superb 18års present till mig då jag fyller år den 28 november :D Hoppas jag vinner! kram

2008-10-29
Postat av: Nettan

Ja då var kylan här igen då,halka och rusk!! Hitta din tävling så jag blev på topp humör, direkt!! Ett halsband med mitt namn på vad mysigt.

Älskar stilen ohh jag vill verkligen vinna, hoppas på lite tur i höst mörkret!!



Kram Nettan i Hälsingland.

2008-10-29
URL: http://olelsi.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag vill vinna halsbandet!

Ja, varför ska just jag vinna halsbandet? Den frågan är till och med svår för mig att svara på. Emma är ju ett av Sveriges mest populära namn, så jag säkert hitta ett halsband med mitt namn på. Men inte ett så här fint, exklusivt och dyrt. Dessutom har jag bara vunnit en sak i mitt liv - två hade gjort mig väldigt glad!

Postat av: Gentiana

Hejsan!

Jag skulle vilja vinna detta halsbandet pga av att jag skulle vilja ge till min kära syster som alltid har ställt upp för mej, alltid när man behövde henne så fanns hon där för en & Sedan vi har sett Carrie i sex and the city har det halsbandet har hon alltid velat ha det. Men ja har inte haft råd till det :( Så jag skulle jätte jätte gärna vilja vinna detta halsbandet och ge det till min syster med stolthet och kärlek. Håller tummarna på att jag vinner detta halsbandet. I HOPE!

Postat av: Thea

Åh, älskade Carrie-halsbandet som jag trånat efter läänge. Den är jag värd helt enkelt efter alla mina slitna år med småbarn. Nu vill jag känna mig glamourös och snygg :)

Kram

2008-10-30
Postat av: Cecilia

Jag vill vinna detta för att jag älskar halsband och det där var verkligen snyggt :)Dessutom vinner jag aldrig något så därför tycker jag det börjar bli min tur :)

2008-10-30
Postat av: Sofia

Skulle vilja ha ett sånt där halsband för att det är personligt, man visar vad man heter utan att berätta för någon. Dels är det bra för att man kan använda det till allt :)

2008-10-30
URL: http://onenonly.blogg.se/
Postat av: Lene-Therese

För att det är så otroligt fint och att få ge en sådan till mamma i julklapp hade varit hur stort som helst.

Postat av: Bantarbritta

Jag kämpar hårt med min viktnedgång, startade på 120kg i augusti och är nu nere på 114 men låååång väg att vandra kvar.

En fin vinst i form av ett smycke skulle verkligen uppskattas och göra mig glad! Att skämma bort sig utan mat och kunna lyxa till det med ett sånt snyggt halsband gör mycket för glädjen och motivationen!

Postat av: Linda

Åhhh, jag vill såklart vara med och tävla om detta jätte fina halsband. Skulle passa så perfekt runt min hals ;)



Skulle bli så himla glad om jag skulle vinna det, för iår så har jag haft det riktigt svårt. Min kropp har inte fungerat som den ska, Min pappa åkte in akut på sjukhuset och nästan dog där (Han mår bra nu), en nära kompis visade sig vara en falsk människa. Den här halsbandet skulle göra min vardag mycket gladare och lättare.



Så jag håller tummarna nu för mig =)

Postat av: Linda

Jag hade ett sånt där halsband i mitt namn när jag var yngre (cirka 15 år sedan) och det är helt paj så jag hade verkligen velat haft ett nytt.

2008-10-30
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Postat av: lisa

Vem är inte såld på ett sånt fin halsband? Ååååh, älska't! Dreglar ju över det!

2008-10-30
Postat av: Debbie

Mitt namn, Debbie, är ganska unikt i Sverige och jag gillar det jättemycket, därför skulle jag vilja vinna ett halsband:)

2008-10-30
Postat av: Anna

Jag har alltid gillat dessa halsband (trots att jag typ aldrig sett Sex and the city). Jag tror inte jag förtjänar halsbandet mer än någon annan. Jag tycker bara det är hur fint som helst och heltidsstudent som jag är så har jag aldrig tid att gå på stan och shoppa. Inte heller räcker studiestödet särskilt långt. Såna lyxiga saker som halsband har jag tyvärr inte råd att lägga pengar på. Jag fyller år 21 november också så det vore roligt att få ett fint halsband som man kan sätta silverkant på vardagen med :)

2008-10-30
Postat av: Babbi

Jag skulle vilja ha ett med mitt smeknamn "Babbi" på för det finns ingenstans att hitta ;)

2008-10-30
URL: http://babbi.se
Postat av: Sofia

Jag skulle vilja vinna detta halsband, just för att namnet man fått ska man vara stolt över :) Sedan så tkr jag att halsbandet som vi kan vinna är väldigt snyggt och att du skriver en bra blogg :)

2008-10-30
Postat av: zalina

JAg skulle vilja vinna detta halsband så jag få ge det till min dotter i julklapp! Skulle vara perfekta gåvan att ge bort.. är ensamstående och pluggar, så det bli inte många kronor över till julklappar inte...



Hoppas du får en trevlig Torsdag btw :)

Postat av: Susanne

Om du skall sitta och läsa igenom alla dessa kommentarer för att sedan välja ut EN som är värd detta halsband,...ja då får du jobb!!! Så stanna HÄR, och välj mej!!! För jag är en glad och positiv tjej, som också skulle vilja ha ett halsband som dej!

Har annars gått i samma halsband nu i 15 år, ...så det är dags för ett byte om jag detta får.

Skulle bli så jättegla',....hoppas det är min turda' ida'!

2008-10-30
Postat av: Nina

Jag ska vinna för jag har velar ha ett namnhalsband ända sedan jag gick i lågstadiet. Dock ville jag ha alla andra namn på det än mitt eget på den tiden, numera anser jag att jag har ett jättebra namn! Kort, fint och inte det allra vanligaste :)



Håller tummarna för vinst!

2008-10-30
URL: http://niini.blogg.se/
Postat av: Sandra Nordin

Självklart är jag med. Har gått och trånat efter ett nytt sånt här hur länge som helst. Fick ett när jag var yngre av min farmor, det var så fint. Men hon gick bort i en bilolycka för ett par år sedan och i November förra året åkte jag in på sjukhus för blodproppar. Halsbandet åkte av när jag fick sätta på mig Waran-brickan.. jag åkte hem och glömde halsbandet jag fick av farmor på sjukhuset. Inget att göra åt. Men nu har jag fått ta av Waran-brickan, så jag skulle vilja ha ett nytt namnhalsband. För jag tänker Aldrig, Aldrig mer behöva bära en Waran-bricka..

2008-10-30
URL: http://www.sandranordin.com
Postat av: Lisso

Jag vill självklart vara med!

Jag har alltid velat ha något, vad som helst! som det står mitt namn på! (som man inte skrivit dit själv alltså ;) Jag minns hur avundsjuk jag var på alla som hade brickor på nyckelknippan med sitt namn på, på pennor, block och ja jag vet inte allt det fanns på, men Lisso är ju inget vanligt eller svenskt namn (finskt) så har det aldrig funnits möjlighet för mig att stolt promenera runt med någonting med mitt namn på, så jag hoppas att jag vinner detta och äntligen stolt få gå runt med mitt namn :)

2008-10-30
URL: http://lisso.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle vilja vinna ett Anna-halsband för att påminna mig själv om hur viktig jag är. Mitt självförtroende har varit väldigt svajigt och jag mår ofta dåligt. Då är det viktigt på att tänka att man måste ta hand om sig själv och ett sådant halsband skulle fungera som en slags påminnelse. Kramar /Anna

2008-10-30
URL: http://annine.blogg.se/
Postat av: Carola

Jag har aldrig ägt något namnhalsband. Har inte haft några namnprylar alls- ofta finns inte Carola med fast det inte är något jätte udda namn...så vore kanske dax nu:)

2008-10-30
Postat av: Sandra

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna halsbandet, eftersom det är guda-läckert! Skulle vara hur lägligt som helst nu när man vart sjuk och blivit opererad! kram

2008-10-30
Postat av: Agneta

hello Kelly ;)

jag vill vinna det halsnacet för jag ahr en liten carrie i mig, vem har inte det? Det halsbandet skulle reprecentera mig med andra ord väldigt bra! kram kram

2008-10-30
Postat av: Lina

Jag vill vinna det för att mitt namn skulle passa fint på just ett sådant halsband =)

Postat av: Lina

Jag vill vinna det för att mitt namn skulle passa fint på just ett sådant halsband =)

Postat av: Vilma

Jag vill nog vinna det för att det är fint och för att jag så gjärna vill ha ett men inte har råd :( måste lägga pengar på annat. Jag vill också vinna för att jag har sån otur jämt och aldrig vinner men jag fortsätter, men vad kan man säga otur i spel tur i kärlek!!

Kram

2008-10-30
Postat av: Matilda

Jag vill ha ett sådant för att kunna skylta med mitt frutansvärt vackra namn som mina föräldrar döpte mig till.MATILDA. ;) Bättre anledning än så behövs väl egentligen inte hihi.Kram

2008-10-30
Postat av: Tina

För att alla tror att Tina är ett smeknamn till ex. Martina, Kristina etc. Med ett halsband där det tydligt står Tina, fattar man väl att ingen går och köper ett halsband med sitt smeknamn på haha ;)

2008-10-31
Postat av: Roxanna

Jag vill vinna detta fina halsband eftersom jag tycker om mitt namn och vill visa det för alla. :D Roxanna är ju ganska ovanligt att heta i Sverige och det vill jag visa. :) Sen har jag alltid viljat ha ett sånt här halsband, så himla fina. :)

2008-10-31
URL: http://rrroxanna.blogg.se/
Postat av: Mickan

Jag har alltid önskat mig ett namnhalsband. Det har aldrig blivit av att jag köpt något heller. Men jag vill väldigt gärna ha ett lite mer personligt halsband. Då ser alla vem jag är. :P

2008-10-31
URL: http://angel-like.com
Postat av: Mellie

Hej.

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann halsbandet. Jag fyller år den 6e november och det skulle bli som en extra fin present. Jag skulle så gärna vilja ha namnet "Mellie" runt halsen. Min bästa vän började kalla mig Mellie istället för Emelie, därför är det väldigt speciellt för mig. Hon har hjälpt mig så otroligt när inga andra funnits där för mig under mina värsta tider. Mellie är hennes namn för mig och det skulle vara underbart att få ha det runt halsen som ett minne för alla bra saker hon gjort för mig. Jag behöver en ny början och bättre självkänsla för att ta mig upp där ifrån jag en gång befunnit mig, vad vore inte ett bättre sätt att försöka börja tycka om sig själv på? Att börja stå för den jag är, "Mellie". En bästa vän som stöttar en genom allt är vad alla behöver. Vinner jag inget halsband har jag i alla fall världens bästa vän kvar.<3

2008-10-31
URL: http://emelieemme.blogg.se/
Postat av: Carola L

Jag skulle så gärna vilja vinna detta halsband till min yngsta dotter efterson det aldrig finns något med hennes namn på.



Länk till tävlingen finns i min tävlingsblogg: http://mammamuh.blogg.se/tavla

2008-10-31
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Frida

Livet bara springer iväg och ibland känns det som jag glömmer bort mig själv! Då skulle ett namnhalsband vara toppen att ha bara för att påminna sig själv om sig själv! Kram

2008-10-31
Postat av: Frida

Livet springer på och ibland känns det som jag glömmer bort mig själv! Ett namnhalsband skulle behövas så jag kan stanna upp i vardagen och påminna mig själv när jag ser det vem jag är!

2008-10-31
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja vinna halsbandet för att det är väldigt fint! :) Jag tänkte först att jag själv skulle vilja ha halsbandet på mig med mitt namn eller min pojkväns namn men nu när jag satt här och tänkte så kom jag fram till att om jag skulle vinna halsbandet så kommer jag vilja att de står Anna på det, och så ska jag ge de till min bästa vän som heter just Anna:) för hon är en underbar människa och hon stöttar alla men själv mår hon inte bra..och hon hittar fel på sig själv..hon fyller snart 18år och då skulle jag vilja ge henne halsbandet och förklara att hon är anna och hon är bäst som hon är <3 :)



kul att du har ordnat tävling:D



[email protected]

Postat av: Emma

Jag har velat ha ett namnhalsband enda sedan jag 11-12 år gammal och smygtittade på SATC med mina äldre systrar trots att jag inte fick för mamma. Carrie hade ett och det ville jag också ha, haha.

2008-10-31
Postat av: Kristin

Jag vill vinna detta halsband med mitt namn för att jag hade ett när jag var yngre men tappade bort det, och det var mitt absoluta favorithalsband. MAKE MY DAY SÖTA MÄNNISKA! :D

2008-10-31
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: Caroline

Varför skall just jag vinna detta söta haldsband då kan man undra.. tjaa, här är bara några av anledningarna!



1. Fick ett precis likadant haldsband i julklapp av min mormor i julas. När jag sedan, bara några månader efter jag fått det, gick och shoppade i stan så tappade jag det och har sen dess aldrig återfunnit det :( Har inte mage att säga till mormor att det är borta så varje gång hon frågar varför jag inte har på mig det säger jag att jag helt enkelt glömde det hemma.



2. Det var inte ren slump att jag fick det av mormor, utan det ligger en tanke bakom det hela. Ända sedan SATC började sändas har jag följt det ivrigt, och som de flesta andra kan man inte motstå att förälska sig i Carrie's haldsband. Jag berättade för mamma hur fint jag tyckte det var och som i sin tur berättade för mormor. Ändå fast mormors ekonomi är kärv ville hon ge mig något fint & betydelsefullt. Det var den bästa presenten jag någonsin fått.



3. Varför köper hon bara inte ett nytt då? kanske du undrar. jo, det är såhär att som fattig student har man inte alltid råd att unna sig saker. De få pengarna man har skall gå till de allra viktigaste sakerna och saker som dessa kommer i absolut sista hand. Därför vore detta perfekt för mig. =)



Mvh Caroline

2008-10-31
Postat av: Ida

Inlägg 2:

Ville bara säga att jag litade inte på att tomten vet vad som står på min önskelista så skrapade ihop till min klänning som jag ska ha på min examen! Men som sagt ett halsband med mitt namn skulle passa så bra till outfiten!

2008-10-31
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Ida

Eftersom det är det snyggaste halsbandet jag har sett! Och då det verkligen hade hjälpt mig att se ljuset i tunneln under mitt tunga C-uppsats skrivande.

2008-10-31
Postat av: giulia

åh trevlig...

Ser att många har väldigt bra motiveringar..



Well, det är så att jag heter Giulia, utalas Julia i åratal har jag haft problem att människor från alla olika håll och kanter varken kan utala ekker skriva mitt namn.. Man blir faktiskt lite less..



2009 tar jag studenten och har beställt min älskade mössa, jag läste på hemsidan att risken kan vara att de stavar fel och då får man ingen ersättning.. Jag blev helt chokad, de kommer säkert stava mitt namn helt galet...dem är ju lika mänskliga som de andra som inte kan.. då kanske det vore fint att ha ett halsband med rätt stavning.



trevlighelg =)

2008-10-31
URL: http://giuly.blogg.se/
Postat av: Amelia

Hej, åh skulle gärna vinna det halsbandet. Ser helt underbart ut på bilden du bär det. Skulle säkert suttit bra på mig med, förhoppningsvis. Så håller verkligen tummarna på att det blir jag som blir den lyckliga. :)

Tack till din blogg som är en av de bästa.

2008-10-31
URL: http://ahchoking.blogg.se/
Postat av: Anna

För att jag älskar mitt namn och fast det är världens vanligaste skulle jag aldrig byta bort det, för det är bland de finaste man får av sina föräldrar.

2008-10-31
Postat av: Elin Thor

Jag skulle vinna halsbandet för att jag har letat efter ett sånt otroligt länge, men aldrig hittat något precis sånt! Ska även tipsa mina systrar om http://www.bettiesgalleria.com/ :)

2008-10-31
URL: http://elinthor.blogg.se/
Postat av: Isabell



Det är ganska självklart varför jag skulle vilja ha ett sånt fint halsband, framförall att det är så fin men även för det praktiska själet att folk blandar i hop namnen på mig och min tivllingsyter.Det är lite uttjatat att alla säger Cassandra till mig och isabell till min syster när det är tvärtom, Ja du fattar nog. Det här skulle ju vara Perfekt!

Många kramar!

Postat av: Pouline

Jag skulle vilja ha det halsbander för att då kanske folk skulle kunna läsa sig vad jag heter =P

Alla säger alltid "Paulina", "Pauline", Poulina, eller ngt helt annat konstigt. Men jag heter ju bara Pouline, inte så hiiiimla svårt??

2008-10-31
URL: http://poulines.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Jag vill jätte gärna vinna för att jag tycker att halsbandet är väldigt fint och har funderat på att köpa ett. Men har tyvärr inte haft råd... Skulle bli jätte glad om jag vann :D Jag skulle aldrig ta av det!



Ha en bra dag!

2008-10-31
Postat av: Jenny

Jag hade ett liknande halsband när jag var liten som jag fått av min farmor men det har tyvärr försvunnit och därför vore det underbart att vinna ett nytt.

2008-10-31
Postat av: Zaida

jag vill vädligt gärna vinna för det gör jag aldrig. Fniss :)

2008-10-31
Postat av: Emma

Fint halsband =) Är gärna med och tävlar..

Postat av: sarah

Tycker att halsbandet är superfint. Är gätna med och tävlat om en sån godbit

2008-11-01
Postat av: erika

det är superfint. vill gärna vinna ett!

Postat av: Ylla

Det är bara jag som heter som jag heter. Att ha ett unikt namn har många fördelar - det finns alltid ett samtalsämne för nya bekantskaper, men det är däremot jävligt jobbigt när folk stavar det med E eller I istället för Y. Jag är så trött på att behöva bokstavera mitt korta, lätta namn så fort jag möter någon ny att jag ibland ljuger och kallar mig Marie.

2008-11-01
Postat av: Eva-Marie

Jag har samma problem som många ovan, mitt namn finns aldrig på såna produkter med namn på. Då får jag köpa en tex mugg med Eva och en med Marie. Mamma och pappa valde namnet för att de tyckte det var vackert, och det vore kul att stolt få visa upp sitt lite ovanliga, vackra namn=)

Postat av: k

Hejsan. Jag vet inte varför just jag skulle ha den bästa motiveringen. Jag tänker inte ljuga och hitta på något som får dig att känna sympati för mig. Jag tänker inte försöka skriva en dikt och fjäska för dig. Eftersom jag är så fruktansvärt dålig på sådant. Jag kan inte lämna ut hela mitt liv här om varför just jag skulle vinna det. Vad jag kan göra är att säga att jag väldigt gärna vill ha det här halsbandet. Det skulle verkligen göra mig glad och om jag skulle vinna det skulle jag bli glad varje gång jag hade det runt min hals. Och vem vill inte vara glad? Jag vill i alla fall det. Och jag vill att andra ska vara det, så om jag inte vinner .. så blir jag självklart ledsen men ändå glad för den som då vann det förtjänar det bättre än mig och då vill jag bara gratulera till personen som verkligen blev glad! :) Ha en bra dag!

Postat av: Linn

Skulle gärna vilja vinna ett så fint halsband... Det är för mig, som flera andra skrivit, att när jag var liten och ville ha saker med sitt eget namn på så fanns aldrig mitt (nu är det dock lite vanligare.:)...nu när man vill vara ensam om det.:)... Men en gång fick jag ett specialgjort där det stod Linn och jag var överlycklig. Detta har jag tappat bort och skulle så gärna ha ett nytt sådant om halsen... Jobbar dessutom som lärare och halsbanden som jag har på mig brukar skapa samtal mellan mig och eleverna. Detta använder jag. Har ett jordgubbehalsband som de är så fascinerade över och detta gör att även den blygaste eleven vågar komma och prata och det är så kul. Så ett halsband med mitt namn skulle nog göra att de ville prata ännu mer om vad jag hittat det...vilket vi sedan kunde skapa berättelser kring...de har sådan fantasi så de skulle nog bli fina berättelser.:)

2008-11-01
Postat av: Anna

Hej!

Jag skulle vilja vinna halsbandet som en liten for tidig julklapp. Denna julen kommer jag inte kunna fira med min familj for jag pluggar i USA och har inte rad att aka hem denna julen. Sa en liten for tidig julklapp hade verkligen piggat upp mig i host o vinter morkret!

Kram o ha en bra dag!

Anna

2008-11-01
Postat av: Nadja Granlund

Jag skulle mer än allt annat vilja ha ett sådant halsband, det är vackert och unikt eftersom jag inte känner någon annan som heter just Nadja, det är iför sig bara en annan jag sett med en namn bricka som det stog Nadja på. och alla skulle vilja ha ett sådant halsband och jag mer en någon annan, Direkt näe jag såg tävlingen så tänkte jag; gud vad ett sådant halsband skulle sitta fint på mig :)

Puss och Kram :)<3

Postat av: Linn Marie

Heii :)

Skulle ville vinne halsbåndet så jeg kunne gitt det til mammaen min, Annika, i julegave :-)

2008-11-01
Postat av: Elin

Hej!



Vilken fin vinst!

Har en dotter som blev 5 år härom veckan och eftersom att jag och hennes pappa är separerade så har jag henne bara varannan vecka. Så det vore underbart att få bära med mig henne "jämt" i form av hennes namn runt min hals. Hon heter Selma.

2008-11-01
Postat av: Isa's Style - Style by Me

Jag vill gärna vara med! Tycker helt enkelt att jag förtjänar det:)Har tre jobb samtidigt som jag pluggar dubbelt, så jag behöver skämmas bort!:)



Kika in på min auktion där jag säljer ut kläder, skor och annat smått och gott!=) Samtidigt bidrar du till Cancerforskningen! Skänker 10% av alla inkomster dit:)



Kram på dig♥

2008-11-01
URL: http://isasstyle.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag vill vinna för att jag behöver piffa till mig lite såhär i höstmörkret =)



Jättefint halsband!



Postat av: Mirjami

Så roligt, hittade den här tävlingen i precis rätt tid, har gått och suktat efter halsbandet men inte fått pengarna att räcka till ännu. Vill självklart ha mitt eget namn; Mirjami på halsbandet, eftersom det skulle underlätta i alla samtal med miljoner läkare som aldrig kan varken uttala eller komma ihåg mitt ovanliga finska namn. Samtidigt blir det ju en personlig detalj som är kul att ha och som piggar upp i höst/vintermörkret. :)

2008-11-01
URL: http://mirjamianneli.se
Postat av: Rebecca

Enkelt och kort.

"Modellen och typsnittet är exakt som mitt halsband - "Rebecca" och är i äkta silver"



Jag heter Rebecca!

2008-11-02
URL: http://lanius.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag skulle behöva ha mitt namn runt halsen så jag vet vad jag heter de dagar jag drar mig ur sängen klockan 03,30 för att gå till jobbet. Med Michaela runt halsen så har jag iaf koll på en sak! Vimsig som man dessutom är!

2008-11-02
URL: http://michank.blogg.se/
Postat av: Felicia

Hej :) Jag brukar läsa din blogg och jag tycker du skriver bra och roliga inlägg. Jag vill vinna halsbandet för att det påminner mig om sex and the city som är mitt favoritprogram.

Om jag vinner det ska det stå Felicia på halsbandet:-) Kram!

2008-11-02
URL: http://roundball.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej och hopp rosenknopp! Allt jag vill är att vara fin,

med ett halsband får alla på mig syn!

mitt namn Ioanna det ska stå, jag är en av få. Älskar smycken som många andra men jag är den som halsbandet vill omfamna!!



Tack för en bra och rolig blogg!! Kram Johanna

2008-11-02
Postat av: Maja

Jag skulle vilja vinna det dära snygga halsbandet för att det skulle vara jätte fint runt halsen!

2008-11-02
URL: http://hahahaba.blogg.se/
Postat av: Michaela R

Jag som inte alls tycker om att skriva motiveringar, men jag vill verkligen vinna halsbandet eftersom det är så fint. Jag tycker att jag förtjänar att vinna eftersom jag har gått igenom mycket sedan några år tillbaka och pga det så har jag inte kunnat tjäna pengar och köpa mig fina saker ibland, som man ibland faktiskt vill :) Jag skulle bli otroligt glad över att få ha det halsbandet med mitt namn på runt min hals. Kram Michaela.

2008-11-02
Postat av: Chrissie

För att "Chrissie" skulle passa grymt bra i den där stilen runt min hals, plus att då kanske folk fattar att jag inte heter "hörru" ^^

2008-11-02
URL: http://ladychris.blogg.se/
Postat av: Ninnie

Därför att jag enda sen jag var liten aldrig har haft något med mitt namn på:), det är ju ganska ovanligt och när alla satt och drack ur sin mugg som det stod Maria eller Anna på så satt jag där med en mugg med mussepigg på. :) Det är super fint halsbandet och vill väldigt gärna ha det naturligtvis! ha en bra dag!

Postat av: Hang

Jag vill att det ska stå Hang, mitt namn alltså. För vart jag än är, vilka jag än umgås med kommer jag alltid att vara jag. Jag är ju jag, hur i helvete skulle det inte kunna vara något bra?

2008-11-03
URL: http://hang.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag skulle vilja ge bort smycket till en av mina vänner - hon har precis kommit ur ett långt förhållande med förtryck och misshandel. I och med detta har hon förlorat sig själv. Ibland kan konkreta, enkla ting behövas för att hitta tillbaka så att man förstår vem man är.

2008-11-03
Postat av: Beffa

Jag har länge velat ha ett namnhalsband och önskat mig det varje år. Har tyvärr inte fått något så det skulle jag gänra vilja vinna. Ligger hemma från jobbet med världens migrän och fortsätter det såhär så behöver man verkligen något som piggar upp!

Har dessutom aldrig vunnit något så kanske, kanske, är det min tur nu!

2008-11-03
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: Emma

emma[email protected]

...varför ska jag vinna...hmmm...jag ska vinna bara för att jag vill ha de.. =)

2008-11-03
URL: http://primemmas.blogg.se/
Postat av: windipham. <3

Jag skulle jätte gärna vilja ha ett sånt halsband där det står mitt namn på.. För om man leta i butiker så finns det nog inte många halsband där det står "Windy" på, mitt namn är precis inte det vanligaste ^^ Plus sen jag såg Carrie i Sex and the City så ha ett sånt halsband ha jag alltid velat ha ett själv =( Det var iaf hur snyggt som helst ^^ Ha det bra Puss& Kram ^^ <3

Postat av: Kicki

Jag har ingen bra motivering. Jag är dålig på sånt.

Trevligt skulle det vara att äga ett iallafall, halsbanden är ju så grymt snygga!



Tack för en bra blogg!



Kram Kicki

2008-11-04
URL: http://kikzon.blogg.se/
Postat av: Annica

jag är i princip helt värdelös på att med tävlingars "motvering".

men jag vet iaf att motivering för mig är något som gör mig glad, något som får dagen att gå lättare framåt. Om jag skulle vinna så skulle dagen då jag får beskedet, samt dagen då jag får det på posten bli så bra!

det känner nog alla igen sig på. :)



2008-11-04
Postat av: stina

å jag skulle jätte gärna vilja vinna det, med mitt namn på :)

tycker d e grymt snyggt:)

2008-11-04
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: sabina

åååh :)! ,jag vill vinna för me det halsbandet skule jag lätt se snyggast ut i skolan ,jag har ALLTID viljat ha ett namn halsband,men jag har inte råd just nu ,jag ska få glasögon -.- ,så jag måste betala dom sj sssuck ha en bra dag ! mitt namn :sabina

Postat av: signe

Jag vill ge ett till en vän som fyller år snart.Hon önskar sig verkligen ett namnhalsband.. hon är världens bästa och förtjänar bara det bästa!

2008-11-04
Postat av: Tove

Jag vill vinna ett halsband till min lilla dotter som snart fyller tre. Hon skulle bli världens stoltaste över att ha ett halsband med sitt namn på.

2008-11-04
Postat av: emma

Jag vill vinna den helt enkelt för att jag tycker att jag är värd den! Jag studerar hårt och pengarna räcker inte riktigt till för att unna mig saker. Hoppas att det räcker som motevering:) Ha en underbar dag

mvh/ emma

Postat av: Lotta

För att det vore uppmuntrande i höstrusket att få "blinga" till sig lite och väldigt kul att ngn gång lyckas vinna....vinner inte ens en ny lott på triss :-)....men nu har jag sett på oprah att man ska visualisera sitt liv och då lyckas man....



så därför använder jag mig av law of attraction och ser mig själv i det snygga halsbandet.



Ha en bra dag kelly!!

2008-11-05
URL: http://www.systerlyster.se
Postat av: de-E-nice

Hej, jag skulle vilja vinna för att jag fyllde år i lördags och för jag aldrig haft ett "namn-halsband". Jag har en ganska ovanlig stavning på mitt namn och Denice var inget vanligt nam för några år sedan, så nu vill jag hoppas på att jag får ett och äntligen får ha mitt "namn-halsband." :)



Hoppas du får en bra dag. Kram kram :)

2008-11-05
URL: http://iln.blogg.se/
Postat av: Jenny Sammy Rose

Hej! Om jag hade vunnit hade jag gett det till min dotter som är tre år hon har det vackraste namnet: Viola. Halsbandet hade klätt henne super, speciellt till hennes snygga rutiga dräkt. som du kan se här: http://sammyrose.blogg.se/2008/august/fotografering-hemma.html



ha det super

2008-11-05
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: Josefin

jag må bara säga att det är en underbart härlig stil på halsbandet.

och åter till min motivering, ska hålla mig kort.

vad mer behöver man säga än: ARBETSLÖS - fattig, ensam och nothing to do. därför behöver jag detta halsband, då vågar jag till och med visa mig på stan ;)



tjingeling and greetings from josK

Postat av: Johanna

hej jag vill jätte gärna vinna namn halsbandet :) det här med motiveringen var rätt svårt att komma på när det väl gäller, har läst någras motiveringar och alla skriver så bra, jag har inte direkt en motivering utan jag vill jätte gärna vinna det för att jag har länge velat ha ett :) ha de fint, kram Johanna

2008-11-05
URL: http://pimpiina.blogg.se/
Postat av: Elica

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar namnhalsband, och för att jag alltid velat ha ett. Jag hade ett när jag var mindre, men det gick sönder och sedan dess har jag drömt om ett nytt. De är så fina och jag skulle bli hur glad som helst om jag vann denna tävling, skulle bli den perfekta tidiga julklappen! Ha det bra :)

/Elica

2008-11-05
URL: http://elica.blogg.se/
Postat av: amanda

Min motivering är så enkel som att jag vinner aldrig något och nu när det närmar sig min födelsedag och jul så tycker jag att jag borde ha turen att få vinna halsbandet jag längre drömt om men inte har haft råd.. När man är arbetslös är det svårt att unna sig vissa saker så därför önskar jag att ni kunde unna mig detta! :)

2008-11-06
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: Mia

Motiveringen lyder:

Jag älskar mitt namn och kan inte tänka mig ett annat. Jag skulle inte ha något emot det att visa upp det runt halsen. Kärlek vid första ögonkastet då jag såg det på din blogg. Ändå var det inte ens mitt eget namn som stod på det.

2008-11-06
URL: http://flygares.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Jag vill jätte gärna vinna detta halsband, därför att jag har alltid velat ha ett namnhalsband med min speciella stavning Emmelie med 2st M...kram

2008-11-06
URL: http://mmsan.blogg.se/
Postat av: johanna

Hallå vem vill inte vinna detta underbara halsband...

Själv skulle jag vilja vinna detta för att de är Så underbart jäkla snyggt och jag bara älskar det...

Jag trodde faktiskt att de bara fick att få tag på utomlands...

Å snälla låt mig vinna detta underbara halsband...



Postat av: sandra

hej jag skulle verkligen vilja vinna för att jag älskar det där halsbandet hoppas jag vinner

2008-11-06
URL: http://sandisen.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej Kelly, har faktiskt aldrig testat att kommentera i någon tävling. Men just nu hade just ett halsband som detta suttit väldigt fint. Dock är halsbandet inte till mig själv, utan till min bästa vän. Vi har haft det lite tufft nu en period, varför vet jag egentligen inte. Antar att vi båda varit lite deprimerade på varsit håll och låtit det gå ut på varandra. Jag skulle gärna vilja ge henne detta halsband för att bevisa för henne hur mycket hon faktiskt betyder för mig och att jag trots de olikheter som skilljer oss åt, älskar henne. Precis som hon är. Jag vet också att hon just nu är inne i en period då hon funderar väldigt mycket på vad ''meningen med livet'' är. Om detta är allt livet har att ge? Kanske kan denna gåva få henne på bättre tankar. Hon har även uppkörning nu i dagarna och vad vore inte bättre än att överraska henne med en present när hon äntligen står med körkortet i handen. För min flicka kommer klara det galant!



hennes namn är SABINA, och det är också det namn som ska stå på halsbandet om jag har turen med mig.



Många kramar till dig Kelly för en väldigt inspirerande blogg :)





2008-11-06
Postat av: Lisa Walker

Jag tycker att det är min tur att vinna nu :) Dels för att jag gör väldigt bra ifrån mig på mitt nya jobb och sedan skulle det bli en pefekt julklapp! håller på att leta lägenhet så det blir bara presentkort på IKEA i julklapp, hur roligt är det när jag vill ha ett halsband? ;)

2008-11-07
URL: http://lisawalker.blogg.se/
Postat av: johanna

åååh, jag hoppas jag vinneeer :D:D:D

2008-11-07
URL: http://lillefoten.blogg.se/
Postat av: Martina

Jag vill vinna halsbandet för att det helt enkelt är såå himla fint. Det skulle få pryda min hals varje dag. Hoppas jag vinner !

Postat av: Joyzan

För att jag idag hade en tenta i skolan som jag lyckades får 100% rätt på! Alla rätt! Det skulle verkligen sitta fint med det halsandet som belöning efter veckans hårda slit...

Postat av: Joyzan

För att jag idag hade en tenta i skolan som jag lyckades får 100% rätt på! Alla rätt! Det skulle verkligen sitta fint med det halsandet som belöning efter veckans hårda slit...

Postat av: rebecca

halsbandet talar för sig själv och funkar i alla lägen, runt min hals hade de gärna fått glänsa 24/7.

2008-11-07
URL: http://rebeat.blogg.se/
Postat av: Joanna

Jag tycker att jag ska vinna för jag har aldrig haft något med mitt namn på, när alla hade mössor, pennor osv kunde jag aldrig hitta något med mitt namn, Joanna.=) Att ha ett halsband med nitt namn nu skulle reparera alla gånger jag varit utan saker med mitt namn på!

2008-11-07
Postat av: Amanda

Jag är en person som folk alltid glöömer bort, namnet tjorvar och allt blir konstigt. Så om jag hade halsbandet kunde jag ju i alla fall inbilla mig att dem kom ihåg det och inte läste det. Jag mår så dåligt och jag har faktist tänkt på ett sånt halsband men pengarna räcker inte!

2008-11-07
Postat av: Jenny

jag vill vinna för att jag tycker halsbanden var sjuktsnygga :) sen är det ju ett storplus att folk kommer ihåg vad jag heter ;)

2008-11-07
URL: http://zipzo.blogg.se/
Postat av: Malin Bjurling

Jag vill vinna så att jag slipper bli DUad ;)

Kram.

2008-11-08
URL: http://bjurling.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Stilen är Rebecca, och Rebecca är min stil!

Älskar accessoarer och skulle älska att visa upp mitt namn i silver vart jag än går, för ett glammigare sätt att presentera sig på finns väl inte?!

Postat av: Livvy

Mitt namn är ju ultimat för ett sådant halsband (nästan bättre än Kelly). :)

Postat av: Sara

Det är jädra snyggt helt enkelt! :)

Stilrent och personligt, jag skulle vilja ha Kihlberg, då kan det gå i arv också! :)

2008-11-08
Postat av: Rukiss

Jag vill vinna för att, jag tidigare haft en sådan halsband men använde dock inte det ofta vilket resulterade till att jag tappa bort det. Nu vill ja så gärna ha en, och mamma vill inte köpa ett till mej pågrundav att hon tror att ja ska bara låta det ligga där som förut. Men ja lovar ng ifall ja vinner att den ska sitta på min hals minst en gång om dagen, åh den e såå fin, att ja inte tänkt på det förut :p Ja hoppas ja vinner då!

2008-11-08
URL: http://rukkes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bli medlem på GratisBio.se och samla ihop poäng till biobiljetter eller presentkort på vilken affär du vill! Hur jäkla lätt som helst. Ge det en chans!



Registrera dig här och få 75 poäng, sen är det bara att köra!



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=71514

2008-11-08
Postat av: Evelina

Har alltid önskat mig ett halsband med mitt namn på, det vackraste namnet i världen anser jag. Men det är ändå så pass ovanligt att det aldrig finns! Jag skulle vilja unna mig ett sådan halsband i examensapresent nu i December.



crossing my fingers!

2008-11-08
Postat av: Dinah

Vill ha de för, I LOVE IT !! ser precis ut som det halsbandet som Carrie har i Sex And The City, och jag älskar Sex And The City. Trevlig blogg för övrigt, har nyligen börjat läsa den, och det är kul!

Må bästa man vinna !

Kram.

Postat av: anneli

Jag har precis börjat tycka om mitt namn som jag tidigare tyckt är för gammeldags. Skulle därför behöva ett halsband som kan bäras hela tiden då folk kan se att Anneli faktist inte behöver stavas med ett "e" på slutet. :)

Postat av: Amanda

Min älskade mamma skulle jag vilja ge detta halsband. Hon har nyss genomgått en svår operation och jag är så stolt över hennes styrka och vilja. Jag skulle vilja ge henne detta halsband i julklapp, för jag vet att hon skulle bli så otroligt glad då hon nämligen såg någon som hade ett likadant på tv en gång och sa "Ett sånt halsband skulle jag vilja ha". Jag vet att hon skulle bära det med glädje och jag tror att hennes namn (Maria) skulle hänga så vackert runt hennes hals.



Vill också passa på att önska dig en riktigt trevlig kväll:)



Kram



2008-11-09
Postat av: Emil

Hej, jag kom in på din blogg av en slump men jag vet att min flickvän läser din blogg dagligen. Jag vill gärna vara med och tävla om ett namnhalsband som jag vill ge till min underbara flickvän. Vi har varit tillsammans i 1 år och 8 månader och det har varit den bästa tiden i mitt liv. Hon har en underbar förmåga att få mig på bättre humör, hon är så positiv! Hon förtjänar få ett halsband för hon helt enkelt är världens bästa för mig.

2008-11-10
Postat av: Maria - Fashion, Fame and Everything in Between

Jag vill vara lika grym som Carrie och ha mitt egna namn runt halsen.

Har ALLTID tyckt att det är vrålsnyggt, men har aldrig (don't know why) sett till att skaffa ett... Nu tar jag tillfället i akt =)

Postat av: Josefine

Enda sen jag var liten så har min pappa alltid dragit hela familjens namn när han ropat på mig och avslutar alltid med Josefine som är mitt namn ... Så jag tänkte att han kan få lite hjälp på traven så ett namn halsband kankse skulle kunna hjälpa han haha

Sen är det ju underbart vackert! Åh.

2008-11-10
Postat av: Emelie

Hejhej!



Jag har ett stort problem, till alla vänner utom EN har jag hittat perfekta julklappar. Men sen har fantasin tagit totalt stopp... Jag skulle vilja ge en seriös, men lite rolig present som speglar vår vänskap, och då hon är en tjej som redan har "allt" har jag jättesvårt att komma på något...

Men eftersom jag är den enda som kallar henne för "Mullis", skulle jag vilja ge hennes ett namnhalsband!



Jag vill poientera att det inte är "Mullis" som i tjock, utan det är en interngrej som vi skojjat fram genom åren (vi har gått i samma klass sen dagis fram till studenten som vi tog för två år sen, så vi har haft gott om tid att komma på smeknamn med ramsor osv som tillbehör haha)

Postat av: Jenny

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna halsbandet! Det skulle muntra upp mig i höstmörkret och allt plugg!

2008-11-10
Postat av: Johanna

Kanske som en tröst? Igår gjorde min pojkvän slut med mig efter tre år tillsammans. Tungt. Min värld känns helt upp och ner för tillfället. Istället för alla smycken jag fått av honom skulle det därför passa utmärkt med ett riktigt "ego-halsband", en bra start för att gå vidare...

2008-11-10
URL: http://messer.blogg.se/
Postat av: Makda

jag anser att mitt namn är lite unikt om man jämför med andra. Jag heter nämnligen Makda, inte Magda.

Samt att man är en "fattig student" så får man aldrig chansen att unna sig något gott :(

Så hade det var jävligt nice att bära det på min underbara 20 års dag som är den 22a november.

Hur nice hade det inte varit? :D

2008-11-10
Postat av: Katja

Jag har varit med många blogg tävlingar men aldrig vunnit :( så jag hoppas vinna denna då jag alltid velat ha ett namn halsband ända sen jag såg "Carrie" SATC ha ett.Då blir jag glad för resten av veckan :)

2008-11-10
Postat av: Amanda

För att det är så snyggt helt enkelt! Och att vinna en tävling skulle pigga upp lite i höstmökret :)

Postat av: nancy

Heej skulle verkligen vilja vinna halsbandet för har aldrig haft en sådan:D Har verkligen aldrig vunnit en tävling förut:( Pösspösss

2008-11-10
Postat av: Maria

Hej! Jag vet inte huur många gånger jag suttit på olika hemsidor och tittat på namnhalsband... Det har verkligen stått högst på min önskelista så himla länge! Men har tyvärr aldrig klickat hem något... Ekonomin är tyvärr inte på topp och känner att jag måste prioritera "viktigare" grejer. Jag är verkligen urdålig på att unna mig något riktigt fint ibland! Att vinna detta namnhalsband hade verkligen varit en höjdpunkt i min för tillfället trista och stressiga vardag! Hade blivit otroligt glad! Stor Kram och tack för en bra blogg! Maria

2008-11-10
Postat av: Maria

Hej sötaste Kelly!

Jag vill vinna ett namnhalsband till min lillasyster Sandra, så jag kan ge henne en fin julis!



Kram!

Postat av: Oline

Jag ska vinna för att jag är värd det!! Låter så ego att säga så, men har äntligen förstått att jag kan få säga så om mig själv. Efter att ha blivit nertryckt utav en person och kände att jag inte dög alls, kom jag äntligen på att jag duger som jag är. Alla duger, tjocka, smala, svarta, vita ja tom lila. Du fattar grejjen. Även om jag är ung, förstod jag att jag är bra. Tror inte ens att vissa vuxna gör det :( Jag är så glad och stolt över mig själv att jag äntligen har kommit ur detta! Låt INGEN trycka ner dig!! Absolut ingen! Du duger som du är. Precis som du är :) Ett fint halsband skulle bara få mig att skina lite extra :)

Fortsätt lika bra som du gör med bloggen Kelly!

Ha en bra dag :)

/ Oline, 15 år

2008-11-10
Postat av: Jennifer

Jag skulle vilja vinna halsbandet till mig själv för att jag är mig själv, tror på mig själv och är stolt över den jag är :-)

2008-11-10
Postat av: Hanna

Hej kelly :)

jag skulle vilja vinna detta halsband för att det skulle pigga upp min vardag jätte mycket. Det är så fint, och jag vill gärna visa upp mitt namn. För tillfället är jag väldigt stressad och har prestationsångest. Det senaste året har jag varit med om en rättstvist, och har varit med om ett antal rättegångar och förhör. Och det var inte roligt. Skulle verkligen vilja ha detta och bli stark igen.



tycker mycket om din blogg, den är så mysig.

kramar

2008-11-10
URL: http://hannaaas.blogg.se/
Postat av: Åsa

Minns när jag var liten och man åkte utomlands. Då såldes det armband och halsband i stånden längs strandpromenaderna, och jag ville så gärna ha ett. Men se det gick inte, eftersom jag heter Åsa. Och Åsa får man inte heta om man vill ha ett namnsmycke, inte ens 2008 får man det. Tur att folk börjat kalla mig för Ausa, till och med min blogg heter det! Och Ausa hade jag gärna haft runt halsen. Äntligen får jag efter 20 år kanske också visa vem jag är? :)

2008-11-10
URL: http://ausa.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej, jag tror att jag har varit med i alla dina tävlingar. men aldrrig vunnit. det skulle vara jätte kul om jag vann och typsnittet är ju just "rebecca"

Kramar rebecca

2008-11-10
Postat av: Filippa

Jag vill vinna därför att jag vill ha halsbandet det är så fint!

Filippa, 7år

2008-11-10
Postat av: Linda

Jag vill vinna halsbandet för att jag har varit riktigt höst-deppig nu på sistone och det verkar sitta i sig + att jag gjorde ett matteprov idag som inte gick alls bra kunde inte ens hälften av frågorna så om jag har vunnit halsbandet hade det verkligen livat upp min vardag !! =)



Kram !!

2008-11-10
URL: http://playmygame.blogg.se/
Postat av: dookie

jag vill ha det för det är snyggt. det är min motivering :) jag är inte mer värd ett sånt halsband än någon annan!

2008-11-10
URL: http://dookie.blogg.se/
Postat av: Pearl

Efter att ha skänkt slant efter slant till olika hjälporganisationer under hösten tycker jag att man kan vara värd det halsbandet.





Kram

2008-11-10
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: rebecca

jag är en sådan personer som gillar att unna andra personer än sig själv. Så man är tyvärr för "snål" för att köpa ett sådant här till sig själv. Så därför vill jag vara med i denna tävlingen! skulle varit skoj att vinna ett så vackert pris till sig själv. :)

2008-11-10
URL: http://rhebecckah.blogg.se/
Postat av: elle

Efter att ha haft en riktig tuff tid bakom mej, skulle väl kunna kalla det kris. Låter dock fjantigt att ha haft en kris vid åldern av 24. Men det fick mej att reflektera över mina val, och fick mej att ändra i stort sett alla mina värderingar. Livet har varit tungt både för mej och min omgivning, men nu börjar jag komma på fötter och kan se ljust på livet igen så skulle ett sådant halsband halsband få mej att le ännu mer. Stor kram till dej Kelly som har en sådan fin blogg! Rosa och allt!

Postat av: Anonym

Min syster malin förtjänar att vinna för hon vinner aldrig & för att hon är världens bästa syster..

Postat av: Linda

Jag har det ganska fullproppat i mitt liv just nu, pluggar till lärare på halvtid samtidigt som ja jobbar på en förskola..:) Superkul men supertufft..! Ibland känns det omöjligt, men det är bara att bita ihop och kämpa! Så detta pris skulle sitta fint, har alltid vela haft ett sådant halsband:) Om jag vinner så vill ja att det ska stå, Hope, Linda eller Lindis..:) Håller mina tummar..!!!

2008-11-10
URL: http://lindisk.blogg.se/
Postat av: yohanna

hade ett liknande halsband när jag var mindre, som verkligen var en favorit! dock har jag nu förlorat det..ingen aning om hur :( så jag skulle gärna vilja vinna ett nytt! då skulle jag bli världens gladaste!

2008-11-10
Postat av: Tova

Jag skulle vilja vinna för att dett är jätte snyggt, enkelt och man kan ha det till allt.

Har viljat köpa ett men dom är lite dyra för min blånbok:) men dom är ju så snygga.



Skulle bli jätte glad om jag vann:D

2008-11-10
Postat av: Eva

Jag vill vinna halsbandet för att min son drog sönder min halskedja igår och nu är min hals bar!

Postat av: Marielle Borekull

Åh, vilket fint halsband! Jag är mega fan av Sex and the City och sen jag såg Carrie bära det så har jag alltid velat ha ett sådant men inte vetat vart man kan köpa det! Har stått på min köpa lista i flera år... Jag skulle bli såååååååååå glad! Skulle verkligen piffa upp nu i höst regnet och faktum att man pluggar hela tiden! Ni får jag bara hålla tummarna att jag vinner! :) Tack för en grym blogg!

2008-11-10
Postat av: Anna

Sista minuten - som vanligt ;)



Jag skulle SÅ gärna vilja ha halsbandet två enkla anledningar, ett: jag har ändå sen hypen kom, för typ två år sen, dreglat efter ett men inte riktigt kommit till skott. Två: Jag ska gifta mig om en månad och hur perfekt vore det inte att stoltsera med mitt nya efternamn runt halsen?



Håller tummarna! :)

2008-11-10
URL: http://frupuck.blogg.se/
Postat av: Lilouise

Jag, som många andra, har velat ha detta halsband SÅ länge. Som fattig student har jag inga pengar så det ytliga har fått läggas på hyllan ett tag :) Skulle bli super gald verkligen!

2008-11-10
Postat av: Klara

För att jag för några veckor sedan beställde ett liknande halsband från en hemsida, och typ tre veckor senare får ett paket från bangladesh eller något sådant, och så är det pyttelitet och inte alls som jag trodde att det skulle vara.. och det värsta var att jag länge velat ha ett sådant, då jag är en stark sex and the city nörd, och alltid tittat på carries halsband och tänkt att jag ska köpa ett sådant. och så slängde jag flera hundra på ett halsband som kom efter tre veckor, och inte alls såg ut som jag hoppats att det skulle.. hoppas verkligen att jag vinner! :)

2008-11-10
Postat av: Sprattelvinkel!

Jag blev störtkär så fort jag såg Carries halsband i sex and the city. (Tror dom flesta förknippar namnhalsband med Carrie ^^) Men som fattig student hade jag aldrig råd att köpa ett eget. Sen när jag flyttade själv och började jobba som telefonförsäljare med kass lön hade jag då heller inte råd :/ Mitt liv vände ganska snabbt , och nu sitter jag här. Och har fortfarande inte råd med ett eget 'Linda-halsband'! Take care! :)

Postat av: Natta

Hej Kelly!

Jag är en fattig student som länge drömt om detta halsband. Det är så otroligt snygg och söt. Dessutom förknippar många halsbandet med Carrie som jag beundrar så mycket. Men jag har aldrig haft råd med ett eftersom jag pluggar och inte bor hemma. Jag skulle blir så otroligt glad om jag vann. Pick meee! Jag ska alltid tänka på dig, som valde mig bland alllla kommentarer, varje gång jag bär den runt halsen. Kram!

2008-11-11
Postat av: nina mariwany

Hejsan kelly :) jag är en stor stor & återigen stor beundrare av carrie i satc .. och detta halsband påminner mig så mycket om henne . älskar dessutom text på smycken , nämligen det snyggaste enligt mig ! är väldigt glad för mitt efternamn också som är : mariwany ! detta halsband har varit nummer 1 på min önskelista i ett år snart , men plånboken min låter aldrig mig införskaffa mig själv detta underbara halsband :/ är gärna med och tävlar om det iallafall :) kisses & hugs . .

Postat av: Jennifer

du skulle förgylla min vardag med halsbandet. tyvärr vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv, men ifall jag har det vackra halsbandet kan jag iallafall inte glömma vem jag är!



Fin blogg Kelly.

2008-11-11
Postat av: Julia

jag tänker inte komma på en liten snyft historia om varför jag ska få halsbandet, utan jag hoppas på min tur att jag vinner detta halsband. Jag tycker bara att det är väldigt fint & det skulle passa utmärkt runt min hals!



ha det så bra =)

2008-11-11
URL: http://asjulia.blogg.se/
Postat av: Isabelle ; )

Jag har velat ha ett sådant halsband hur länge som helst. Jag har bloggat om det själv och önskade mig ett när jag fyllde år med fick aldrig något. Det skulle vara underbart om jag vann ett alldeles eget Isabelle-halsband. IT´S GORGEOUS ;)

2008-11-11
URL: http://babybelle.blogg.se/
Postat av: jessica

jag vill inte vinna namnhalsbandet till mig själv, utan skulle ge det till min söta lillasyster! skulle bli en perfekt liten present nu när hon nyligen fått sitt körkort! ha det bra! kram

2008-11-11
Postat av: ellan

Jag skulle gärna vilja ha halsbandet. jag har gått runt och tittat efter ett sånt men har tyvärr inte hittat det. jag skulle bli överglad att få detta vackra halsband.. puss och kram ellinor

2008-11-11
Postat av: Viktoria

Jag skulle älska ett att ha mitt namn runt halsen, framför allt då det verkar som om jag snart måste flytta, pga sambons jobb, och det vore självklart perfekt att alltid gå runt och presentera sig, lite så där i smyg för folk, då jag kommer vara helt ensam i en ny, stor stad. Stackars Norrlänning...



Kram, Viktoria, Skellefteå.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback