Lila schampo

165121-2539


Igår köpte jag det omtalade "silverschampot" som gör ens färgade, blonda hår naturligt vackert, och tar bort minsta lilla gula ton. Jag slog till på Matrix schampo, 500 ml för 215 kr. Säljes endast hos utvalda frisörer.

Jag tänkte prova den ikväll redan, men jag blev lite skraj då den är mörklila i färgen!






Kommentarer
Postat av: Nicki

alla silver schampoon är lila! Fungerar jätte bra och tar verkligen bort det gula så det är bara att pröva på :)

2008-02-26
Postat av: Jencie

ska ha silvershampoot i åtanke nästa gång jag blonderar mig för att ha gula toner i håret är verkligen ingen hit.

2008-02-26
URL: http://jencie.blogg.se
Postat av: Theodora

Läskigt! Själv har jag råkat fått lila hår en gång när en hemmafärgning gick fel, inge kul kan jag be att få tala om. (;

2008-02-26
URL: http://theodora.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag fick lite oranga/gula skiftningar i håret när jag färgade förut och fick då detta silverschampo rekomenderat av min frisör. Men när jag hade använt det ett tag så började jag istället få gröna skiftningar i håret! Så, vet inte om det är olika mellan olika schampon, jag hade det från Loreal - men använder man det för mycket blir man alltså istället grön-hårig.. (ungefär som när man badat i klor mycket..)

2008-02-26
URL: http://jessica25.blogg.se
Postat av: Anonym

det blå pigmentet tar bort röda toner vilket ger en gul nyjans. sen kan ja säga att du blev rånad! jag köper mitt för 125 kr!

2008-02-26
Postat av: ellinor

Har gått frisörlinjen så jag kan säga att de e de lila/blåa i schampoot tar bort de som är missfärgat. Så det är absolut ingen fara. Du behöver inte va rädd för att de ska bli lila =)

2008-02-26
Postat av: carro

Det är bra, jag har också det :)

2008-02-26
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Wmma

Jag har också silverschampoot från Matrix och tycker att det är kanon! Det enda dåliga jag upplever är att det har en tendens att torka ut håret lite, men använder man bara balsam är det ingen fara.. Men vilka skillnader i pris det är, jag köper mitt för 180..

2008-02-26
URL: http://ecaroline.blogg.se
Postat av: EN FILUR I MIN MAGE - Caroline.

Det där har jag också... håret blir himla torrt,
men de tar ju bort alla missfärgningar.

Postat av: Rebecca

Jag har haft det också, jätte bra så testa det :)

2008-02-26
URL: http://glooria.blogg.se
Postat av: Anna

Jag har använt det och tycker det är bra. Men inget man ska använda vid varje tvätt kanske. Efter 3 tvättar på raken så började mitt hår skifta i silver-blått. Men absolut helt ok att använda annars :) L'oreal har även ett lite svagare silverschampo som heter So blonde lr liknande som jag gillar bättre. Lycka till.

2008-02-26
URL: http://luella.blogg.se
Postat av: sofie

det funkade jättebra för mej...bara man inte har det i för länge....synd bara att man inte är blond längre...nu bara står det här hemma å skräpar! :D

2008-02-26
URL: http://bolli.blogg.se
Postat av: Liisa

Färgen får en att reagera, men det funkar kanonbra! Köpte exakt samma schampo efter en misslyckad blondering...håret blev genast mycket snyggare:)

2008-02-26
URL: http://lispiz.blogg.se
Postat av: Louise

Haha, bara du inte har i det för länge, så blir det inte lila :P

2008-02-26
Postat av: Rosanna

Det där har jag, det är skit bra! Fungerar verkligen. Bäst resultat får du om du låter det sitta i ett tag, men var försiktig! det kan bli mer åt det grå hållet. :)

Postat av: Jenny A

Just den sorten har jag, fungerar jätte bra på mitt hår.

2008-02-26
Postat av: kirsi

ingen fara, det blir inte lila!*s*

2008-02-26
URL: http://www.kirsi.blogg.se
Postat av: emmy

hoppas du inte får lila hår, hehe!

Postat av: Therese

Jag har använt silverschampo från keune och blev också lite rädd för den lila färgen, men det gick
bra haha! Dock har jag en kompis som fick en lila-aktig ton i håret... :/

2008-02-26
URL: http://tezzas.blogg.se
Postat av: hanna

om man läser den praktiska färgläran så tar lila pigment bort det gula.
därför är shampoot i en lila nyans fråga mig jag är frisör:)Bara du inte använder det för ofta då ditt blonda hår kan börja reflektera lila nyanser.
använd den endast då du vill fräscha upp ditt blonda hår.KRAM/Hannah

2008-02-26
Postat av: Lina

Hej hej! Du behöver inte oroa dig att den är lila :) Ha inte i den för länge bara, då fårhåret en liten kallare nyans. Jag brukar använda det nån gång ibland, inte oftare en 1 gång/vecka. Så lycka till nu!!

2008-02-26
URL: http://linisen.blogg.se
Postat av: Emmelie

Har använt det schampot själv och lät det sitta i ca 5 min innan jag sköljde med vatten. Tänkte att det ska motverka gula/orange nyanser bättre då. Det visade sig att jag fick gå med ljuslila/blå lugg i 4 dagar efter det innan det tvättades ur, fick även sova med inpackning... så var lite försiktig. Det är verkligen jättebra men låt det inte verka mer än högst två minuter. Ett litet tips bara.

2008-02-26
Postat av: Alexandra

Jag använder ett från Toni & Guy och en gång fick
jag lila/blått hår haha glömde det i för länge.

Men annars funkar silverschampoo jättebra om man är försiktig bara :)

2008-02-26
URL: http://darlingno1.blogg.se
Postat av: Anonym

Silverschampo är bra : ) låt det gärna sitta i en stund och glöm inte att kombinera med ett fuktgivande shampo då det kan verka lite uttorkande :)

2008-02-26
Postat av: a

jag har också använt det. lät det sitta i länge och upprepade tvättarna, hände inte ett skit, mitt hår förblev lika gult ändå.. :(

2008-02-26
Postat av: SARA

Jag använder silverschampo och ibland låter jag det sitta i fem minuter om jag märker att jag har gula fläckar, sedan när jag sköljer ur det är det lite ljuslila på vissa ställen, men när jag duschar nästa gång och använder annat schampo försvinner det lila och ersätta med vitt :) Precis som jag vill ha det :) Jag använder Nexxus och SP:s silverschampon :)

Postat av: Anonym

Det där schampot är bra, jag har det själv. ha inte i det för länge bara för då kan håret blir lite grått(!) eller ljus lila.

2008-02-26
Postat av: Regina

Just det där silverschampoot från Matrix är riktigt bra! Men jag tycker att man får ha i det iaf minst 5 min för att det ska hända någonting...

Postat av: mikaela

jag köpte det från www.bellbox.se förra veckan för 99 kronor! dock fick jag betala 79 kr i frakt. :/ har använt det tre gånger, men måste nog använda det någongång till innan jag blev riktigt nöjd!

2008-02-26
URL: http://kela.blogg.se
Postat av: Christel

Den är underbar ;) Luktar gott, men låt det sitta lite längre

Postat av: sanny

den funkar bra, ser grått ut ibland lilagrått när man har det i håret så känns d som att d sliter på håret, men det gör den inte. Och håret blir varken lila eller grått när det är klart :)

2008-02-26
URL: http://sannyt.blogg.se
Postat av: Sanna

Haha, de är lila för att det är komplementsfärgen till gult, vilket krävs för att det gula ska försvinna. Matrix har det bästa silverschampot lätt, efter två-tre tvättar är håret fint silvrigt! För bästa effekt låt det sitta i ca 5 min innan du sköljer. Och om ditt hår klarar det så skippa balsamet för ännu mer intensitet :)

2008-02-26
URL: http://intostyle.blogg.se
Postat av: Stina-Lee

jag tycker dom är skiiitbra =)

2008-02-26
URL: http://stinalee.blogg.se
Postat av: Anonym

köpte exakt likadan igår! Sammanträffande!

Postat av: Ursula

Jag älskar silverschampot! Det tar verkligen bort alla de gula tonerna i håret. Perfekt schampo för blonda!

Postat av: Joséfine

tänk på att verkligen gnugga ut löddret.. för det är när du inte gör det håret kan bli lila/blå aktigt.. jag brukar ta både silvershampoo och vanligt för då blir det mer lödder så det blir enklare att löddra ut det :P då blir man absolut inte lila.. så det gäller att gnugga massor :DD

2008-02-26
Postat av: Pullan

http://lyko.e-butik.se/ här på denna adress finns samma schampo för 189 kr. Jag beställde det och fick det i brevlådan dan' efter. Alla tiders !

2008-02-27
Postat av: Emelie

tänk på att inte använda det förmycket för då kan håret bli lite blågrönt skiftningar. de fick min kompis. så tvätta inte med de förofta

2008-02-27
URL: http://emliee.blogg.se
Postat av: Maria

jag tycker inte att det schampot fungerar så bra :)

Postat av: Lotta

Silverschampo är jättebra! Men man ska inte använda det vid varje tvätt eller låta det verka för länge för då kan man få blålila toner i håret. De tvättas visserligen ur ganska snabbt igen. En annan anledning att inte använda det för mycket är ju också att det sliter mycket på håret.

Postat av: ida plantin

silverschampot är lila för att komplementsfärgen till gul är lila och dessa färger "tar bort" varandra. för bästa resultat ska de sitta i ett tag, och om man känner att man har någon riktigt speciellt slinga eller något parti om är extra gult kan man ha i det i torrt hår då det riktigt suger åt sig. Om håret har för mörk ton, om den gula färger går mer åt det orange, blir håret inte vitt som det ska eftersom komplementsfärgen till orange inte är lila utan blå :) Jag använder silverschampo, har provat både l'oreal och matrix, både är väldigt bra :) LYCKA TILL!

Postat av: anna

jag köpte mitt för 99 :-

2008-03-01
Postat av: åsa

det funkar jätte bra men använd det inte för ofta för då blir håret grå lila :(

2008-03-03
Postat av: Maya

Oh, den där är ju super ! Jag använder den, och jag älskar den verkligen !

Postat av: Elin

jag använder silverschampoo och är riktigt nöjd med det =)

Postat av: Ronja

Du behöver inte vara orolig för den lila färgen ! Det är bara lila för att kunna motverka gula pigment, tror jag. Jag annvänder själv lila shampoo och det fungerar superbra!

2008-03-08
Postat av: tina

Använd inte loreal silverschampo för dom har ändrat formulan så jag vill varna att använda detta schampo för det kommer förstöra ditt hår. Jag älskade detta schampo förut och använde det ofta och hade starkt friskt hår men efter dom ändrat formulan märkte jag direkt håret blev konstigt kluvet men dum som jag var använde jag detta ett tag till så nu är mitt hår kluvet in till hårrötterna så det är förstört så jag har kastat detta schampo o kommer aldrig använda deras produkter någonsin igen och vill varna andra för vill ni använda silver schampo välj ett annat märke isåfall.

2010-04-17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback