Så fina...

..ni är! Jag blev helt rörd av era kommentarer från inlägget med min lilla (fusk)pälsmössa :-) För att svara på era frågor så kostade mössan från H&M herravdelning 98 kr och är i onesize. Det finns även en helt i päls (som Elin Kling har tror jag, se bilden nedan) som jag också är sugen på.

Foundation har jag ingen, och jag har heller inte photoshoppat bilderna så att hyn ska se jämn ut. Jag använder endast ett neutralt puder för att göra hyn lite matt och sen lite rouge från Lancome. Men däremot ska jag snart köpa en i.d. bare minerals foundation, så en recension på den kommer senare. Har hört mycket gott om den iaf!


Kommentarer
Postat av: Jocke :)

Hej :) hjälp mig att göra en fortsättning på berättelsen :) kommentera hur du tycker det borde gå eller vad du tror :) uppskattas i förhand :)

2008-11-24
URL: http://walkingon.blogg.se/
Postat av: Wicky

den mössan är så mysig ^^,

2008-11-24
URL: http://wiickys.blogg.se/
Postat av: Angel

tack för tipsen

2008-11-24
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Agilitydream

Snygg björnfitta! Ja, den mössan i inlägget brukar kallas så om jag inte är helt ute och cyklar. Då är det inte bra, nu när det är sånt dåligt väder. Tänk om jag cyklar omkull och slår mig. Aj......sorry.

Postat av: Cecilia

Oj vilka härliga färger! man blir alldeles varm av att komma in på dne här bloggen :)

Ha en fin start på dagen :*

Postat av: johanna

Mössan såg väldigt mysig ut!

Postat av: LIVINGROOM

den mössan är vekrligen skön!!

2008-11-24
URL: http://livingroom.blogg.se/
Postat av: Anonym

gå inte till kicks o prova ut foundation, då dom precis har fått in det i sortimentet o förmodligen inte är lika kunniga som ex åhlens city.

2008-11-24
Postat av: Rebecca

En sådan mössa har jag också men den är i svart med vitt mönster, världens mysigaste:D

Postat av: Amanda

Du var verkligen så fin på de bilderna! :)



Jag har också beställt I.D bare foundation, ett tips är att beställa ett startkit (som jag gjorde) för då får man med en foundation, veil puder, solpuder och en borste för ca 400 kr =) Väntar bara på att mitt ska komma nu så jag får testa det! Kram :)

2008-11-24
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Bia

Köp I.D på tradera, mycket billigare och precis samma produkter...se till att du köper rätt strl bara 12 g och inte 2 g som en del burkar är på. Jag fick kabukiborste och puder för totalt uner 400 kr och bara pudret kostar det i handeln..

Lycka till, bara ett litet tips!

2008-11-24
Postat av: fanny

har letat efter den mössan, så fin.

2008-11-24
URL: http://thisfanny.blogg,se
Postat av: Mikaela R

Jag har andvändt ID produkterna nu i över 1 år och foundationen är verkligen super bra och du får mycket för pengarna då en burk räcker för mig som sminkar mig varje dag i nästan 7 mån :)



ps.mössan e super söt! ds.

2008-11-24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback