Fel trosa

Mycket gnäll på bloggen idag. Först om min åldersnoja, sen om alla gratissidorna som jag har bojkottat och nu om Nelly.com som skickade mig helt fel trosa. Jag beställde ju en i färgen Rosewood och istället kom en korallfärgad. Utan extra kostnad skulle man även få en presentpåse och den kom heller inte med. *suck!*

Today is not a good day...men jag ska inte överdriva och vara en crybaby. Jag köpte annars en foundation idag, från id bareminerals som verkar riktigt bra. Men att köpa en borste till (360 kr) är rena rama rånet. För en foundation som kostar 410 kr så borde man få borsten på köpet. Som tur är har jag en liten kabukiborste liggandes någonstans...frågan är bara var?

Kommentarer
Postat av: Mini

Ibland är dagarna inte bra.. Jag har borsten till, it´s kanonbra! Kunde du ta en bild från bloggen? Går inte att maila från min knasiga dator, då måste jag föra över den till en annan. Kan göra det imorgon fm.

Postat av: Angel

stackare,men dagen blir säkert bättre

2008-12-11
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag hade beställt en klänning från nelly som kom idag, och jag undrade också vart presentpåsen var, tråkigt :(

2008-12-11
URL: http://mikalela86.blogg.se/
Postat av: Fanny

Fick inte heller presentpåsen när jag beställde :(

2008-12-11
URL: http://fanzo.blogg.se/
Postat av: Denise

usch hatar när de blir fel saker man får när man beställt!

2008-12-11
URL: http://danajs.blogg.se/
Postat av: angelica

Man får gnälla ibland :)

"det är inte solsken jämt, men alla moln är inte heller grå" - Nalle Puh!

2008-12-11
URL: http://wippzi.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja usch, alla har dåliga dagar ibland :( Min bästa tips är att mot kvällen sätta på en härlig film och unna sig något gott och sedan bara få sova! Haha låter lite klyshigt men funkar ju! Då kommer den jobbiga dagen ta slut liite fortare ;)

2008-12-11
URL: http://caroley.blogg.se/
Postat av: mohammed allah

Tjabba snygging har du fel trosa.

Har ni sett Sveriges besta hemsida. En Svensk mohammed T-shirt har startat och den e grov. Kolla den men översätt inte läs på Engelska. Den är skapad av Svenskar och Persier mot islam.

http://www.mohammedt-shirt.com

Postat av: Erika

Testa att titta efter borstar på tradera:)

Postat av: Anna

Hmm ja visst är de dyra borstarna? De borde ingå. När jag köpte mitt i.d smink så påstod säljaren att man skulle köpa till en borste för foundation och en för mineral veil. Plus en borste till rouget... Du kan ju förstå att jag blev RUINERAD!! För jag var ju så dum så jag gick på det hon sa... :(

Men jag kan ju trösta mig med att jag haft vissa av burkarna i nästan 3 år så på lång sikt har jag säkert tjänat på det... ;)

2008-12-11
URL: http://luella.blogg.se/
Postat av: elin

fast man var tvungen att kryssa för i kassan att man ville ha presentpåsen..kanske var därför den inte kom?

2008-12-11
Postat av: Anonym

Rosor inne hos Lindex.se



FW40081031105921.jpg" rel="nofollow">http://www.lindex.com/Products/ImageZoom.aspx?prodid=2402721&color=2402723&file=ProductImages/S0000006106099FW40081031105921.jpg

2008-12-11
Postat av: eve

hej kelly!

jag kan lova dig att det inte är ett överpris du betalar för borsten, den gör nämligen underverk! självklart kan du prova med din borste du har hemma och se om du gillar resultatet, men kruxet är att borsten ska ha långa OCH korta strån för då "fångar" den upp din foundation och lägger tillbaka den naturligt, som en creme. har man fel borste kan det se väldigt pudrigt ut. sköter man om borsten sedan, tvättar den och jobbar som man ska, så ska du ju kunna ha den i flera år!! slår du ut 360kr på över 1000 dagar så känns det plötsligt väldigt lite va? ;) lycka till!

2008-12-11
Postat av: sara

tråkigt när man får fel saker skickade till sig...

2008-12-11
URL: http://littlenova.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag fick inte heller presentpåsen när jag beställde därifrån. Dålig stil tycker jag, verkar som att det är många som blivit utan...

2008-12-11
Postat av: Paulina

Kolla mitt smink tips!

2008-12-11
Postat av: Linn

Brukar skänka en tanke till alla stackars lagerarbetare därute så fort jag får fel grejer! Har provat och det är inte lätt att hålla reda på allt!

Postat av: Jennie

Det är skönt o gnälla av sig ibland ;) hehe

Ha en finfin kväll

2008-12-11
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag har i.d foundation, även en kabuki brush därifrån och en vanlig buff brush, sen har jag även i.ds rouge och veil puder :) köp i ett kit så blir det betydligt billigare. Kram!

2008-12-11
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: glitzy

alter bridge har varit här 3 ggr i år redan och de kommer tillbaka. då ska jag se dom igen :) du med va?

2008-12-11
URL: http://glitzybloggen.se
Postat av: Anonym

haha fan vad skön du är idag kelly! :)

2008-12-11
Postat av: Fia

Blä för dåliga dagar. Inge kul! Skriv gärna om hur du gillade I.D!

Postat av: Christine

I hear ya! Min dag var skit den med... men nu ska jag mysa med film och förtränga att denna dagen ens passerat. Hehe. ;-)

2008-12-11
URL: http://chrisse.blogg.se/
Postat av: Christine

I hear ya! Min dag var skit den med... men nu ska jag mysa med film och godsaker och förtränga att denna dagen ens passerat. Hehe. ;-)

2008-12-11
URL: http://chrisse.blogg.se/
Postat av: Annika

Fick inte heller någon gratispåse när min beställning kom. fast man kryssat i, men men.... det är väl klart man blir lite arg när man får fel grejer!

Postat av: Jess

Som man säger... Efter regn kommer solsken :)

Postat av: Emma

alltid dessa svindyra borstar dem försöker skicka med! Jösses alltså.

Postat av: Victoria

Ja shit vad iriterad man blir när man får fel eller för lite saker hem när man längat efter något man beställt , usch ! :)

Postat av: Linda

Kolla in min nya blogg!

Få ut alla dina tankar och funderingar! Fråga och fundera! Kul om ni hälsar på!

2008-12-12
URL: http://sexonme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men om du sköter borsten som man ska så håller den hela livet så det är inte så dyrt då. Och mineralpudret räcker ju minst ett år. Bra köp tycker jag.

2008-12-12
Postat av: Paulina

Jag köper allt mitt sånt där på ebay. Nya produkter till helt löjligt låga priser. Nyss beställde jag det transparanta pudret från ID för 187 kr med frakten inräknad. 385 får man punga fram om man vill köpa den i butik i Sverige

2008-12-12
URL: http://withlove.blogg.se/
Postat av: Bloggtipsarna

Bra gjort att du slutar med gratissidorna! Även Engla har nu följt ditt exempel.



http://bloggtipsarna.blogg.se/2008/december/bra-gjort-av-kelly-och-engla.html

Postat av: Malin

jobbar på kicks och vi rekomenderar alltid att kunden ska köpa julkitet som finns nu för 950 kr. då får du två found.puder, de färger som är mest närliggande din egen hudton, ett solpuder, ett fixeringsspray, två penslar och ett rouge. allt detta för bara lite mer än om man bara tar ett found.puder och en borste.

Postat av: Madde

Men klaga till Nelly.se då. :) Är det fel är det fel, och då ska dom få veta. Även om en trosa i korall istället för rosewood, kanske inte är hela världen men endå. :) Hoppa det går bra.

Och det är bra att du slutat med gratissidorna. Har läst din blogg jättelänge och den är så mysig att läsa, men med alla gratissidor blev man nästan less (men bara nästan ;) dom skulle inte varit tillräckliga för att bli av med mig. haha). Och alla länkar som man ser överallt, inte bara hos dig, blir man ju spyless på. Haha.

Men ha det bra! Kram!

2008-12-12
Postat av: Julia

haha ja sånt händer ibland, det är bara att klaga sönder dig på dom!

2008-12-12
URL: http://jsomijulia.se
Postat av: Mi

Beställde också från Nelly och fick väskan jag beställde men storleken de skrivit på hemsidan stämde inte! Gissa om jag blev sur! Fick inte heller någon presentpåse... Usch det var första gången jag beställde och jag blev ju inte direkt imponerad trots jag hört mycket bra om dem... :)

2008-12-15
URL: http://misblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback